Şimdi Ara

kendi parani kazanmak nasil bir duygu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ogrenci olarak hayalini kuruyorum. Kendi parani kazanacaksin, teb basina yasayacaksin, ozgurce parani harcayacaksin.

Kimileri de parayi harcayacak vaktin olmayacak diyor. Bilemedim simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu yaz otelde çalışmaya gideceğim bende öğreneceğim bakalım hayatın iş tarafı nasıl
  • Asgari ücretle geçinin birisi için ay sonunu getirme derdinden başka bir şey değildir.
  • Kimse karışmıyor kafana göre harcamanı yapıyorsun.10 numara bişe zamanı gelince anlarsın.
  • Lise 3 öğrencisiyim bi anadolu lisesinde Herneyse,paraya ihtiyacım olmamasına rağmen bi akrabam ile konuşup pazarda çalışmaya başladım.Sabah 8 akşam 8e kadar pazardaydım.Bilen bilir İzmirin bi katlı pazarı var bahçelievlerde bir de evka2 pazarı.Cumartesi günleri evka 2 pazar günleri ise katlıpazardaydım.Günlük 35 lira veriyordu,5 yola 30 bana kalıyordu.Çalışmama göre az veriyordu adam bence.Çünkü bütün gün ayaktasınız,tezgahı düzgün tutuyorsunuz,ürün kaldırıp indiriyorsunuz.Bir günde 50 kasa ürünü tek başıma araçtan indirip taşımıştım(Tanesi 25-30 kilo vardır kasanın).O parayı kazanmanın hissi hiç bir yerde yok.Ama bir yandan yaşıtımdaki çocukların haftasonuları gezip eğlenmesi ve benim de mal gibi işi gitmem koymuştu.Bi ara kasaları indirirken gözlerim doldu Küçük iken maddi açıdan kötü günler geçirmiştik.Çalıştığım zamanda maddi sıkıntılar yaşıyorduk bende en azından cebime biraz para olsun diye çalışmıştım.1-2 ay çalıştım sonra sevgili yapınca mal gibi bıraktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.