|
Kemeraltında biber gazı satan yer?

-
-
bunları taşımak yasal mı acaba ? -
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
bunları taşımak yasal mı acaba ?
hayır yasak değil.bende bir tane var.okulda bi arkadaşıma parmağıma sıkıp sürdüm çocuk kendinden geçti.bir de sıksaydım ne olurdu allah bilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb Of God -- 22 Ocak 2008; 17:53:24 > -
aslında arabanın topido gözünde bi tane bulundurmak lazım. Çok it kopuk var istanbulda -
Yasal ama okulda birine sıkarsan yasallığı kalmaz ne yapar eder alırlar elinden bana bu gün yaptıkarı gibi -
Kemeraltında biber gazı satan bulamadım ama alsancaktaki amerikan pazarından 10 liraya aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 22 Ocak 2008; 21:44:33 > -
Alsancak neresi sürekli duyuyorum ama unuttum nasıl gidilir -
Çarşı Cafe'nin içinde 2-3 tane dükkan var satan -
quote:
Orjinalden alıntı: CrowBaR600
Alsancak neresi sürekli duyuyorum ama unuttum nasıl gidilir
Konya'da bi yer. Bence görmen gereken bir yer -
BİBER GAZINI EN AZ 10 DEFA KULLANDIM, bir seferinde hayatımı kurtardı.
Kesinlikle biber gazı kullanırken korkak olmayın.
Sıkmaya başlayınca hemen vaz geçmeyin , tüp bitene kadar saldırgana veya düşmanınıza sıkın
2 metreden rahatlıkla canını okur.
Sizin üzerinize gelmeyi boşverin yere yatacak ve sizin onu bırakmanızı yani
biber gazını sıkmayı bırakmanızı bekleyecek.
Size hiçbir şey olmaz
kapalı oda dahi olsa
Hafifce gözünüz yaşarır burnunuz sızlar
yani bir soğan doğramış gibi
Saldırganın tam kafasına doğru sıkın
Neden Uzun süre sıkacaksınız biliyormusunuz ?
Söyleyeyim
Biber gazı yani göz yaşartıcı sprey aslında gözden çok ciğerleri sızlattığından öksürtüğünden ve kusturduğundan etkilidir.
Saldırgana 3-5 saniye sıkarsanız gözünü kapatır, biraz acı çeker . ama kesinlikle saldırmaya devam eder.
Tecrübeyle sabittir.
Ama 15-20 sn boyunca sıkarsınız
40ml nato biber gazları 20 sn boyunca sıkar
Adam nefes almak zorunda ağzı burnu ciğeri yanar.
Bayanlar biber gazını korkak kullanmayın sakın
Yukarıdaki anlattıklarım çok önemli.
Buna uyan zarar görmez.
Eğer saldırgan birden fazlaysa
elinizle gezdirin, ama uzun süre bitene kadar.
Saldırganlar ne zaman biteceğini ve bittiğinide bilmeyeceklerdir.
Geri döndünüzmü en öndeki kaçacaktır. ilk acıdan sonra tadına varmıştır.
TAvsiyemwww.megametropol.com dan kapıda ödemeyle kredi kartı , havale kullanmadan almanız.
-
Bir saldırıya uğrama ihtimaline karşı biber gazı taşımak yasak mı? Hayır yasak değildir. Kendi can güvenliğinizi sağlamak sizin en doğal ve yasal hakkınız. Bir saldırıya uğrarsanız elinize geçen herhangi bir cisimle de kendinizi savunmak istersiniz can havliyle. Yani kendinizi savunmak için biber gazı taşımanız ve bulundurmanız yasaldır. Ama birisine saldırmak ve kasıtlı olarak zarar vermek için kullanırsanız bu sefer haksız ve suçlu duruma düşebilirsiniz.
En iyi biber gazı kullanım şekli ve kullanırken dikkat etmeniz gerekenler şunlardır. Rüzgarı arkanıza alarak saldırgana doğru 1-2 metreden tutup birkaç saniye basmanız ve hemen saldırgandan hızla koşarak uzaklaşmanız gerekir. Biber gazı sizin tehlikeden hızlıca uzaklaşmanızı sağlamak için var. Biber gazını sıkıp, saldırgan etkilendikten sonra iyice yaklaşıp daha da sprey sıkmaya devam ederseniz bu artık saldırıya dönüşmüş olur. Zaten ilk sıktığınızda saldırganın gözleri, nefes borusu ciğerlerinde yanma olacak ve acıyla gözlerini kapatıp etkisiz hale gelecek. Siz hemen koşarak uzaklaşacaksınız. Biber gazı savunma amaçlı böyle kullanılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 7 Mart 2022; 14:57:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X