Şimdi Ara

Kekuri Ring (KEcon Ailesi) soru? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam seni kandırmış ben dies almayınca patosa girem dedim lvl 3 bir kekon kestim ilk kestiğimden kekuri rink çıktı
  • Bana koxplerdan kecoon kesmeye sıra gelmiyorki,zaten şu uyuz Kekurikekukaka denen boss ta hep yeni char açtığımda çıkıyor diğer chara geçene kadarda kesiyolar bi kere bile düzgün bi char kasarken denk gelmedi şu yaratık
  • BANA HIC CIKMADI AMA PRE SIZDE CIKAR
  • o kadar yeni charla kesmişimdir bi tane düşmedi sadece 1 tane kekürim oldu onuda 62 rogue kağıdı için saklıyodum soyulduk o da gitti ilk ve tek uniqe itemimdi üühühhüü
  • Bizede çıktı.

O zaman pre. olmayan üyelere unique item çıkmazdı, bi de böyle düşün
  • Bende pre yokken 6 saatte düşüyodu o da belki şimdi pre var 1 saatte çıkartım
  • seni birisi kandırmıs bence banada cıktı hemde pre siz ama bilmem pre li daha kolay cıkıyodur
  • pre var 3 saat te 1 tane bile cıkmadı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE

yarım saat turla kecon ve kekon warrior arası yarım saatte bir 4 tane çıkıo..

amma attın 4 tane çıkması imkansız bikere bütün slotlara char bıraktım ben o halde 1 gece de 3 tane çıktı
  • ben geçen gun koxpa bıraktım kejonlara olesine bilgisayarın karsınından otururken bi baktım kekurikukeka ya damage vurmaya basladım ama ex de gelmedi kutuda dusmedi uzaktı galiba biraz belkide kekuri ring çıkacaktı :((((
  • bende de 5 dk de her kesetiğimden kekuri ring çıktı şu anda elimde 25 tane var
  • walla ghidiorum kecon kecon warriorlar bile dolu
    bende ne yapiim kecon figter kesiom sabaha kadar bekledim eğlence ossun die 5 tane kekuriring çıktı.
  • alakası yok benmi arkadaş geçenn gün öle dolaşıyodu 3-4 tane kesti kazayla kekuri düştü bazen 3 saat uğraşıyon ancak çıkıyo
  • Yabancı Biri Adı üstünde Sallıyor Sen Premium Al Die

quote:

Orjinalden alıntı: ikizmert09

ARKADASLAR 4 SAATE YAKIN KECON WARRIOR KESIORUM VE BIRAS ONCE YABANCI BIRI GELDI NE YAPIORSUN DIE BENDE DEDIM KEKURI RING CIKARTIOM.O DEDI KI PREMUIM YOKSA CIKMAZ ACABA DOGRUMU?PREMUIM YOKSA CIKMAZMI? LUTFEN CIKARANLAR YADA CIKARMAYANLAR YARDIMCI OLUN BOSUNA KESMEYIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

quote:

Orjinalden alıntı: Elf_Slayer

banada 10 dakkada 2 tane çıkmıştı pre kullanmıyorum bende biri kekondan diğeri kekon wariordan çıktı

tabii banada shard çıktı...

Bana kesmeden çıktı hhehe moradonda geziniyodum keconlara gittim kecoon bana pm attı abi kesme bizi al kekurimizi dedi..Artık her kecon slotundan haraç kesiyorum her slot 5 tane uniqe item veriyo genelde kekuri ring ve belt veriyolar ben de onları kesmiyorum

Bu arada seni kandırmaya çalışmışlar pre. drop rateyi(düşürme şansını) artırır ama çıkmıycak diye bişi yok..

• a.q onune gelen sallıo bişlere
  • ASLINDA DOĞRU BEN 12 SAAT KOXP KURDUM ÇIKMADI AMA YENİ CHAR AÇMIŞIM 3 GÜĞNLÜK BİTANE KECOON KESTİM KEKU ÇIKTI AMA NORMALEDEDE LÇIKAR FAKAT PREMİUMDA 10 DK DE ÇIKIO Bİ ADAM GELDİ KESTİ 5 6 TANE ÇIKTI GÖSTERDİ HEMDE
  • premiumla alakası yok bende premium var 2 saat falan kurdum koxp kejona çıkmadıı sen 10 dk da çıkıyo diosun kardes
  • alakası yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.