Şimdi Ara

Kendi kendine silver çerçeve gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sezonu 1300+/- kapatmıştım.Yeni sezona geçtiğimiz de herhangi bir şey olmasa da geçen ay durduk yere Silver Çerçeve aldım.Tuhafıma giden durum şu oldu.Sezon 2'yi benimle eşit eloda kapatan ve Lig sisteminden önce ben malesef 1100+/- kadar düştüm.Arkadaşım ise 1400+/- lere kadar yükselebildi.İşin tuhaf tarafı bu işte ona bir şey gelmezken bana durduk yere geldi gibi bir şey oldu.Ayrıca iyi hoş güzel de durmuyor değil :) Şuanda pek ranked game girmiyorum.Acaba Lig'de yükselme veya azalma gibi bir durum da çerçeve'nin kaybolma olasılığı var mıdır ?

• Üzümünü ye bağını sorma hacı boşver :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Üzümünü ye bağını sorma hacı boşver :D

O konuda hem fikiriz canım Zaten tüm acayiplikler beni bulur ilk sezonda da güzel bir eloya sahipken hediye mi alamamıştım
  • ban yemedığın sürece kaybolmaz istersen b5 ol sıkıntı yok diğer sezona kadar.
  • sorgulama reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki neden veya nasıl gelmiş olabilir bir fikri olan var mı ? Her ne kadar memnun da olsam böyle şeyleri kurcalamadan duramıyorum
  • Benim de bir arkadaş gold elo bitirmişti ve ona da diamond çerçeve verdiler ibretlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şişşt... Bütün ikonlar bedavadan geldi üstüne refund ettiklerim gitmedi ama ipleri geldi hiç konu açtığımı gördün mü? üzümünü ye oyununu oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.