Şimdi Ara

Kendi çapımda Bir ses sistemi Çalısması Yapmak İstiyorum Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaslar suan benım pcmde logitech z560 5+1 ses sıstemı extradan 100 wat gucunde subwoofer bagladımda ben kendı capımda Bir calısma yapmak ısıtıyorum elımde 35 w gucunde 3 tane speeker bunu baslangıc olarak yapıcamda bunun ıcın sanırım anfi gerekicek ne tür bir anfi kullana bılırım dedıgım gıbı kucuk bır calısma olacagı ıcın fıyat 100 tl yı gecmeses cok ıyı olur İlerde Allah buyuk artık :) Ses sistemlerine merak sardım :)

• sadece subwoofer çalıştıracaksan mono anfi almanı öneririm tabi ustalar daha iyi bilir.

birde arkadaşlar ben konu açmak istediğimde illa 1 resim eklemelisin diyor eklemek için göz ata basıyorum açılan sayfada hata çıkıyor resim ekleyemiyorum bu yüzden konuda açamıyorum.

Ghost15 sen nasıl açtın konuyu?
  • bana oyle bırsey olmadıı dırek actım konuyu bu benım actıgım 2. konum

hmm teşekkurler...
  • kardeş şimdi sen 100 tl ile çıkamazsın subwofer fılan istiyosan.Sadece subwoferle sistem tamamlanmaz mono anfi almana gerek yok eğer bi yada bayağı bi para gözden çıkarırsan Kendinden subwofer çıkışlı teyp alabilrsin cd çalarında olur radyon fılan örn:Pıoneer Deh-5250SD bu ürün güzeldir sıfırı 290 tl fılan tabiki bu sistemi çalıştımak için bi trafolu adaptör lazım sana 15 amper gücünde 12V bi çift normal araba kolonu alman lazım 100 Tl ona versen adaptör ben 1 hafta önce aldım 15 amper 70TL onlara birde Normal kolonlar için kabin yaptırman lazım tanıdık marangoz yoksa 50 kağıt onlara versen 10 tl ye kaplatsan kablo ıvır zıvır derken sana bi 550 Tl ye mâl olur.
  • Eğer o elindeki cihazı satarsan üstüne 200Tl koyarsan daha güzel bişiler yapabilrsin ama çok profesyonel olur.Uğraşmak istersen tabi bunları yaparsan tam bir elektronikçi olursun
  • Bi fikir daha geldi aklıma.eğer evinizde müzik seti varsa güçlü bi şey güzel bi marka böyle mesela onu kullanabilirsin.Arkasında RCA girşleri vardır eğer mesafeye göre RCA erkek diğer ucu 3.5 mm jak lı pc den sesi direk müzik setine verebilrisn hoparlör çıkışıylada oynuyabilrsin hoparlör değişikliği fılan zaten yeni başlamışsın tecrübe kazanırsın ama dikkat et sakın kısa devre etme yada çıkışları ölmeye fılan çalışma kısadevre olur çünkü hassas cihazlarda. Kolay gelsin :)
  • slm arkadaslar elimde forwell 4kanallı anfi sohutuculu amfi 1600 w subwoofer 800 watt 2 adet kolon var bunları pc ye amfı uzerınden nasıl baglarım yardım lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.