Windowsun içine ettim sonunda.Tema yüklüyorum çalışıyor fakat resimdeki tuşlardan çok farklı artık default tema da çalışmıyor ondada önceki temadan izler var.Ne yapcaz
Not:Artık temalarda çalışmıyor.Yazılar orantısız okunmuyor.Ne saçma iş ya bi tema yükledik bilgisayar kafayı yedi.Geri yükleme falan da yok. Not2:Pc garip garip hatalar veriyor akşam formatı haketti.
Bu tarz temalar için önce "Universal Theme Patcher" indirip 3 adet paketi aktifleştirmeniz gerekiyor. PC'yi reset atmak isteyecektir. Sonra temayı windows klasöründeki yerine atınca sorunsuz kullanılır. Çok basittir aslında
İşte aynen öyle yaptım ama çöktü senin verdiğin temanın tuşlarını sanki windowsun temel tuşları gibi benimsedi pc.Ne tema denersen deniyim arıtk hepsi bozuk gösteriyor windows dan da sahiplik alamıyorum habire erişim hatalı falan diyor başlat simgesi değiştirirken hata veriyor sinirden bi paket çekirdek bitirdim.Ben pc yi virüs programı kurmadan kullanırım düşün tema paramparça etti pc yi virüsler bunun yanında fıs kaldı.
Not:Güvenli moddan girip bir kaç şey sildim sonunda %70 normal haline geri getirebildim artık ellemem bi yerini
Son haliyle masaüstü bu 40-50 tane resim 10sn arayla geçiyor tabi bir kaç değişiklik daha olcak iconları falan değiştireceğim.
Sorun senden kaynaklanıyor. Temada herhangi bir virüs yoktur. Gördüğün gibi ben sorunsuz kullanıyorum. Daha iyisini görene kadar da bu temada kalırım.
Temada virüs var demedim zaten artık ne sorunu varsa olmuyor.
Sohbetiniz bol olsun :D
Bende yeni resimler yükleyeyim bari
Bu resim üzerinde calisma yapiyorum... Yildizlarla karisik bir resim olucak onun icin el kol eksik :D
@Final Getsuga Tensho
Nasıl yaptım bilmiyorum bir şekilde senin temayı aktfileştirdim artık ne normal temayı nede farklı temayı düzgün gösteriyor Format atana kadar bu temada kalcam mecburen. Bu arada Rainmeter biliyormusun?
quote:
Orijinalden alıntı: Madao
@Final Getsuga Tensho
Nasıl yaptım bilmiyorum bir şekilde senin temayı aktfileştirdim artık ne normal temayı nede farklı temayı düzgün gösteriyor Format atana kadar bu temada kalcam mecburen. Bu arada Rainmeter biliyormusun?
Tek bir masaüstü resmi kullanmadığım için, rainmeter pek uyumlu olmuyor. O yüzden hayır kullanmıyorum.
Son olarak bi başlat simgesini değiştirmeye çalıştım bu sefer windows bütünüyle çöktü Format atıyorum mecburen
Format attıktan sonra tekrar deneyeceğim o temayı.
Bende çizmek istiyorum ama bilek işi işte
quote:
Orijinalden alıntı: Absolutely_TR
Valla bizi yetenek değil kız olarak doğmak anca kurtarır(ömrümde kötü resim çizen kız görmedim) Ama çok geç değil bir dene derim.
İlk Lineart denemem
quote:
quote:
Valla bizi yetenek değil kız olarak doğmak anca kurtarır(ömrümde kötü resim çizen kız görmedim) Ama çok geç değil bir dene derim.
Tanıdığım bir kız çok iyi anime çiziyor.Bende kötü çizene rastlamadım.
quote:
quote:
quote:
Tanıdığım bir kız çok iyi anime çiziyor.Bende kötü çizene rastlamadım.
Benim kız kardeşim var sanki bütün çizme yeteneğim alınmış ona aktarılmış Yahu napsak sen bir denesen ya sonra sonuçları söylesen bana.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme