Şimdi Ara

Kekuri Ring

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadashlar bu kekuri ring tüm kecoonlardan çıkıomu tüm gece boyunca kestim herşey çıktı 10 tane crude saphire yaptim daha neler neler bi yüzük yok .. Nolur bi yardimci olun ...

• Hepsinden çıkar kardeş
  • bence yeni gelen pacht le bu kaldırılmış.keşke bütün gece kesmek yerine kekurikekukaka nın spawn olmasını bekleseydin...
  • kecon raiderlerden daha fazla çıkıo die duydum
  • yoo hala normal kecoonlardan drop düşüyor sabredecen yada şahsiyetsizlerin yaptığı gibi koxp kuracan
  • kekurikekukaka yı kesmek icin lvl kac olması gerekır ve o lvl dekı kısıye en cok kac vurur bide buffsuz kesilir mi??
  • ben gecende olesıne kokoon warıor keserken dustu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EDANADA CLEVER +8
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm arkadashlar saolun ben yine gidiim bari kesmeye .. şu resetten sonra bi açılmadı ..
  • kardes hepsinden cıkıyor
  • arkadaslar ben dün internete kardeşimle gittim ona diğer charı verip keconlara bıraktım sizce ne oldu 2-3 tane kecon kesti kekuri ring cıktı sonra yüzüğü aldım tabi
  • Reset atıldıktan sonra çıkıyor. bana 18. veya 20. den çıkmıştı Kecoon Captain den.
  • YA BEYLER BİRİ BANA ALLAH RIZASI İÇİN SATSIN KEKURİ AMA SADECE !'==M NUM VAR:D
    master açacam ulan herkese yalvarıyom kimse takmıyo

beyler kekuriye 121m ve +5crimson set ve rogue royalknight bilmem bişey set veriyom allah rızası için biri ilgilensin 2 3 haftadır mastersız dolaşıyom hay bu kekuriyi icat edenin
  • ya magesin kardaşş hayla sızlanıyon ya warior napsın sen 1 hafta keconn kesesen 2 den az kekuri ring çıkarmaz sın ama işin kolayına kaçıon bende cins oluyom pazardayım yok diolar master aççam ucuza ver yok sana +7 fp set verem master aççam gidin kesin yada insan gibi alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

ya magesin kardaşş hayla sızlanıyon ya warior napsın sen 1 hafta keconn kesesen 2 den az kekuri ring çıkarmaz sın ama işin kolayına kaçıon bende cins oluyom pazardayım yok diolar master aççam ucuza ver yok sana +7 fp set verem master aççam gidin kesin yada insan gibi alın

lan ben belki 2 gün kecon kestim şans yokki
  • Kekuri Ring Tum Kekuri Ailesinden Cıkar Drop Sıralaması En Kucuk Yaratıkta En Az Olmak Üzere En Büyügünde En Cok Olarak Devam Eder..
  • boss u var kecon larn adı kekurıkukarakaka ıcınden kekurı +1 upgraıde cıkar 10 dex bonuslu ama kecon sulalesınden kekurı + sız cıkar 8 dex bonus ben nıe bu kasdar sık mesaj gonderemıom zuhahahaha

Nerden Böyle Bir Bilgi Edindin.. İnsanları Neden YAnlıs Bilgilendiriyorsun.. Oyun İcerisinde Ne Kekuri Ring in Neede Baska Bir Ringin +1 Drop u Yoktur.. Hepsi +0 Olarak Duser...
  • sen kesın rogue degılsındır olsaydın kekur nedır bılırdın hatta kekurı basılır bıle 3 tane +1 verıp bır tane +2 alabılırsın ıstersen ares1 e gır maradondakı pazarı dolas gorursun kekurı +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsİmsİzlorD -- 15 Ağustos 2006; 15:15:18 >
  • quote:

15 Ağustos 2006; 15:14:44

--------------------------------------------------------------------------------

sen kesın rogue degılsındır olsaydın kekur nedır bılırdın hatta kekurı basılır bıle 3 tane +91 verıp bır tane +2 alabılırsın ıstersen ares1 e gır maradondakı pazarı dolas gorursun kekurı +1

Ben Rogueyim... Level 70 Nick SpeedKnife Server Cypher... Ve Suan Dual +2 Kekuri Ring Kullaniorum.. 2 Defans 12 Dex 17 Resist.. Konuyu Neden Farklı Yerlere Tasiyorsun.. Sen Demissinki Kekuri Kukara dan +1 Kekuri Ring Cıkar.. Bende Diyorumki HAYIR.. +0 Cıkar.. Dogrusuda Bu.. Sen 3 tane +0 ı Birlestirerek +1 3 tane +1 i birlestirerek +2 Yapabilirsin.. Ama Kesinlikle +0 Olarak Cıkar... Daha Ne Yazdıgının Farkında Değilsin Kalkmıs Benimle Aşık Atmaya Ugrasıyorsun...
  • cok soryy +0 ların bırlestıgını bılmıodum onların +1 olarak cıktıgını sanıodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.