Şimdi Ara

##Kendi Private Server Mapınızı Yapın##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu Reklam gelmesi nedeniyle 2. Mesaja aldım!!

REKLAM GELDİĞİ İÇİN CİFT POST ATTIM!!

REKLAM GELDİĞİ İÇİN CİFT POST ATTIM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 19 Temmuz 2007; 17:07:50 >

• Lazım olucak Programlar:
    DDS Converter -http://files.filefront.com/dds+converter+2zip/;7964848;;/fileinfo.html
    Link2 -http://filebeam.com/451b56d195d738e3c4b9ec01d305cefc
    Mrs Unpacker -http://files.filefront.com/mrsrar/;7964824;;/fileinfo.html
    Link2 -http://filebeam.com/ae8e20c4e279f04feb62598ddbcc08d7
    Winrar -http://www.download.com/3000-2250-10007677.html
    (Çalışmayan link varsa söleyin)
    ---------------------------------------------------
    DDSi kurduktan sonra Mrs Unpackerin içindeki "zlib.dll" ve "mrs.exe" yi ve editlemek istediğiniz mapı
    "C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>"
    ye atın.

----------------------------------------------------------------------

1)Başlata basıp Çalıştır... seçin ve oraya "cmd" yazın

2)Simdi oraya mrs.exe d <Mapın Adı>.mrs yazın, örneğin mansion mapını editlemek istiyorsanız "mrs.exe d mansion.mrs" yazın (aradakiler boşluk başla bişey değil) Enter diyin.

3)Şimdi "C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>"na geri dönün, orda Mapın adı altında bi klasör görüceksiniz

4)İçinde bazı .DDS (DirectDraw Surface) ve xml dosyaları olucak

5)Şimdi "DDS Converter 2" yi çalıştırıyoruz ve "C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>\<map adı>" na gidiyoruz...
    -Input Format olarak DirectDraw Surcafe(*.dds)
    -Output format olarakta editliyebiliceğimiz bir uzantı seçiyoruz(ben *.bmp seçtim)
    -Output Folder olarakta fotografların cıkıcagı klasörü seçiyorz... (Masaüstü yapmayın baya fazla fotograf var masaustunu doldurur işiniz karışır.. herangi isimli bi klasör açıp orada yapın)

6)Simdi Outpu folder olarak ayarladığımız yere gidelim... ve istediğiniz bi programı kullanarak fotografları editleyin... Farklı kaydet butonu yerine sadece "Kaydet" diyin bölece yeni bi yer açmanıza gerek kalmaz eskisini kullanmıycaz çünkü

7)Resim edit işlemi bitince gene DDS Converter 2 yi çalıştırıyoruz...
    -Input Format *.bmp(veya daha önce OutPut olarak ne ayarladıysanız)
    -OutPut Format *.dss
    -OutPut Folder istediğniz herangi bi yer olabilir... ben ilk baştaki output folderimi kullanıyorum.

8) .dds yapma işlemi bitince 2. seferde yazdığınız OutPut Foldere gidin... ordaki herşeyi Kopyalayın ve
    C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>\<map adı> na yapıştırın...

9)Son olarakta
    "klasörün adı , <map adı>.rs , <map adı>.rs(xml olan) , <map adı>.rs.bsp , <map adı>.rs.col , <map adı>.rs.lm "
    dosyalarındaki Mapın eski adını sizin map a verdiğiniz isimle değiştirin... (Boşluk nasıl konuluyor bilmiyorum _ koyulabilir)

Dikkat!: <map adı>.minimap ın adını değiştirmiyceksiniz...!

10)Kontrol edelim...
    -Bmpleri editleyip tekrar .dss olarak değiştirdik
    -5 dosyanın ve klaösürün adını kendi mapımızın adı olarak değiştirdik
    -1 tane dosyanın(minimap)'ın adını değiştirmedik

11)Şimdi tekrar .mrs şekline getirmemiz gerekiyor... Bunun için tekrar Başlata basıp "Çalıştır..." diyoruz ve karsımıza gelen kutucuga cmd yazıyoruz

12)cmd yazıp tamam dedikten sonra simdi de oraya "mrs.exe c <klasör adı>" yazıyoruz.. Örneğin mapın adına Deneme1 koyarsanız "mrs.exe c Deneme1" yazıcaksınız.. ve Enter diyin... Mapınız hazır

__________________________________________________________________________________________

##Sis Ekleme##

Bu işlemleri yaparken <map adı>.rs (xml olan) ı notepad veya word ile açın...
    en sonda
    <AMBIENTSOUNDLIST>
    veya
    <GLOBAL>
    ın üstüne

Code: 
    <FOG min="500" max="2500">
    <R>100</R>
    <G>100</G>
    <B>100</B>
    </FOG>

ekleyin...

FogMin ve max sisin yoğunluğunu ayarlar
    diğer 3ü de rengini...
    kullanabiliceğimiz sis renkleri için
    http://www.help4web.net/webmaster/Color/RGB-Values.html

Not1: Alıntıdır... Türkçeye ben çevirdim birazda kısalttım 30 adım fln vardı orjinalinde...
    Not2: Fog eklediğimiz yerin önemi var mı yok mu bilmiyorum başka yerlerde denemedim hiç...
    Not3: Fog min/max da denemedim... deneye yanıla görürsünüz zaten
    Not4: Emeğe saygı alıntı yapan olur altına benden alıntı oldugunu yazsın o kadar yazdım parmaklarım cıktı valla
    Not5: Umarım işinize yarar
    Not6: 1. Konuda reklamlardan dolayı anlaşılmadığı için 2. postu attım..(anlayışınız için saolun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 19 Temmuz 2007; 17:29:56 >

• yapıom bekle
  • kimseye yaramadımı yafs...
    server aççaz diyenlere yaraması lzm en azından serverin kendi özel mapleri fln olur fena mı

• paşa wala soyle bi baktım yukardan asagıya

bosha urasmaya deymez hazır maplerin ne yi war dedim

erinmesem yapardım bisiler

eline saglık genede emege saygı
  • ya kendin yapınca başka oluyo.. ben ps den fazla anlamadıgım için bilmiyorum.. ama private serverliklerde GM olmaya yarıyan bişey bu grafik tasarımı yapabilme
    sadece bu maplerden yaparak GM olanları biliyorum
  • Gm olunca ellerine ne geçio?(bu soru ciddiydi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG-GameMaster turuncu nicki... Anons geçme... Asıl nickime renk ekliyebilme.. JJang verebilme... başkalarının nickini değiştirebilme... vs vs.. ii yanları.. bide kötü yanı var... ban atmak adamların cok konusması gibi seyler sadece grafik yapabildiğin için bunları alıcaksın... serverin en iyi private oldugunu sölemeye gerek yok.. " lag ijjiden az " yeterli bi açıklama olcaktır
  • tmm da nıck turuncu olunca..anons geçince...asıl nıck e renk verince...JJang(hernyse)verince..adamların nıcklerini deiştirince..ban atınca ne oluyo bunları yapmasanda olmazmı?adamlara ban attın diyelim kfr yicen...bırak serverı kuran ban atsın o yesin...bence hiç bir iyi yanı yok player olmayı tercih ederim...üstelik gm olunca adamlar seni keserse...Way 4mk gm yi kesdim laaa olm baksana laa s1kd1m Gm yi diolar bu lafıda 1ay ağızlarından düşürmüyolar bence çok kötü bişey sonsuza kdr player olmak istyerim ..kendi server ımı kurmadıkça
  • güzel olmuş emeğe saygı.... (hiç yapmaya kalkışmam..)
  • yoo GM olunca herkes saygı duyar... clanının prestiji artar
    KO la karıştırma LG burası LG Gunz " NO COMPLAINER NOOBS "
  • asıl tam tersi ko da Gm çok önemlidir..Gm demek herşeydir ıtem dmkdir,zenginlik,yatmamazlık,sonsuz saygı,ve yag çekilen adamdır...gunzda gm sana ne verebilir?Gm suit başkda bişi vermez ama koda öle şeyler verirki 60 lvl adam 70 lvl adamı çk rahat devirir...gunzda öle bişi yok playerlık önemlidir lvl çok ama çok az öneölidir...ko da lvl ve playerlık eşit derecede önemlidir...
  • burda GM herseyi yapabilir... isterse seni 99 lvl yapar... en kral itemleri verir ve zaten o itemlerlede istersen spray ol genede kesersin adamı ...
    aklına gelen oyundaki herseyi edit yapabilir... 60 lv poisonu yapıp sana verebilir... veya değişik kodachiler vs vs... ama bak bakalım KOda hangi GM +10 (eskiye göre) dışında item yapıyor?? ayrı bi setleri bildğim yok...
    burda GM edit itemlerle 1 lvl adam 99 lvl adamı yere yıgabilir.. bunu unutma 2sininde eşit oldugunu sayarsan
  • bu oyunda ztn lvl kavramı çok önemli değil...ve koda gmler artık golden shell denilen privatye serverlarda bulunan sarı sheller editleyebiliyor bu golden shellerin kafalıgında bulunan def. normal chıtın shell in pouldronunda bulunan def.in 2 katı vede gm 80 lvl yapabilir ve statları editleyebilir herşeyin 255 oldugun düşün priestsin golden shellset +10 eline alır hb+10 yada ii+10 yada PHONEİX SWORD(Gmlere özel priestlerin kullanabilicegi bi sword 260 ap si var)o charı 100 kiş igelse kesemez karşılaştır kim daha iyi
  • -.- burda GM direk komut yazarak keserse nolucak?
  • ko da gm nin komut yazmasına gerek yok z-r yeter xD sadece 2 harfe basıcak gunzda adam enter a basıcak yazıcak sonra tekra enter a ooo uzun iş xD
  • bunda adamın KOdaki gibi durdugunu düşünürsen zaten 1 slash + 1 shottie adamı yere yıgar..
    veya orta mesafeden 2 tane shottie
    ama ne yazıkki gunzda öle bişey yok karsındakinin itemleri her ne olursa olsun genede kesme sansın var
  • eed ama bzm gmleri karşılaştırıyoruz oyunları deil kapiş?
  • o zaman burda da GM 2 hit hatta 1.5 hit bile yapabilir
  • bu oyun fazla bayt deil dimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.