DEDİĞİM GİBİ ŞUAN İTEMLERİ KİTLİYEMEM...Bİ KAÇ SORUN VAR ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYORUM...
ıtemler guzel ama defans 800 ronarkta mal ederler 800 defans+ac alsan yıne yetmez cok damage yersın en az 900 olmalı defance!
quote:
Orjinalden alıntı: muratMage
çok saçma ps ye benzıor yada arkadaşının itemlerine neden dersen GOLD PREMIUM yazıor yukarıda ve itemlerin kilitli deil bağışla beni ama böle düşünüorum yanlışım vaarsa söle:)
gold premium la otomatikmi kitleniyor keyfine göre kitler
Güzel Çar Berada Czde Görüorum Seni...
SANIIRIM AY4SOFYA DA VEYA EXLANSE CLANINDAYDIN...BENDE SENİ TANIYORUM
Exelansedaydım ama artık ardreamda takılıom... Vs İstersen Gel Ardream Çarım la
hık!
İNŞ YAPARIZ BİRGÜN ANLAŞIRDA...
güzel char güle güle kullan ama bırkac tavsiyem war bana gore +7ii +7 giga raptorgraham deep scar hell breaker falan cok fazla weapon war bazılarını satıp roc vb takılar alabilirsin
yaw itemler süper 1 tanesi bile bana yeter ama banada saçma geldi gold var itemleri kilitlememişsin bu kadar güvenionmu pc ne yarın öbrgün charı açtığında bomboş karşılaşırsan sakın üzülme !!!!
şuana kadar kimseyle trade yapmadım cafeden hiç oynamıyorum gibi birşey evden oynuyorum gerekli programlarda var ama itemleri kitlemememin nedeni bir kaçtane sorun var o yüzden biraz beklicem...
Süper char ve itemlerde öle
charın itemler vs.. güzelde level beramusa göre düşük onuda kasar kapatırsın arayı artık
coki itemler in var carda iyi
YAPILAN YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR...
YA ARKADASIM DÜNDE SEN BU CARI KOYMADINMI 1000 KERE İZLEMENİN NE ANLAMI VAR EWT GÜZEL CARIN VAR DAHA NE DİYEYİM ARTIK UP LAMA LÜTFEN TOPİC KİRLİLİGİ YAPMA 10 GÜN AYNI CARI GÖRMEK İSTEMİYORUZ
quote:
Orjinalden alıntı: chucky_laneti
Peki Sizce Atack Ve Defans Nasıl_?
Ataga laf yok ama tum silahlarla atak defans vs. gormek isterdim dogrusu.. Toto + ss de bile.. Ama beramus icin cok bisi diemicem itemlere laf yok da +70 olmadıkca bisi yapamıosun genelde ve +70 olsan bile +7 shelle humanken bisi yapamıosun.. Ms ve ii gereksiz bnce su an hb giga raptor yeter ms ve ii + ustundeki shelleri verip +8 set alabilirmisin bi arastır bence..
Not: İtem o kdr bol ki frko daki charımı hatırladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme