bu kısım mı hocam ve nasıl guncelleme yapacagım? @KYTECHNGAMING ![]() |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (928. sayfa)




-
-
Random olarak istediğiniz şekilde rakam ve harflerle doldurun.
Örneğin;
Domain anahtar 1A
Domain anahtarı gk5pU5UXg5HT7b5EdbQ8ZLPg3kXWYRQkR
Band Steering de 5Ghz tercih et olabilir.
-
-
Öncelikle ping değerini hiç bir cihaz düşüremez. bu servis sağlayıcının test ettiğiniz sunucuya gittiği yol ile alakalıdır.
Modem/router üzerinde barındırdığı trafik şekillendirme ek yardımcı programları ile ortak kullanımda ping değerlerinizin ani artışını engellemek için yardımcı olur.
-
uzun süreli kalınan, isp-modem bağlantılardan sonra cihazı restart yapacak olmak, faydalı olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 10 Eylül 2023; 15:1:58 > -
arkadaşlar telnet üzerinden reboot komutunu bilen var mı?
-
system reboot
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam normal telnet komutları ile çalışmıyor keenetic sonradan fark ettim, manual da yazıyormuş zaten
manualslib
System Reboot - KeeNetic Extra KN-1710 Command Reference Manual [Page 295]https://www.manualslib.com/manual/1509090/Keenetic-Extra-Kn-1710.html?page=295 -
Arkadaşlar merhaba,
Keenetic Extra Dsl var hala :) şuan üzerinde kararlı 3.9.8 yazılımı var.
En son çıkan 4.0.4 yazılımını ne zaman yüklesem dsl ışığı komple sönüyor ve hiçbir şekilde internet gelmiyor.
İşin komiği 4.0.4 dsl hattı yokediyor yedekte asus n16 var hazır kurulu onu taktığımda da dsl oturmuyor. Telekomu arıyorum sıkıntı yok modem sinyal almıyor tesisata baktırın diyorlar. Diyorumki aynı modemle 3 senedir bu yazılıma ve şuana kadar sorunsuz kullanıyordum. Cevap yok. Kenetic desteğide aradım haliyle çare olamadı.
4.0.4 yapana kadar herşeyi 7/24 sorunsuz kullanıyordum, sonra yedek aldığım 3.9.8 var dönüyorum 5 dk içinde internet geri geliyor.
İnşallah bu sıkıntı firmanın eskitme politikası değildir. Yarın desteğe telefonla arayıp aktaracağım bu sıkıntıyı kararlı denilen yazılımla modemi kullanamıyorum şaka gibi gerçekten.
-
Omni DSL,carrier DSL her iki modeldede 4.0.4 şişme oluyor,bir süre sonra internet hızı yerlerde sürünmeye başlıyor.ikisinide 3.9.8 e geri döndürdüm,normale döndü.
Son yazılımda bir sıkıntı var gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Speedster ,extradan daha iyi bir model değilmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim cevap için. Anlaşılan bir sonraki kararlı yazilimi bekliycez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.1.A.7 - 13.09.2023
Geliştirici Güncelleme Kanalında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu gibi durumlarda sorunsuz çalıştığını düşündüğün sürüm ile en az 24 saat bağlı kaldıktan sonra self-test ve ardından Hat İstatistik Raporu ile Hat Performans Raporu raporunu al sonra 4.0.4 sürümüne güncelle ardından yine aynı şekilde en az 24 saat dsl ve modem açık kalsın, bu arada 4.0.4 yükledikten sonra tanılama menüsünde Hat kesinti raporunu etkinleştir DSL bağlantın koparsa otomatik olarak oryaa kopma raporu oluştutacak eğer DSL kopmuyor fakat hattın hızında sorun yaşıyorsan yine 3.9.8 de aldığın rapoarları alıp destek@keenetic.com.tr adresine tüm raporları gönder iki sürümdeki raporları karşılaştırıp çözüm geliştirsinler.
Sonuçta keenetic tarafına raporlama yapmazsanız bir sonraki kararlı sürümde de senin hattında oluşan özel durum için geliştirme yapılamaz. Ben karşılaştığım her durumu raporluyorum saolsunlar bu güne kadar keenetic tarafında yapılabilecek her çözümü sundular.
-
abyss_ati forumdaşıma yazdığım cevap senin durumun için de geçerli gibi gözükmekte mutlaka her iki sürümde de raporlamayı destek@keenetic.com.tr adresine gönderin alt yapı kaynaklı oluşan özel durumlar için çözüm geliştirme yaparlar.
-
Keenetic destek ile irtibat halindeyiz zaten.gerekli raporlamalari alicaklar uzak bağlantıdan.
Tâbi birde şu durum var,4.0.4 sürümleri yukledigimde iss kaynaklı o vakit bir problemde oluşmuş olabilir, rastlantı bu ya tam o zamana denk gelmiştir belki,fazla kullanmadım zaten ertesi gün 3.9.8 e geri döndüm.
Yani uzun vakit 4.0.4 kullanipta,kesin bu sürümde hata oluyor diyemem...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aptal ayzılımın canon g6040 yazıcıma kablosuz bağlanmassı için ne yapmalıyım fabrika ayarlarına dönmek için daha ne yazmalıyım buraya....Bu kadar övülen yazılım çöpmüş be lanet olsun....
-
Okuma yazmanız da sıkıntı var sanırım :) Ne yazmanız gerektiği "yemin ederim dön" yazdığınız yerde zaten yazıyordu. "RESET"
Eğer yazmıyorsa eski sürümde olabilirsiniz belki , güncel sürümlerde yazıyor çünkü.
Ayrıca buraya yazmak yerine Google'a sadece "keenetic reset" yazdığınızda zaten karşınıza nasıl fabrika ayarlarına döneceğizi anlatan makale de çıkıyor. Siz yazmak için yazmışsınız.
keenetic
Sistem ayarları ve yönetici (admin) şifresi sıfırlama (Reset)https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000501620-Sistem-ayarlar%C4%B1-ve-y%C3%B6netici-admin-%C5%9Fifresi-s%C4%B1f%C4%B1rlama-Reset-#:~:text=%C4%B0nce%20bir%20nesle%20ile%20(%C3%B6rne%C4%9Fin,ard%C4%B1ndan%20reset%20tu%C5%9Funa%20basmay%C4%B1%20b%C4%B1rak%C4%B1n.
Yazıcı bağlama konusunda aşağıdaki makaleler yardımcı olacaktır. Dikkatlice okuyunuz.
keenetic
Desteklenen yazıcılar listesihttps://help.keenetic.com/hc/tr/articles/213967629-Desteklenen-yaz%C4%B1c%C4%B1lar-listesi
keenetic
USB Portu Üzerinden Yazıcı Bağlama ve Paylaşımhttps://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000434419-Connecting-a-printer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Keenetic Hero DSL ile Canon G3420'yi kablosuz sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Yazıcıyı, yazıcı üzerinden kablosuz ağa bağlamanız gerekiyor. Keenetic'ten ziyade Canon yazıcının ayarını yapmak daha zor. Elektronik eşyalar konusunda hayli bilgim olmasına rağmen yazıcıyı nasıl bağladın diye tarif et deseniz anlatamam inanın, bi şekil bağlandı öyle kullanıyorum.
Canon G6040 online kılavuzda ağ ayarları ile ilgili sayfa:ij.manual.canon
Canon : Inkjet El Kitapları : G6000 series : Ağhttps://ij.manual.canon/ij/webmanual/Manual/All/G6000%20series/TR/NTR/faq_003.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Eylül 2023; 11:22:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ilgili alana ''RESET'' yazılıyormuş , coderlerin beyni sulanmış müneccim olmak lazım.Sonra Türkiye için üretilen modemde ülke seçimi için teeee aşağılara kaydırıyorum neden abi çok mu zor en başa yazmak ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X