Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı ortak karar alırsa Cumhurbaşkanı adayı olurum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Tamam işte farklı adayları göstermesi br strateji ama kendi adaylığını koymayı düşünmesi strateji değil. Önemli olan belli bir çoğunluğun oyunu alabilmek değil, büyük çoğunluğun oyunu alabilmek. Ak Parti elbet bitecek ama bu şimdi mi olacak 7 yıl sonra mı bu önemli.

    Kendi adaylığını koymayı düşünmediğine eminim. Nereden eminim? 2 kere zaten cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda kendisi dışında adaylara yöneldi.


    Kendi adaylığıyla kazanma ihtimali olsa koyar, ama yok. Bunu da biliyor.


    Soru tuzaktı. Ortak karar alınsa bile aday olmam dese bu sefer de CHP'nin genel başkanı neden aday olmuyor diye eleştirilecekti.


    Seçime daha uzun zaman var ve daha köprünün altından çok sular akacak. Ayrıca bu bir ittifak olduğu için ittifaktaki diğer dengeler de gözetilecek. %51'i denkleştirmesi en muhtemel, ittifak ve ittifak dışından gelecek oylar hesap edilecek.


    Yanlış bir hesap, yanlış bir adım her şeyi batırabilir.


    CHP seçmenini memnun edecek şeyler söylemek çok kolay. CHP'nin kendi içinde gaza gelmesi bir şey değiştirmiyor. Nasıl ki eskiden CHP-MHP iktidarı değiştirmeye yetmiyordu ise şu anda da CHP İyi Parti yetmiyor. Ak Parti çaptan düştü belki, ama hala bıçak sırtı.


    Burdaki tiplere kolay geliyor. Ak Parti, MHP'nin üstüne Ak Partiden kopup parti kuranları kandırsa yeter. Şu anda kavgalı olmaları bir şey değiştirmez.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.