Şimdi Ara

KENDİ BESTELERİM (YENİ EKLENDİ)13/05/2008 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karanlık geceler Hoşuma gitti usta iyi olmuş Tebrikler
  • hepinize cok teşekkurler arkadaşlar.Bir soru bugün şarkısını kaldırmayı düşünüyorum hep olumsuz tepkiler aldım pek beğenilmedi sanırım sizinde düşüncelerinizi alailirmiyim yoksa kaldracam.
    Ayrıyetten bu deliririz biz şarkısının introsu hakkında: bitirenadam gibi 3-4 kişi daha o muziğin olmadığını soledi o şarkıyıda tekrar eşimle introsuz yapmayı deniyeceğiz.Yardmların ve yorumların için cok sagol bitirenadam. Bakalım bi kayıt yapalım yine ben ustune gitarla yaparım artık introyu,cok sagol.
    Bugün şarkısı hakkında yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giutarist -- 30 Mart 2008; 17:17:04 >
  • Bakın mesela Bugün'ün introsundada aynı şeyler geçerli bence..Beğenilmemesinde etkisi olabilir.Bende çok beğenmedim şarkı sözlerini vesaire ancak eğer bana bu şarkının sözlerini ve akorlarını yollarsanız bende en kısa zamanda bir örnek kayıt yaparım.Böylece ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirim sanırım..
  • çok sagol ama hiç gerek yok ben bu şarkıyı kaldıracam ayrıca neden onu koydum ilk şarkı olarak bilmiyorum.hiç iyi bir tanıtım olmadı benim adıma.ondan cok daha güzel sarkılarım var çok çok zaten geldikçe göreceksiniz,bugunde inşallah eşimle bitirebilirsek bitane daha ekiycem.ayrıca ben ole pro müziyen degilim yani bi tane klasik gitarım var 20-30 akor basmayı biliyorum hepsi bu.diğer müzikleride fl stüdyo diye bir program ile yapıorum o program hakkında hiç hiç bilgim yok 2 gün kurcaladım 3 üncü gün bu bugün şarkısını yaptım hoşuma gitti koydum falan falan.
  • Ne geceymiş be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

Ne geceymiş be kardeşim

güzel besteler , emeğe saygı
  • quote:

Ne geceymiş be kardeşim

ama yorum yok?
  • Diğer herkes gibi bende Karanlık geceler diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: giutarist

quote:

Ne geceymiş be kardeşim

ama yorum yok?

dinledim kardeşim gerçekten güzel olmuş emeğine sağlık

• Deliririz biz şarkısı çok güzel özellikle melodisi,

Karanlık gecelerde şarkısı sözler ve sondaki şiir mükemmel

Diğer ikisini pek beğenmedim. (BEN)

Fl studio programı ile neler yapılabiliyormuş ya öle
    Tabi müzik kulağı olmayınca sadece gürültü yapıp komşuları rahatsız ederim...

Tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 30 Mart 2008; 19:51:17 >
  • yani kaldırmayımmı bugün şarkısını arkadaşlar?
    Bu arada yeni şarkı ekledim ama anca yarın aksama yayına koyarlar heralde,ayrıyetten deliririz biz şarkısını da introsuz kaydettik,onuda ekledim.O da yarından öce yayına girmez.Ama her ikiside youtube da yayında isteyenler ordan izleyebilir.
    saygılar
    FL studio pogramı mükemmel bir program,ama bilmek gerekiyor aklınıza gelen her türlü enstruman var.ben şahsen,dediğim gibi 2 gün kurcalayıp 3 üncü gün bu bugün şarksını yaptım deneme amaçlı yapmıştım.
  • FL Studio gerçekten güzel bir program ancak düzgün bir iş yapabilmek için birkaç gün çalışmak gerekiyor bir şarkı üstünde.

Bu arada bence Bugün şarkısını kaldırma.Bırak kalsın durduğu yerde sevenide çıkar sevmeyenide..Sonuçta her yapılan iş beğenilecek diye bir kural yok.Hem de insanlar sendeki gelişmeleri görebilir bence...

Bu arada yanlışlık "sen" sıfatıyla konuştum umarım sorun olmaz.
  • istedigin gibi hitab edebilirsin hiç sorun degil.
  • quote:

amac tabiki hem zevk hem mumkunse ticarete dokmek.ben suan fransada yaıyorum ama bir imkan olsada keske turkiyeye donsem diye careler arıyorum tabi maddi yonden cok zor,tabiki cok isterim bişiler yapmak ve tekrar turkiyede yaşamak ve sevdigim seyi yaparak para kazanmak.bu arada esimle yaptıgımız diğer bir şarkıyı 2-3 içinde eklicem.

abi eğer ticaret diyosan bi klip çekeriz hemen bide rapçi oynatırız tamam

şaka bi yana 4 şarkı kaydı bile 500 ytl oluyor eğer klip işine grip bi albüm yapmayı düşünürsen yardımlarım olur
  • 500 ytl ? oha
    quote:

Orjinalden alıntı: byonr

quote:

amac tabiki hem zevk hem mumkunse ticarete dokmek.ben suan fransada yaıyorum ama bir imkan olsada keske turkiyeye donsem diye careler arıyorum tabi maddi yonden cok zor,tabiki cok isterim bişiler yapmak ve tekrar turkiyede yaşamak ve sevdigim seyi yaparak para kazanmak.bu arada esimle yaptıgımız diğer bir şarkıyı 2-3 içinde eklicem.

abi eğer ticaret diyosan bi klip çekeriz hemen bide rapçi oynatırız tamam

şaka bi yana 4 şarkı kaydı bile 500 ytl oluyor eğer klip işine grip bi albüm yapmayı düşünürsen yardımlarım olur

• "500 YTL .. Oha" derken?Çok mu fazla?
  • Bir yeni şarkı ve deliririz biz şarkısını introsuz olarak ekledim.Ayrıyetten album veya klip yapacak kadar maddi durum yok,güçlü bir destek olmadan o işlere kalkışamam henüz ve zannedersem şarkıları kayıt edip bir kliple bitmiyo olay.yani hiç bir bilgim yok ama,bir alum için binlerce ytl para harcamak gerekiyo sanırsam, keşke okadar param olsa
    yeni şarkılarada yorumlarınızı bekliyom teşekkürler.
  • TebrikLer.
  • teşekkürler binbaşım
  • quote:

Bir yeni şarkı ve deliririz biz şarkısını introsuz olarak ekledim.Ayrıyetten album veya klip yapacak kadar maddi durum yok,güçlü bir destek olmadan o işlere kalkışamam henüz ve zannedersem şarkıları kayıt edip bir kliple bitmiyo olay.yani hiç bir bilgim yok ama,bir alum için binlerce ytl para harcamak gerekiyo sanırsam, keşke okadar param olsa
    yeni şarkılarada yorumlarınızı bekliyom teşekkürler.

Kimi zaman sadece binlerce değil, onbinlerce YTL para harcamak gerekiyor.Zaten ben bu zamandan sonra Türkiye'de bir albüm çıkarıp albümün CD olarak basılmasına karşıyım. En kârlı iş albümü internet üzerinden bedava indirilebilir halde dinleyicilere sunmak; çünkü Türkiye'de albüm satışlarından gelen bir gelir yoktur.Bu işten para kazanmak istiyorsanız eğer; sık sık canlı performanslar yapmalı,kendinizi iyi reklam etmeli ve seyirciye ve ya dinleyiciye kendinizi kolay bir şekilde beğendirebilmelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.