|
Herkese merhaba 👋 Uzun süredir üzerinde çalıştığım Gökbörü Antivirüs projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Geliştirdiğim bu yazılım, geleneksel imza tabanlı korumanın ötesine geçerek yapay zekâ destekli çok katmanlı bir tehdit analiz sistemi sunuyor. Gökbörü nedir? Windows üzerinde çalışan, modern bir arayüze ve güçlü bir yapay zekâ motoruna sahip yerli bir antivirüs yazılımıdır. Öne Çıkan Özellikler: 🔹 4 Katmanlı AI Analiz Mimarisi
🔹 Gerçek Zamanlı Koruma
🔹 Akıllı Raporlama
🔹 Kendini Koruma
🔹 Büyük Dosya Desteği
Neden paylaşıyorum? Projeyi geliştirirken en çok ihtiyacım olan şey geri bildirim. Özellikle şu konularda topluluğun deneyiminden faydalanmak istiyorum:
Nasıl test edebilirsiniz? Program şu an Windows üzerinde taşınabilir (portable) olarak çalışıyor. Kurulum gerektirmiyor, ancak yönetici yetkisi istiyor. İlgilenenler için indirme bağlantısını özel mesajla paylaşabilirim. Teknik altyapı (meraklıları için):
Her türlü soru ve eleştiriye açığım. Test eden herkese şimdiden teşekkürler! 🙏 Videoda programın nasıl çalıştığı gösteriliyor. NOT: Programı tanıtım amacıyla gönderdim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler