Şimdi Ara

Kenan karanın kendi yazdığı şekilli hikayeli soruları anlayamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizde de oluyor mu yoksa bende mi sıkıntı var sizce? kendi yazdığı hikayeli sorularda mantık hatası buluyorum ve sorular çok açık oluyor.farklı yorumlanabiliyor. ne ifade ettiğini anlayamıyorum. tam ifade edilmediğini düşünüyorum ben sizce?

• Bende de aynısı var O soruları zaten kendisi bile zar zor çözüyor amacı bize yeni nesil soru mantığını öğretmek çok fazla takılma bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyvallah hocam sağolunn varolun
  • Ben de anlanmıyorum o sorularda hocayı. Bir şeyler yapıyor ama

• Hoca o sorularda bir şeyler deniyor :D o soruları sallayın onun yerine bilindik sblerden yeni nesil çözün daha iyi

• Zaten kendisi de çözerken hata bulabiliyor.
    Kenan hocanın ders anlatırken en büyük sorunu,bence ,dusunduklerini karşı tarafa aktaramamasi.bu konuşurken çokça oluyor zaten ama yazdığı sorulardaki bu tür hatalar da yadsinamayacak kadar çok.
    Kisacasi,anlamamanda problem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında orada amaç soruyu çözmek değil hoca için 😂 katlama sorusu varsa mesela demek istediği işte katlama yapınca şu şu olur mesela yeğeni akın top oynuyordu o soruda bize dik olduğunu kelime oyunu yapıldığını göstermeye çalışıyor veya ne bileyim bir soru var gözlük takınca şu açıyla görürse diğer yöne bakınca da aynı açıyla görmesini aktarmak gibi ben kendisinin de o tür soruları anlamadığını düşünüyorum arkadaşların dediği gibi bir mantığı anlatmak için veriyor da devamını düşünmüyor galiba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok tesekkur ederim hocam sagolun cevabiniz icin😊

• Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cevap icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.