Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Elbi46 , Elbi46 , nortech32 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
26.312
Cevap
427
Favori
1.054.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta 15 i yükledim bu sefer gayet iyi çalıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    developer sürümleri birçok bug içeriyor.
    bu yüzden son kullanıcı için pek tavsiye edilmez.
    ancak neler yeni diye test amaçlı yüklenebilir.
    mesela en son sürümde usb'ye bağlı disdeki ntfs bölümlerini görmedi .
    tekrar stabil sürüme geçtim .
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Eh onuda son kullanıcılar düşünsün 😃

İnternet tarayıcılarından oluyor da telefonun ftp sunucusu ekle kısmından olmuyor bir türlü. Sanırım s10'un halt yemesi bu sıkıntı. İki kod satırla hallederler aslında ama amaann..

Yalnız elinize sağlık modemi öyle mükemmel anlamışsınız ki sanki dile gelmiş.

Hocam benim disk de ntfs ama ben görebildim?

• Arkadaşlar evde ablamlar çalışıyor ben telefonumdan baktığımda bazen aynı laptop 2.4 ghz bağlanıyor bazende 5 ghz kullanıyor bu seçim ne fark ediyor yani otomatikmi algılıyor bu durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 12 Nisan 2020; 22:43:41 >
  • Bu cihazın kronik sorunu, kronik diyorum bir çok yerde aynı sorunu okudum: Wifi bağlantısı kopuyor.
    Aniden kopuyor ve geri bağlanıyor. Genelde bir cihaz son hız indirme yaparken oluyor bu.
    Alpha 15 yükledim sorun yoktu ama şimdi tekrar başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam
    siz iki frekansı da laptopa giriş yapmışsınız, 1. frekans koparsa otomatik hangisi açıksa ona bağlanır.
    Kullanmak istemediğiniz frekansı laptoptan unut diyin.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ben de kilitlenmiştim ne diyor arkadaş diye ,bravo size ne kopması işin ortasında hiç görmediğim olay.

Bu cihazı en güzel 2,4 ve 5gz de birleştirip tek SSID ile kullanacaksın. modem istemci 2,4 5 geçişlerini mesafeye göre otomaitk kopmadan yapacak. Her cihazda olmayan bu güzel özellikten faydalanalım.

• Arkadaşlar 35 mb kullanıyorum. Snr 11 db seçtim hız 33 mb idi sonra gece yoğunluk azalınca az önce İnternet gitti geldi hız 34 mb çıktı tamam iyi hoşta bu geçişte İnternet gitti geldi dsl gitti geldi bu otomatik hız yükselişin de İnternet gitmeden geçişin yolu yokmu? Derdimi anlatabilmişimdir umarım teşekkürler.

• ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada hızlıca bir baktım 2,4 e 5ghz ayrı ayrı olursa ne olur.

5ghz Radar sistemlerinde de kullanılıyor ve wifi ın bu sistemlerle çakışmaması ve denk gelirse frekansını değiştirmesi gerekiyor. DFS yapması. Bunun için şayet modemde otomatik kanal seç varsa, belirli aralıklarda modem DFS kanal taraması yapıyor ve bu süreçte yayını keser diyor menüde. Bunu ne kadar sıklıkta yaptığı diğer 5ghz cihalarla ilintili olmalı. fabrika ayarı böyle.

Bunu en optimumda tutmak için keenetic oldukça güzel seöenekelr vermiş.

1. 2,4 ve 5ghz beraber kulanılır. 5ghz tamamen otomatikte bırakılır, hiç farketmeyiz ne olduğunu, bu fabrika ayrı gibi bir şey benim d tercihim.

2. 5ghz de sabit kanal seçeriz . Bunu önermem ama 5ghz çok büyük bir kanal seçeceği var, komşularla çakışması imkansıza yakın mesafede kısa iken üstelik.. kullanılabilir.

3. 5ghz de otomatik ayarlarız ama taramayı 6-12-24 saatte yapa ayarlarsın.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun yok, wifi yayın kısmında kanalı dinamikten çıkarırsan kopmaz birdaha
    İlginçtir bende de ayarlar bu şekilde ama ftp den bağlanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar 35 mb kullanıyorum. Snr 11 db seçtim hız 33 mb idi sonra gece yoğunluk azalınca az önce İnternet gitti geldi hız 34 mb çıktı tamam iyi hoşta bu geçişte İnternet gitti geldi dsl gitti geldi bu otomatik hız yükselişin de İnternet gitmeden geçişin yolu yokmu? Derdimi anlatabilmişimdir umarım teşekkürler.
    Sen güncel DSL kodun değiştiği Alpha 14 yada Alpha 15 i kurabilir mısın? bildiğim ilk link hızı için olmayabilir, ben hiç bir modemde görmedim, belki servis sağlayıcı yapabilir, hattın temizliğine göre, ancak bağlantı hızına kadar iniş çıkışlar otomatik. zaten hat kötü ise 34 bağlı isen 34 te kalmıyorsun. alt hızlarda trafik sürüyor. SNR bunun için.

Bu arada SNR ı değişirsen bağlantı yeniden kurulur. 11 e aldım derken. bu değişiklik

Yok ben değiştirmedim hocam 11 de idi zaten snr otomatik koptu geldi hız 33 den 34 oldu yoğunluk azalıp snr durumu iyileştiği için sanırım. Kendim snr değiştirirsem kopup geliyor onu biliyorum teşekkürler deneyeyim.

Ben snr 8 ile 20 mbit ancak alıyorum 8in altında hız yükselsede kalite düşüyor 10a getirsem 16 kadar düşüyor normalde 35 mbit tarifem

• Hocam, Hat kötü olunca birinden biriene karar vermek gerekiyor, ya performans ile çok düşme, yada kopmama ile performansta dalgalanmalar. Güzel olan yüksek SNR da hat kötü olduğunda performans düşse de de iyileştiğinde hızı bağlantı link hızına taşıyor.

Diğer modemlerde telekom hat kötü olduğunda doğrudan düşük hıza alıyor, hep düşük hızla bağlanıyorsun. Keenetic SNR ayarıyla hattı en üst kapasitede kullanıyorsun. hat gürültüsü de sürekli aynı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

Kronik sorun yok, wifi yayın kısmında kanalı dinamikten çıkarırsan kopmaz birdaha
    Modemin önünde oturuyorum, neden kanal degişiyor ki ne alaka?

Ayrıca indirme yapan bilgisayarda sabit, 2.4ghz olarak indirme yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürekli Dizi -- 13 Nisan 2020; 1:29:46 >
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    Bence Keentic servsle görüşürsen karşılıklı değerlendirisin. wifi mı kopuyor, hattın mı kopuyor, karşı taraf mı gidiyor, senin log dosyaların vs de bakarlar. yine bizim tavsiyelerimizi uygulamanda fayda var. birlikte kullanman iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.