Şimdi Ara

KenDi Online Server'ını aç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bazılarınızın da bildiği gibi cod2 de kendi online serverimizi acabilioruz bu da yabanci sitelerde wardir ama ben sizlere ve acmak isteyen arkadaslara kendi serverimi nasıl actıgımı ve server kurma konusunda bi site hazırladım umarım işinize yarar.

http://www.cod2freeserver.tr.cx/

Not:adsl bağlantınız iyise daha fazla kişilik serverlarda açabilirsiniz

Aslında alıntı değildir ama yabancı sitelerdede aynen bu şekilde acılmakdadir.Yani biz cod2mp yi kendimiz crackladik.

Hayırlı ramazanlar ...

• eksik anlatım var orada 28960 portu modemden açmadan bu servera senden başka kimse bağlanamaz
    tabi USB modem kullanıyorsan o başka ... ama genelde herkeste ethernet modem var ve önce modemden bu portu açman lazım
  • Bende hiç bir port acık değil ve hergün oynuoruz ?Bu cod2mp nin crackina da bağlı olabilir ordakinlerin hepsini yapınca serverin online olarak gözüküyor ve internet üzerinden girilebiliyor..

saygıLar..

http://www.loadtr.com/b-117777-cod2noport.bmp

modem airties = ethernet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 20 Eylül 2007; 21:45:02 >
  • Teskkürler actın Serveri sistemim kaldırmıyo malesef 6. kişi girdimi pingler fırlıyo loss/lag oluyor. sistemi iyi olan biri acsında takılırız.
  • valla ben denedım olmadı.kumanda'nın dedıgı gibi modem den port acmak gerekıyo galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenciboy

Bende hiç bir port acık değil ve hergün oynuoruz ?Bu cod2mp nin crackina da bağlı olabilir ordakinlerin hepsini yapınca serverin online olarak gözüküyor ve internet üzerinden girilebiliyor..

saygıLar..

http://www.loadtr.com/b-117777-cod2noport.bmp

modem airties = ethernet

senin bütün portların açık malesef ver şu server kurdugun ip yide pc ni bir yoklayam

• Hmm pardon ya başta portları etkin yaptığımı unutmusum hemen siteye ekleyim...

bu arada benim serverimda 4 kişi oynuyoruz

ama arkadasın 4048 war 10 kişi clan maclarını bile kaldırıo herşey adsl ye ve pc özelliklerine bağLı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Attım arşiveTeşekkürler zenciboy
  • diyelim serveri kurdum oyuna katılanlar ip numaralarını nerden giricek ?????
  • Np
    İlerde daha güzel bilgiler daha vereceyim cod2 hakkında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolky78

diyelim serveri kurdum oyuna katılanlar ip numaralarını nerden giricek ?????

Xfire / eye gibi programlarda gözükicek..
  • hersey icin tesekkurler ama benim modemden kaynaklanan bi sorunum war
    ASUS AMM6010ev model bu ama port ları acarken 4662:4662 yapamıyorum sadece 4662 olanı kabul ediyo
    hadi oyle yaptım dıyelım arkadasıma ıp werdıımde gozukmediini soyledi.
    ya ben port acmayı beceremedim yada bu isde bi yanlıslık war
    bi aydınlatırsan cok sevinirim
  • Ben böle bi sorunla karsılasmadım ama bi bakıyım bulursam pm atarım ? Portların hepsini acmayı denedinmi peki ?
  • nasıl yapıcagımı bılsem yapardım ama pek bi bilgim yok bu konularda modem de biraz garip menusu bana gore kullanışlı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.