Şimdi Ara

KEKURİ RİNG HAKKINDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım bu bossların nerede ne zaman çıkacagı belli olmaz ama ben sana yer olarak 1 2 tiyo veriyim eslandda çok çıkar özellikle
    sol köşedeki 3. apos spotunun yanındaki taşların orada köşedeki gölün yanında ve biraz ilerisinde talos,
    trollerde sol köşede harpy queen ve sag köşede troll king çıkar,
    dts lerin orada sol taraftaki darkmare spotunun oralarda snack queen ortadaki darkmare spotuun oralarda dragon tooht harpy queen se onun biraz daha sagında dervish founder,
    karlık araziyi boydan boya geçersen raven ve crimson harpy spotlarının arasında harpy queen falconların yanında snack queen ve 1-2 boss daha (isimlerini unuttum) golemlerin ortasında harpy queen ve dragon tooht golemlerin arkasındaki tapınak gibi yapıtın önündede talos bulabilirsin.
    dikkat et bunlar biraz serttir.
    +55 lvl bir warior dragon tooth'u 960 healle, +60 bir warior 720 hp pot ile kesebilir.
    digeleri biraz riskli 1920den şaşmayın derim ben. KOLAY GELE

• quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

beyler bu yüzük hakkında bende bişe sölicem ama ilginç olacak kızmayınya ben oyuna yeni başladım hiç bi canavara gücüm yetmiyo o yeşil keconlardan kesiyorum 25 levelim bi tekniyini buldum kendi kafama göree turuncu kağıtlar orda sankii bilet görevi görüyorr ben kasıyorum turuncu kağıt ne zaman 7 yada üzerine çıksa sora hemen yüzük çıkıyor 3 günde 2 tane o yüzükden çıkardım birini mana cı var oraya sattım birinide abime vermidim yüzüyün deyerli oldunu anladım abime demedim dierini manacıya sattığımı ama mahallede adım kerize çıkti keriz aşaği keriz yukari sırf bu oyuna sebep oyunuda eleştirmiyorum güzel oyun bee hastasi oldum party PLss

baya sanslı ve kerızsın ama o turuncu kagıtlar nedır??

• ayrıca söylemeyi unuttum üst mesajımda sadece eslant ı yazmıştım eslantın dışındada bosslar çıkar tabi mesela,
    caruslarda zombi tepesinde atilla kesmiştim (kolaydır fazla kasmas) aynı boss u elmoradlarda kallugada sol taraftaki agaç yaratıkların arka tarafında kesmiştim.
    aynı zamanda cz bowldada her an boss bulabilirsin tabi senden önce kesmezlerse
    ayrıca czde trollere giderken (hem human hem orc) sol tarafta orc banditler vardır onların arasında orc bandit leader die 3 tane boss çıkar 1 tanesi mage 1 tanesi okcu 1 tanesi wariordur alt düzey bosslardır 1920 ile çok rahat kesersiniz(ama dışarı çekmeyi unutmayın cz deyim deyipde diger yaratıkların arasında dalarsanız yatarsınız)
    ayrıca bosslardan item ve para yapmaya oyun dilinde FARM derler.

• ben hep kekuri yüzügünü kekuriki kakaka adlı bossdan düştügünü sanardım ama arkadaş geçen gün 8 saat falan bildigimiz moradondaki ezik kekon captanlardan falan kesti 2 tane düşürdü
    çok ballı valla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.