Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.445
Cevap
425
Favori
1.063.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ext4 olarak nasıl yapabiliriz diski. Windows ta yapılamıyor çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Hadi diyelim yaptık bu sefer bilgisayara taktığımızda tanıma sıkıntısı olur mu o da düşündürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi ntfs

• Ext4 kullanımı için makaleyi inceleyebilirsiniz.

@tigerman82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Mayıs 2023; 22:21:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an Extra DSL kullanıyorum Hopper DSL’e geçersem videodaki gibi sıfırdan kurulum mu yapmam gerekecek? Mevcut arayüzdeki şifreleri modem değiştiği için silbaştan mı girmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Mayıs 2023; 2:15:41 >
    Ben sıfır kurulum öneririm.
    Keenetic içerisinde ayarları model farkı ile ayarları içe aktar ) transfer et gibi bir mekanizma yok.

Ayarları aktarma yolu var. Test etmedim. Ve biraz uğraşı istiyor.

Örneğin ethernet port arayüz adlarjnj düzenlemek gibi.
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Ve önceki bu mesajimla görseli birlikte anlamaya çalış.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153783608

Ürün tedariği konusunda profilimden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Mayıs 2023; 11:34:34 >

• YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.0.B.0.3 - 20.05.2023

Geliştirici Güncelleme Kanalında

• Sizce internet hızım nasıl? Hopper DSL almaya değer mi? VDSL altyapı mevcut. Aldığım maksimum hız bu. Benim için önemli olan maddeler Wi-Fi 6’ya geçmem. Wi-Fi 6 bu hızda bir fark yaratır mı? Daha doğrusu oyun içi ping süremde bir değişim olur mu? Torrent indirmede Extra DSL (2111)’den gözle görülür bir şekilde performans farkı olur mu? Daha doğrusu yukarıda bir sınırlama olduğundan söz edilmişti. Hopper DSL’de bu indirme sınırı daha da yükselecek mi?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Mayıs 2023; 12:5:5 >

Zaten önceki mesajlarda detaylarla hep cevapları verildi, bu sorularınıza.

• Siparişi geçtim göreceğiz bakalım.

Hayırlı olsun.

( Yine başka satıcıya kazandırdık. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  )

• Keenetic burada bir kelime oyunu yapmış sanırım. Extra DSL (2112)’de özellik kısmında işlemcide çift çekirdek yerine çift izlek demiş. Yani aslında tek çekirdekli ama bunu yazmak yerine çift izlek yazmış. Klasik pazarlama stratejisi. Ama Hopper DSL’de doğrudan çift çekirdek ibaresi var. Peki bundaki işlemci 2/4 konfigürasyonlu mu?

• Bu cihazın kurulumunu nasıl yapacağım? İnternette çok basit gibi görünüyor. ISS olarak Netspeed kullanıyorum. ISS olarak Netspeed mi yazmam gerekecek? Netspeed kullanıcı adımı ve şifremi bilmiyorum.

Bu sayfaya bakıyorsunuz ve 2111 i söylüyorsunuz tahminen.

Daha önce de işlemcilerin ne olduğunu söylediğimiz gibi 2cekirdek/4izlektir.

Daha önce nasıl kurulum yaptıysanız aynı şekilde. Degise. Birşey yok. Kullanici adı ve şifrenizi altyapı sağlayıcınızdan isteyin ya da 2111 Keenetic arayuzunuzde zaten şu anda var.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ama kurulumu ben yapmadım. İlk kez bağlatmıştım onda da servis geldi kendi yaptı kurulumu. Bu arada Netspeed mi yazmalıyım ISS adına yoksa Türk Telekom mu? Çünkü TT altyapısı kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Mayıs 2023; 22:4:33 >
  • Vdsl modem için f/p ariyorum öneriniz var mı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crashserkan kullanıcısına yanıt

Bütçe nedir?

• Ürün geldi ve kurulumu yaptım. Yalnız ben aynı boyutta sanıyordum ama bu baya kallavi bir şey çıktı. Extra DSL bunun yavrusu gibi kaldı.

• 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.