Şimdi Ara

Kenan Evren Lisesi arsası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orada ki arazi sadece 3 okul karşılığında alınıyorsa bundan fenerbahçe baya kazançlı çıkmış demektir.
  • 3 üniversite yapsalar belki fiyatına yaklaşılabilirdi.

ayrıca meb nakit paraya satıp tokiye yaptırsa okulları 20 okul garantisi vardı
  • Konunun amacı GS'lileri çıldırtmaktı, amacına ulaşmış kapanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

orada ki arazi sadece 3 okul karşılığında alınıyorsa bundan fenerbahçe baya kazançlı çıkmış demektir.

Bir lisenin yapım maliyeti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

İşinize gelen doğruları dinlemekten beyninizi kullanamaz hale gelmişsiniz.

hangi beyinle yazıyorsun bunu gerçekten merak ediyorum
  • Yanlış bir olay bence, 3 okul yap 1 okulun arsası senin olsun durumu. En nihayetinde her okul kendine göre bir kültüre sahiptir, bunu yıkmamak gerekiyor...
  • İsmi olmasaydı iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Diyelim stadı büyüttük. Türkiye'nin en büyük stadına mı sahip olmuş olacağız ?

86 Binden büyük yaparsanız evet.
  • Bence bi şekilde degerlendirilmeli ama yazları da stadın zeminini oraya cıkarabilirsek harika olur.
    Cunku zemin yazın hava almıyor stadın içinde hava sirkülasyonu yok ve zemin yanıyor.
    Suan patates tarlası gibi olmasının sebebi de bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Şuan zaten 55 bin kişilik
  • quote:

quote:

quote:

ATATÜRK OLİMPİYAT 86090
    ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM ARENA 52600
    İZMİR ATATÜRK 51290
    FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU 50509

50 Binden 86 bine hiçbir stad çıkarılmaz taşımaz altyapısı,zaten Türkiye'de 86 binlik stad 1 kere dolmuş.
    Dolmaz o stad.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ATATÜRK OLİMPİYAT 86090
    İZMİR ATATÜRK 51290
    FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU 50509

50 Binden 86 bine hiçbir stad çıkarılmaz taşımaz altyapısı,zaten Türkiye'de 86 binlik stad 1 kere dolmuş.
    Dolmaz o stad.

Her maçta dolar diyemiyorum ama güzel bir stad olursa derbilerde her türlü dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

quote:

quote:

quote:

ATATÜRK OLİMPİYAT 86090
    İZMİR ATATÜRK 51290
    FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU 50509

Dolmaz o stad.

Her maçta dolar diyemiyorum ama güzel bir stad olursa derbilerde her türlü dolar

Stadın arkasında sizin arazi var,yandada oldu şimdi.Stadı yıkıp tekrar yapmaları lazım.
    Stad zaten yamalardan oluşuyor altyapısı şuankinden fazlasını biraz zor kaldırır.
    Ha 80 Binlik stad anca Galatasaray'la şampiyonluk maçı yaparsanız dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: NatroTech

quote:

Aziz Başkan ın aklında birşeyler var ama hadi bakalım

meb te iyi kar etmiş 1 lise karşılığında 3 okul

MEB kazık yemiş bence, Bağdat caddesinin girişinde ve minumum 20bin m2 vardır o arazi

evet Bağdat caddesinin yanındaya caddeye gelenler girip okulda mağazaları gezip meb e para kazandırıyor

bağdat caddesinin başında olmasının MEB e faydası nedir ? eğitime faydası nedir ? meb in amacı eğitim . 1 eğitim yeri kapatıldı 3 eğitim yeri kazanıldı. bu MEB in kar işte

Hadi oradan. Çocuk mu kandırıyorsun sen. O arsanın yerini satsalar 20 okul parası çıkar. FB'ye peşkeş çekildiği apaçık ortada. Kadıköy'ün GÖBEĞİ'nde cillop gibi neredeyse stadın 2/3'ü kadar arazi, kimin parmağı vardır gene kimbilir.

Dikkatli oku diğer 3 okulu TOKİ yapmış denmiyor

Sese geldim

• zaten 35 bin kombine satıyor fener ve daha fazla kombine satmak istemiyor çünkü geriye kalanıda biletli seyirciler alsın diyor.86 bin kişilik bir stadda uygun bir fiyattan verirse kombineyi 50.000 kombine olur.Derbilerdede havada karada dolar o stad
  • 86'ya çıkmaz da 60 bine cıkaracaklar diye biliyordum
  • alisveris merkezi yapilacak o araziye
  • Tokili cevap bomba gibi olmuş

Stat büyütme diye bir şey yok, mevcut alan daha büyük stat için yeterli değil.

50bin olmuş 55bin olmuş farketmez, tribündekiler birbirine ve takımına saygılı taraftar olsun yeter.

Araziye planlanan yapı geniş bir otoparkı olan otel-alışveriş merkezi veya residans-alışveriş merkezi...
  • Geçen bazı sitelerde banka kurulacak falan deniyordu okulun yerine banka mı yapacaklar yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NatroTech

quote:

Aziz Başkan ın aklında birşeyler var ama hadi bakalım

meb te iyi kar etmiş 1 lise karşılığında 3 okul

MEB kazık yemiş bence, Bağdat caddesinin girişinde ve minumum 20bin m2 vardır o arazi

evet Bağdat caddesinin yanındaya caddeye gelenler girip okulda mağazaları gezip meb e para kazandırıyor

bağdat caddesinin başında olmasının MEB e faydası nedir ? eğitime faydası nedir ? meb in amacı eğitim . 1 eğitim yeri kapatıldı 3 eğitim yeri kazanıldı. bu MEB in kar işte

Hadi oradan. Çocuk mu kandırıyorsun sen. O arsanın yerini satsalar 20 okul parası çıkar. FB'ye peşkeş çekildiği apaçık ortada. Kadıköy'ün GÖBEĞİ'nde cillop gibi neredeyse stadın 2/3'ü kadar arazi, kimin parmağı vardır gene kimbilir.

Resmen peskes cekildi arazi , tayyip bize dusman yaaeeaa diye zirlamasinlar...

Birilerinin zoruna gitmiş.

TOKİ gs ye çalışınca çıt yok şu kadarcık olaya bile yaaa kaka pis

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.