KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (617. sayfa)

-
-
Bendeki ayarlarla bir test edeyim hocam eğer kopma olursa sizdeki ayarlarla denerim.
-
Çok iyi olur. İnşallah bir faydası olur. Tespitlerime göre Cloudfire DNS en stabillerden biri. Örneğin Adguard DNS kopma yapmasada, "Sistem Günlüğü" raporunda çok fazla kırmızı satıra neden oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 21 Şubat 2022; 21:43:23 > -
Hocam çok detaylı incelemedim ama senin kopma sebebin bir yandan Pad0 paketi gibi duruyor.
-
Yani hocam? Ne demek ve ne yapabilirim, düzeltme imkanı varmıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mevcut cihazınız nedir? O bağlandığınız Huawei cihaz nedir? Bunlar hakkında yorum gerekli. Her gece neden 1 de ona bağlanır ki? Bu cihaz sizde mi değil mi? Keenetic konusu altında Huawei adı geçince isterseniz ki anlamakta zorluk çıkması doğal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Şubat 2022; 21:54:48 > -
Turknet miydi? En çok onlarda görünürde bu durum. LCP terminated vs..
-
-
Evet hocam Türknet. Peki TTNet’e geçsem falan düzelir mi hocam
Takip edilmesi gereken girdiler
Bağlantı kırmızı tik yerinde auth sağlanarak olmuş.
-
Benim ISS de Turknet.
-
Açıkçası ben de anlamadım. Extra dsl kullanıyorum. Cihaza wifi ile sadece kendi telefonumu bağlıyorum. Kablolu bir cihaz,powerline ile de bir cihaz bağlı,başka bağlı cihaz yok. Ssid gizli,kayıtsız cihazların da erişimi engelli. Başka kime bağlanamaz. Ben kendi wifi me bağlı iken huawei arayüzü çıktı başka bir wifi ye bağlanmadım. Ekran görüntüsü almadım fakat hangi huawei cihaz olduğunu anlamak için arayüzdeki modeli kopyaladım ve "HG8245X6-10" yazıyordu. Diğer telefonumu bağlayınca hiçbir sorun yok,kendi telefonum ile her gece 1 de bağlantı gidip geliyor,wifi işaretinin yanında ünlem çıkıyor. Yani gece 1 de olan bir şey çok bir problem değil fakat huawei arayüzüne nasıl bağlandım o kafama takıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Omni cihaz kullanıyorum, kabloda 90 mbit download hızım var wifi geçince modem yanında bile olsam 25 mbit alıyorum telefonda, ps5 te 40 mbit alıyorum her cihazda hız farklı ve çok dalgalanma oluyor ps5 fifa oynarken aşırı lag oluyor, sizce modemi değiştirmeli miyim? Turknet 100 mbit fiber bağlantı.
Hocam bence sizin sistemin hakkı Hero DSL. 5 Ghz bağlantı kabloluya yakın hız verecektir.
evet hocam bende düşünüyorum daha üst modele geçmeyi ama şimdilik şu dalgalanmayı çözsem yeterdi. snr değerini biraz yükseltsem wi-fi bağlantılarında biraz daha stabilleşme olur mu acaba?
kablosuz ayarlarını dinamik 20 mhz olarak kullanıyorum
-
N300 yani 2.4Ghz bir routera bağlanan mobil cihazların arasındaki anlaştığı hız nedir? Önemli rol oynayan detay budur.
1x1 20mhz ile 1x1 40mhz bağlantı bile ciddi fark yaratır. PS5 2x2 270-300mbps ile bağlanıyor mu mesela?
-
-
Hocam bu detaylara nereden bakabilirim?
1 adet ps5, Samsung tv ve iphone bağlı sadece wifi üzerinden ama kaç mhz ile bağlanıyorlar bilmiyorum
KeeneticOS arayüzünde Aygıt listesi ya da mobil uygulamada cihazların içinde görürsünüz.
-
iPhone 2x2 20 mhz / 144mbit
Samsung 2x2 20 mhz / 144mbit
Ps5 2x2 20mhz / 144 mbit
Hepsinde aynı şeyler yazıyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X