Şimdi Ara

Kendi Android Uygulamanızı yapın ÇOK KOLAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
38
Favori
111.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler +++
  • http://www.mobiroller.com Bu siteden de hiç kod yazmadan çok güzel uygulamalar çıkartabiliyorsunuz. Çok güzel modülleri var ve uygulamanıza reklam yerleştirebiliyorsunuz tavsiye ederi.
  • Mesajım dursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrScorpion123 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım önermiş olduğun uygulama satır satır puzzle işlemi gibi birşey ve çok karmaşık. Daha kolay al koy içine yaz gör gibi bir sistem lazım bana. Mobiroller i de inceledim onlarda henüz gelişim aşamasındalar bu yüzden istediğim herşeyi vermiyorlar. QR barkod arama yapamıyorum onların sestemde.

    Önerebileceğiniz başka bir site varmıdır acaba?
  • iwebclub İ kullanıcısına yanıt
    Aradığınız özellikler bu sitede olabilir. İnceler misiniz ?

    http://www.mobincube.com/
  • mesajımız bulunsun. teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar,

    Yakın bir zamanda tesadüf olarak keşfettiğim bir hizmet. En çok istediğim şeydi cep telefonu için bir program yazmak ama Java olayı beni fena kasmıştı. Neyse, bu hizmeti duyar duymaz hemen araştırmaya ve uygulamalara geçtim. Kullanımı son derece basit. Yap boz gibi komutları ardı ardına sıralıyorsunuz. Yanlış koyduklarınızı zaten koyamıyorsunuz, sistem sizi kullanmak istediğiniz kodun yanlış olduğu konusunda uyarıyor. En güzeli ise, programın çıktısını anlık olarak cep telefonunuzdan ya da emulatorden hemen görebiliyorsunuz. Cep telefonunu ya b.sayara bağlayıp, ya da wifi üzerinden kendi android programı ile projenize bağlanıyorsunuz. Ve yaptığınız her türlü değişiklik, ekleme her neyse anında cep telefonunuzda beliriyor. Bu yönden mükemmel bir uygulama. Her ne kadar programcılık bilgisi gerektirmese de, en azından temel bazı komutları ve yordamları biliyor olmanız gerekir. Örneğin if-then-else, do-loop komutlarını, String-integer mantığını bilmiyorsanız, zaten kapsamlı bir program yazmanız mümkün değil. Bluetooth, GPS ve bazı sensörlerin kullanımını destekliyor. En azından nette nasıl yapıldığını anlatan dokümanlar var.

    Herkesin merak ettiği konu, Google Play 'de yayınlanabiliyor mu ? Evet, yayınlanıyor. Şahsen ben kendim App Inventor 2 ile programımı yapıp, Google Play 'e yükledim. https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_erginkaya76.Tefriciye_4444

    Programın dez avantajlarına gelince :
    - Program erişim izinlerini ayarlayamıyorsunuz. Bunun sakıncası şu, en basitinden örnek veriyorum. Programda gps ile bir işiniz yok ama program gps izni istiyor diyelim (örnek olsun diye yazdım gerçekte istemiyor). Eğer telefonunuzun GPS özelliği yoksa programınız o telefonu desteklemiyor durumuna düşüyor ve daha az telefona hitap ediyorsunuz. Decompile edip manifest XML içinde oynama yapıp, tekrar compile ederek sorun çözülebilir ama biraz uzmanlık ve uğraşmak lazım.
    - Programa telefon ile bağlanıyorsanız, sadece Wifi bağlantısı kabul ediyor, Veri bağlantısı ile bağlanamıyorsunuz. Bunun nedeni, sistem, hem programı yaptığınız b.sayarın ip 'sini, hem de cep telefonundan bağlandığınız internetin ip'sini eşleştiriyor. Güvenlik gereği yani.
    - Uygulamalarınız, telefon uyku modundayken ve ya background dayken çalışmıyormuş.
    - Ana temel komutlar genelde mevcut ama her komut da yok.
    - Programanıza dosya import edemiyorsunuz. Web üzerinden API ile yapılabiliyor ama bunun kullanımı daha farklı amaçlar için.
    - Resimleri, yazıları istediğiniz gibi hizalayamıyorsunuz, çoklu paragraflı yazı yazmak uğraştırıyor.
    - istediğiniz bir alanı renklendirip, üzerine başka parçalar koyamıyorsunuz (ya da ben beceremedim).
    - Çok uzun kodlar kullandığınızda, aradığınız kodların yerini bulmakta zorlanıyorsunuz. CTRL + F 'te bir işe yaramıyor.

    Falan filan.. aslında buna benzer başka sorunlar da yaşadım ama şuan aklıma gelenler bunlar. Eğer android için çok kapsamlı olmayan bir program yazmak istiyor ama ben java ile uğraşamam diyorsanız o zaman şiddetle tavsiye ederim. Yaptığım programa yeni bir güncelleme hazırlıyorum. O bitince farklı bir programa başlıcam kısmetse. Uğraşması zevkli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasolet -- 6 Nisan 2015; 16:52:13 >




  • İnternet üzerinden kendi mobil uygulamanı yapma konusunda girişimler oldukça artmaya ve popüler olmaya başladı. Dünyada AppMakr, Como, Appgeyser gibi bir çok girişim çıktı. Bunlardan bazıları TR pazarına da giriyor.

    Ancak güzel bir gelişme var ki : %100 Türk Girişimi ve Türkçe olan bir App Maker 'da bu dünyaca ünlü girişimlerin arasına katıldı. MobiRoller!

    MobiRoller App Maker sayesinde hem Android hem de iOS / iPhone uygulamanızı sürükle bırak yöntemiyle üstelik önizleme yaparak oluşturabilirsiniz.

    Benim en sevdiğim özelliklerinden bir tanesi ise MobiRoller 'ın kendi uygulama mağazasının -app store- olması. Burada size uygulamanızı yayınlama imkanı sunuyorlar. Ayrıca uygulamanızı Play Store 'a ya da Apple App Store 'a yükleyebiliyorsunuz. Bir diğer güzellik ise siz uygulamanızı oluştururken o esnada canlı olarak deste verebiliyor olmaları ve soruları hızlı şekilde yanıtlamaları diyebilirim.




  • Merhaba matematik islemleriyle ilgili formulleri kullanarak Mit app inventor kullanarak küçük bir program yaptım. Fakat hesapla dediğimde şu hatayı alıyorum " Bad arguments to - The operation -cannot accept the arguments : 54,5 66 " Burada bahsi gecen 54,5 falan formülün ara basamaklarından bir islemin sonucu. Virgullerle alakalı bir sorun mu acaba bilemedim. Lütfen yardımcı olun. Bitirme projemle ilgili ve benim için çok önemli. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5-6 ay kadar önce ben de mobil uygulama işine heveslenmiştim. İngilizcem iyi olduğu için yabancı forum sitelerinden araştırmalar yaptım. Forumdan tanıştığım ispanyol bir üye bana mobincubeyi tavsiye etti. ben de deneme amacıyla basit uygulamalar yapıp play store'a yükledim.uygulamalarım 2-3 ay içinde yüzbinden fazla indirildi. aylık kazancım 4 haneli rakamlara ulaştı. şimdilik haftada 1-2 uygulama yapıyorum.şükürler olsun kazancım da çok iyi sayılır şimdi de

    site linki :https://www.mobincube.com/

    bir türk kazanç videosunu çekmiş :https://www.youtube.com/watch?v=sZyb81gD5AE
    kanalında mobincubenin nasıl kullanılacağı ile de ilgili videolar mevcut.ilgili arkadaşlar izleyebilir.https://www.youtube.com/channel/UCPt4WfDzL0j1A5VD2WULJ3g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilan0101 -- 10 Haziran 2017; 0:2:30 >




  • zilan0101 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam Google play e nasıl yüklediniz. Para nasıl kazanılıyor reklam üzerindenmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

    Hocam Google play e nasıl yüklediniz. Para nasıl kazanılıyor reklam üzerindenmi

    Uygulamaları mobincube üzerinde yapıyorum.(Sistem otomatik olarak reklam kodlarını apkya yerleştiriyor.apk imzalama gibi tüm teknik şeyleri sistem hallediyor. ) uygulama bittikten sonra da kendi google play hesabıma yüklüyorum. ondan sonra herhangi bişey yapmıyorum.millet indirince de gelir elde ediyorum.ödemeye de gelince ay sonunda paypal hesabıma mobincube gönderiyor ödememi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zilan0101

    quote:

    Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

    Hocam Google play e nasıl yüklediniz. Para nasıl kazanılıyor reklam üzerindenmi

    Uygulamaları mobincube üzerinde yapıyorum.(Sistem otomatik olarak reklam kodlarını apkya yerleştiriyor.apk imzalama gibi tüm teknik şeyleri sistem hallediyor. ) uygulama bittikten sonra da kendi google play hesabıma yüklüyorum. ondan sonra herhangi bişey yapmıyorum.millet indirince de gelir elde ediyorum.ödemeye de gelince ay sonunda paypal hesabıma mobincube gönderiyor ödememi.

    Hocam Google play hesabına nerde ekliyoruz bulamadım link felan atarmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManyakFilozof


    quote:

    Orijinalden alıntı: zilan0101

    quote:

    Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

    Hocam Google play e nasıl yüklediniz. Para nasıl kazanılıyor reklam üzerindenmi

    Uygulamaları mobincube üzerinde yapıyorum.(Sistem otomatik olarak reklam kodlarını apkya yerleştiriyor.apk imzalama gibi tüm teknik şeyleri sistem hallediyor. ) uygulama bittikten sonra da kendi google play hesabıma yüklüyorum. ondan sonra herhangi bişey yapmıyorum.millet indirince de gelir elde ediyorum.ödemeye de gelince ay sonunda paypal hesabıma mobincube gönderiyor ödememi.

    Hocam Google play hesabına nerde ekliyoruz bulamadım link felan atarmisiniz



    https://www.youtube.com/watch?v=mvd7FG1SFlE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilan0101 -- 10 Haziran 2017; 0:0:4 >




  • Güzel konu, mesajım bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIT App Inventor Classic is no longer available for building apps. You can continue to access old App Inventor Classic projects here, and download them, but you cannot modify them or create new projects. To work with App Inventor, use MIT App Inventor 2.

    böyle diyor. 2.uygulama sayfası çıkmış.

    http://ai2.appinventor.mit.edu/
  • çok güzel paylaşım
  • arkadaşlar bana var olan sitemi uygulamaya nasıl eklerim o lazım.
  • Merhabalar

    Türkçe olarak Mobil Uygulama Merkezihttp://mobiluygulamamerkezi.com adreside mevcut. Hiç
    bir kod bilgisine gerek kalmadan mobil uygulama oluşturabilirsiniz.

    Android ve iPhone uygulamaları desteği, kullanıcı üyeliği, e-ticaret, sipariş, İndirim Kuponları, Loyalty Card, Fan ve Haber Duvarı,Navigasyon, Form ve Anket, sosyal medya entegrasyonu (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Vimeo, Postcast, Picasa vb), anlık bildirimler (push notification), Uygulama içi mesaj ve Eposta, (Kişiye özel Anlık bildirim, mesaj ve Eposta), Radio Yayını ve Playlist, QR Code oluşturma ve Okuyucu, gelişmiş kullanıcı istatistikleri ve harita desteği gibi onlarca farklı ve başarılı özelliğe sahip.

    Bunların dışında, onlarca hazır şablon, 14 gün ücretsiz deneme sürümü ve begenirseniz aylık 6 Dolardan başlayan fiyatlarla.

    Umarım mobil uygulama yapmak isteyen arkadaşlara ve işletmelere yardımcı olacaktır.





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.