Şimdi Ara

Kemikleri kalınlaştırma mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim kemiklerim uzun ama çok ince.bu yüzden çok zayıf görünüyorum.belkide kemiklerim kalın olursa kaslanmaktan daha çok yakışıklı uçan.bunun bir yolu varmı yada bilgisi olan pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kemiklerin ince değil kasların ince salona yazıl kas yap kilo al

• büyüme hormonu biraz kalınlaştırır ama profesyonel vücutcular kullanabilir sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Peki antrenman olarak herkes tutturmuş az tekrar çok ağırlık diye aslında orda kastedilen suymus az süre çok yoğunluk yani bu etki büyüme hormonu salgiliyormus.misal koşarken bile 30 sn yüksek tempoda koşup 2 dk dinlenmek bu etkiyi sağlıyormuş felan.

Dogrumudur?

İkincisi ben zayıfım inceyim birinci soru doğruysa eğer yine söylenenlere göre şeker insülini artiriyo oda büyüme hormonunu baskiliyor diyorlar.ben bu süreçte sekerede abanicam kilo almak için bu konuda yorumunuz nwdir

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    o kemik malesef artık hiçbir şekilde kalınlaşmayacak beslenme insulin vs bunları düşünmene gerek yok kemik için. şuan irileşmek istiyorsan ilk etapta yapman gereken günlük aldığın kaloriyi, alman gerekeni hesaplayıp bunun da üstüne çıkmaya çalışmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.