Şimdi Ara

KELEPİR KARİZMANIN KRALI SATILIK TAKASLIK LG CHOCOLATE PLATINUM ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYELİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ödül kazandıran sıradışı tasarımıyla başdöndüren Chocolate, lüks altın bandı, 2 Megapiksel kamerası, gizlenmiş LCD ekranı ve çarpıcı dizaynı ile nefes kesici Platin versiyonu ile kendinden önce üretilen tüm telefonların tasarım anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor.

Gizli, ısıya duyarlı dokunmatik tuşlar

Chocolate Platin'un kullanımda değilken gözden kaybolan şık ve ısıya duyarlı dokunmatik tuşları, aktif edildiğinde etkileyici bir kırmızı ışıkla sizi karşılar ve göz alıcı estetik dizaynı ile zarif bir aksesuar olarak her zaman size eşlik eder.
    Dokunmatik tuşları ısıya duyarlı olan Chocolate Platin'u güvenle cebinizde veya çantanızda taşıyabilirsiniz

Chocolate Platin, kayar kapağı açıldığında ortaya çıkan şık desenlerle bezenmiş 2 megapiksel flaşlı kamerasıyla keyifle kaliteli fotoğraflar çekmenizi sağlar. Chocolate Platin'un otomatik netleme, ışığı ve renkleri ayarlayabilmenizi sağlayan çok çeşitli çekim seçenekleri ile hem eğlenir hem de anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz

Not:bilindiği gibi platinde altın gibi değerli bir emtia dır Lüks Platin Bant ve Yeni bir Chocolate Yaklaşımı
    Telefon kesinlikle cok temizdir hiç acılmamış zaten 4 aylık cihaz kullanmadan dolayı arka batarya üstünde hafif zililmeler vardır kesinlikle rahatsız edici deyil dediğim gibi cihazı elinize aldığınız zaman karizmasını kendi içinizde farkedeceksiniz dokunmatik olan tuşları kesinlikle rahatsız edici mdeyil cünkü ayarlanmış normal tuşa basr gibi kullanabiliyosunuz saygılar
    Fiyat :250 ytl 200 YTL OLDU TELEFON HAKKINDA KENDİM BİŞEY DEMEK İSTİYORUM TELEFON COK HOŞ COK KİBAR VE COK HAFİF :) 100 GR ELİNİZE ALDIĞINIZ ZAMAN PAMUK KADAR HAFİF GELİYO İNSANA YANİ SÜPER Bİ CİHAZ TELEFONU ELİNİZE ALDIĞINIZ ZAMAN BANA HAK VERCEKSİNİZ BEN 8800 DA KULLANDIM AMA BUNUN KARIZMASINA YETİŞEMEZ 8800

,,Teledonun sıfır fiyatı aşşadaki linkte
    ,
    http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/lg-ke800-p11163715.html

KELEPİR KARİZMANIN KRALI SATILIK TAKASLIK  LG CHOCOLATE PLATINUM ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYELİ )

KELEPİR KARİZMANIN KRALI SATILIK TAKASLIK  LG CHOCOLATE PLATINUM ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYELİ )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm
  • pm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.