Şimdi Ara

Kenan black ile cemberde uzunluk calistim birey bde yamuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kenan black hocamiz uzunlugu anlatirken 3-4 temel seyden bahsediyor. Teget merkez gorursen dik cek, kiris merkez gorursen dik cek falan da hic cemberin icinde acilar olursa napalim onu anlatmamis. Tabi her soruyu tek tek anlatmasini beklemiyorum ama cemberde aci konusunu dinledikten sonra cogu soruyu cozmustun birey bdeki fakat simdi2. Testte kaldim. Gidim de metin hoca dinleyim

• Anasayfa upu
  • Beni de yamultmuştu.. Kenan black hocama saygilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenan Dark

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorious195

Beni de yamultmuştu.. Kenan black hocama saygilar.

Cidden mi hocam

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bende gwcen sene metin hocamdan dinledikten sonra yaşadığın durumu yaşamıştım ama keman kara reyiz baya iyi gelmişti birey byi felan temizlemiştim, baştan bida dinle bence

• Ya bu geometrinin validesiyle münasip bir gece geçireyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir geometri sorusu (Benzerlik)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kenan hocadan dinlemedim ama çemberde kuvvetten yapılıyordu o sorular hep. Videosunda bahsetmemiş olabilir çünkü birçok kaynakta da verilmiyor o kurallar müfredat dışı gibi bir şey duymuştum ama kesinliğiyle ilgili bir bilgim yok.

• İlginç, birey b nin sorularıyla kenan blackin soruları çok benzer halbuki. Videoya bakıyorum, kitabı açıyorum birbirinin aynısı sorular var hep. Üçgenler için böyleydi durum ama çember nasıldır bilemem. Bir de çemberin yeni videolarını henüz atmamış, belki yenilerde daha kapsamlı anlatır. Üçgenlerde mesela yeni videolar eskilere nazaran daha güzeldi. İşte sıkıntı çok yavaş gönderiyor videoları, hepsinin yenisini atmasını beklersek çok vakit geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barışş9999

Bende gwcen sene metin hocamdan dinledikten sonra yaşadığın durumu yaşamıştım ama keman kara reyiz baya iyi gelmişti birey byi felan temizlemiştim, baştan bida dinle bence

Yahu cidden birkac soru tipini hic anlatmamis. 2 testte zerre bir sey yapamadim

• Kenan dark reis be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dörtgenleri nasıl hallettin hocam Nejdet dinlemeye gerek var mı yoksa direk kenandan halledilir mi?

• kamki hoca daha dörtgenleri yeni çekti çembere gelir bu seneki videoları izle güncel orda anlatır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: i will survive

Dörtgenleri nasıl hallettin hocam Nejdet dinlemeye gerek var mı yoksa direk kenandan halledilir mi?

Dikdortgeni, kareYi kisa geciyor da paralelkenar ve yamuk iyu baya

• hocam geçen sene nejdetten izledim ben halletmiştim şimdi çok nadir kaçıyor soru, genel olarak çözüm yöntemi aynı çemberlerde onu öğreten bir video izlemen lazım
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    nejdet ücretli değilmi? öyle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8A794B87

nejdet ücretli değilmi? öyle biliyorum
    Evet ücretli
  • Çember diğer geometri konularına göre daha çok soru tipi görmeyi ister kenan karanın üstüne biraz didinmek lazım.Ayrıca ÖSYM her geo konusunda zorlar ama çemberi soru bankalarındaki kadar zor sormaz
  • Çeeekdik

• Kenan şişirilmiş bir balondur. Tekin hocadan selamlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.