Şimdi Ara

Kemer-İnferno ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu arkadaşla tatil yapacağız kemer'de İnferno club'n metini çok duyduk. Biraz bilgi almak istiyoruz, içki fiyatları nasıldır, giriş'de sıkıntı olur mu falan?

Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz.

• girişte damsız giremezsiniz. dışarda çakallar geziyor. oralarda sağa sola bakının. hemen gelirler. onlara 15-20 lira ateşleyin kuyruğa bile girmeden direkt içeri sokarlar sizi. içerde 4-5 farklı bar var. bira fiyatı içerdeki barın garsonlarının şerefsizliğine göre değişir.

düzgün bir barsa 33'lüğü 15'ten verir. çakal tiplerse 20-25, neyi tutturursa. içerde (özellikle pistte) çok abazan var. rus kızları loca tutar. paraları yoktur ama mekanın vitrinidir bu kızlar. o yüzden parasız bile loca tutabilirler. localardaki kızlara iş atabilirsiniz. ama kızlar yiyip içiyorsa o barın şef garsonu size atarlanabilir. ben birkaç locadaki kızla konuşmuştum. tip düzgünse kız beğenirse gözüyle gel gel yapar. rusçanız yoksa işiniz çok zor. kiev'de, riga'da olsa hadi neyse. her yer hatun. içki ucuz. hatunlar içiyor, dans ediyor filan. pistte kafası kıyak kadın çok. vücut dili ve sevimlilikle iş yürüyor. ama tur firmasının verdiği 1 birayla takılıyor hatun. rusça bilip, konuşursanız zaten dünden razılar. içki filan ısmarlayın diyecem ama yiyici de çok.

kız için gitmeyin. dışarda kafaları cilalayıp öyle girin içeri. dans edin, eğlenin. bu arada benim tercihim inferno değil aura.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 26 Ağustos 2014; 14:48:42 >

• boombip kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Rusçamız yok ama az-çok ingilizcemiz var, kızlık bir durum olursa anlaşırız diye düşünüyorum. Dediğin gibi oraya eğlenmek, dans etmek, stres atmak için gideceğiz. Beklentimizi büyütmüyoruz kız konusunda ama tiplerimiz düzgün 2 hatun bulabilirsekte -hayır demeyiz tabii.. Dışarıda biraz demlenip girmeyi planlıyoruz, içeride de 1 adet 50cl içer geceyi geçiririz. Bu "çakal" olarak bahsettiğin tipler içeride çalışan elemanlar mı? birde Aura hakkında düşüncelerini paylaşırsan sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 26 Ağustos 2014; 16:44:47 >
  • Ingilizce ise yarayabilir. Denk gelirse. Falat cogu rus ingilizce bilmiyor.

Cakal dedigim garsonlar 15 liralik birayi 25 liradan 25 lirayi votkayi 40 liradan satanlar. Bir gece once yan barda 2 biraya 50 verip, ertesi gece 30 liray icince anliyorsunuz durumu.

Aura daha guzel bir club. Pisti biraz farkli. Mekan yukari dogru basamak seklinde yukseliyor. Bazi garsonlar tipini begenmedigi tipleri sen bu bardan bir sey icmiyorsun, barimi terket diye kovuyor. Solugu pistte almak iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aura daha kaliteli her hafta sonu giderim genelde loca da 1sise 700tl krallar gibi eglenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet Aura infernodan çok daha iyi özellikle haftasonu dansçılar da çok güzel

Aura Youtube Video
  • 5-6 sene önce gitmiştim. Disco Club ortamından nefret eden bir insanım fakat eğlenmiştim. Güzel mekandı o zamanlar. 8-9 sap Beşiktaş galibiyetini ya da öyle birşeyi kutlamaya gitmiştik. Gruptan birileri adamını buldu içeriye aldılar. Akıllı uslu eğlendik. Maddi durumu iyi 40lı 50li yaşlarında çok insan vardı içeride.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.