adam seni kandırmış ben dies almayınca patosa girem dedim lvl 3 bir kekon kestim ilk kestiğimden kekuri rink çıktı
Bana koxplerdan kecoon kesmeye sıra gelmiyorki,zaten şu uyuz Kekurikekukaka denen boss ta hep yeni char açtığımda çıkıyor diğer chara geçene kadarda kesiyolar bi kere bile düzgün bi char kasarken denk gelmedi şu yaratık
BANA HIC CIKMADI AMA PRE SIZDE CIKAR
o kadar yeni charla kesmişimdir bi tane düşmedi sadece 1 tane kekürim oldu onuda 62 rogue kağıdı için saklıyodum soyulduk o da gitti ilk ve tek uniqe itemimdi üühühhüü
Bizede çıktı.
O zaman pre. olmayan üyelere unique item çıkmazdı, bi de böyle düşün
Bende pre yokken 6 saatte düşüyodu o da belki şimdi pre var 1 saatte çıkartım
seni birisi kandırmıs bence banada cıktı hemde pre siz ama bilmem pre li daha kolay cıkıyodur
pre var 3 saat te 1 tane bile cıkmadı :(
quote:
Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE
yarım saat turla kecon ve kekon warrior arası yarım saatte bir 4 tane çıkıo..
amma attın 4 tane çıkması imkansız bikere bütün slotlara char bıraktım ben o halde 1 gece de 3 tane çıktı
ben geçen gun koxpa bıraktım kejonlara olesine bilgisayarın karsınından otururken bi baktım kekurikukeka ya damage vurmaya basladım ama ex de gelmedi kutuda dusmedi uzaktı galiba biraz belkide kekuri ring çıkacaktı :((((
bende de 5 dk de her kesetiğimden kekuri ring çıktı şu anda elimde 25 tane var
walla ghidiorum kecon kecon warriorlar bile dolu bende ne yapiim kecon figter kesiom sabaha kadar bekledim eğlence ossun die 5 tane kekuriring çıktı.
alakası yok benmi arkadaş geçenn gün öle dolaşıyodu 3-4 tane kesti kazayla kekuri düştü bazen 3 saat uğraşıyon ancak çıkıyo
Yabancı Biri Adı üstünde Sallıyor Sen Premium Al Die
quote:
Orjinalden alıntı: ikizmert09
ARKADASLAR 4 SAATE YAKIN KECON WARRIOR KESIORUM VE BIRAS ONCE YABANCI BIRI GELDI NE YAPIORSUN DIE BENDE DEDIM KEKURI RING CIKARTIOM.O DEDI KI PREMUIM YOKSA CIKMAZ ACABA DOGRUMU?PREMUIM YOKSA CIKMAZMI? LUTFEN CIKARANLAR YADA CIKARMAYANLAR YARDIMCI OLUN BOSUNA KESMEYIM
quote:
Orjinalden alıntı: RogueHunter
quote:
Orjinalden alıntı: Elf_Slayer
banada 10 dakkada 2 tane çıkmıştı pre kullanmıyorum bende biri kekondan diğeri kekon wariordan çıktı
tabii banada shard çıktı...
Bana kesmeden çıktı hhehe moradonda geziniyodum keconlara gittim kecoon bana pm attı abi kesme bizi al kekurimizi dedi..Artık her kecon slotundan haraç kesiyorum her slot 5 tane uniqe item veriyo genelde kekuri ring ve belt veriyolar ben de onları kesmiyorum
Bu arada seni kandırmaya çalışmışlar pre. drop rateyi(düşürme şansını) artırır ama çıkmıycak diye bişi yok..
a.q onune gelen sallıo bişlere
ASLINDA DOĞRU BEN 12 SAAT KOXP KURDUM ÇIKMADI AMA YENİ CHAR AÇMIŞIM 3 GÜĞNLÜK BİTANE KECOON KESTİM KEKU ÇIKTI AMA NORMALEDEDE LÇIKAR FAKAT PREMİUMDA 10 DK DE ÇIKIO Bİ ADAM GELDİ KESTİ 5 6 TANE ÇIKTI GÖSTERDİ HEMDE
premiumla alakası yok bende premium var 2 saat falan kurdum koxp kejona çıkmadıı sen 10 dk da çıkıyo diosun kardes