Şimdi Ara

kemal uzan ve hakan uzan neden yakalanamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kemal uzan ve oğlu hakan uzan ın ürdünde yaşadığı biliniyor. ürdün kralı sınıf arkadaşı olan hakan uzan la iyi ilişkileri + (ne kadar para aldığını bilemiycem) karşılığında ikisini koruyor. peki bizim devlet bu kadar aciz mi? ürdün kralına sert çıkılamaz mı? bu iki adamın sizin ülkenizde yaşadığı tespit edilmiştir. teslim edin yoksa ilişkileri gözden geçiririz dese ürdün kralı vermeyecek mi sanki
    bu işi bir türlü anlayamıyorum..

ikinci olarak bir olay daha var.hatırlarsınız tmsf nin kontrolunde (yani devletin)olan pamukovadaki çiftliğe , cem uzan korumalarıyla girmiş, güvenlik görevlilerini etkisiz hale girmiş. duvarını delmiş . ağır bişey kaçırmıştı. kasa olduğıunu tahmin ediliyor izlerden..
    şimdi ben devletin bir dairesine girsem..güvenlik görevlilerini bağlasam..duvarda delik açsam. sonra elimi kolum sallaya sallaya dolaşabilir miyim? zannetmem.. peki cem uzan a neden bişey olmadı.. ayrıca bu adam askerliktede hile yaptığı ve askerliği sadece 1 ay bedelli yaptığı tespit edilmişti. güya uzun dönem olarak askere gidecekti...
    anlayamıyorum bu olayları..

• Derin devlet işleri bunlarrr ancak Polat anlar lütfederse bizede anlatır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

Derin devlet işleri bunlarrr ancak Polat anlar lütfederse bizede anlatır.

hakkaten ya polat herşeyi halleder
    donunu yıkamaktan aciz polat onun dışında her işi yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Yine Ne Oldu Ali Rıza Bey
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.