Şimdi Ara

Kendi sporcu içeceğinizi, kendiniz yapın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi spor içeceğinizi hazırlayabilirsiniz...
    Antrenman sonrasında, kaslarınızın onarılması ve kaybettiğiniz minerallerin geri kazanılması için kullanabileceğiniz bir çok spor içeceği seçeneğiniz var. Ancak, farklı bir yaklaşımla “ben kendi içeceğimi hazırlamak istiyorum” derseniz de, işte size karbonhidrat ve sodyum bakımından zengin, tamamen doğal bir karışımın tarifi...

Malzemeler:
    4 porsiyon için
    ¼ bardak sıcak su
    ¼ bardak şeker
    ¼ bardak tuz
    ¼ bardak taze portakal suyu
    2 çorba kaşığı limon suyu
    3 ½ bardak soğuk su

Hazırlanışı:
    1. Büyük bir bardağın içerisine şekeri ve tuzu koyarak, üzerine sıcak suyu ilave edin. Şeker ve tuz eriyinceye kadar karıştırın.
    2. Karışıma, taze sıkılmış limon ve portakal suyunu da ekleyin ve karıştırın. Ardından, üzerine soğuk suyu katın.
    3. Karşımı, yaklaşık yarım saat soğumaya bırakın ve ara ara karıştırın. İçmeden önce de bir kez daha çalkalayın...

1 porsiyonda; 50 kalori, 12 gr karbonhidrat, 110 mg sodyum içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 30 Temmuz 2013; 23:24:34 >

• o kadar tuzun zararı yok mu peki ? birde cocacola zero var o nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

o kadar tuzun zararı yok mu peki ? birde cocacola zero var o nasıl?

Tuzun miktarını tam olarak belirtmedim, elinizden geldiğince az koymanızda fayda var. Coca-Cola Zero nasıl derken, ne demek istediğinizi anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Tuzun miktarını tam olarak belirtmedim, elinizden geldiğince az koymanızda fayda var. Coca-Cola Zero nasıl derken, ne demek istediğinizi anlamadım ?

zero yuda önerenler varda sıfır şeker olduğundan ve kaloriside sıfır olduğundan spor sonrası enerji için önerenler oluyor da ondan sordum. yani böyle bir karışım mı yoksa zero mu diye?
  • quote:

quote:

quote:

zero yuda önerenler varda sıfır şeker olduğundan ve kaloriside sıfır olduğundan spor sonrası enerji için önerenler oluyor da ondan sordum. yani böyle bir karışım mı yoksa zero mu diye?

Böyle bir karışım tabi kide.

• quote:

Kendi spor içeceğinizi hazırlayabilirsiniz...
    Antrenman sonrasında, kaslarınızın onarılması ve kaybettiğiniz minerallerin geri kazanılması için kullanabileceğiniz bir çok spor içeceği seçeneğiniz var. Ancak, farklı bir yaklaşımla “ben kendi içeceğimi hazırlamak istiyorum” derseniz de, işte size karbonhidrat ve sodyum bakımından zengin, tamamen doğal bir karışımın tarifi...

Malzemeler:
    4 porsiyon için
    ¼ bardak sıcak su
    ¼ bardak şeker
    ¼ bardak tuz
    ¼ bardak taze portakal suyu
    2 çorba kaşığı limon suyu
    3 ½ bardak soğuk su

Hazırlanışı:
    1. Büyük bir bardağın içerisine şekeri ve tuzu koyarak, üzerine sıcak suyu ilave edin. Şeker ve tuz eriyinceye kadar karıştırın.
    2. Karışıma, taze sıkılmış limon ve portakal suyunu da ekleyin ve karıştırın. Ardından, üzerine soğuk suyu katın.
    3. Karşımı, yaklaşık yarım saat soğumaya bırakın ve ara ara karıştırın. İçmeden önce de bir kez daha çalkalayın...

1 porsiyonda; 50 kalori, 12 gr karbonhidrat, 110 mg sodyum içerir.

biraz zahmetli gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.