KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (540. sayfa)

-
-
Şifrelemenizi tüm cihazlarınızda WPA2 olarak seçmenizi tavsiye ederim. Bu ayarlarınıza göre bir sıkıntı görünmemekte. Aynı isimde tekrarlama yapabiliyor galiba.
Mac farklı wifi çipi için. Wan, lan, wifi çipleri farklı mac adresleri mevcuttur.
Bu cihaza bağlanan mobil cihazlar aygıt listesinde yine bu cihaz adı ile mi çıkıyor? Orayı tam anlayamadım.
-
-
-
Ekran görüntüleri karınca duası kadar küçük görünüyor. Seçemedim. Lakin o cihaza bağlandığı sırada tüm cihazların o cihaz üzerinde olduğunu gösterdiğini düşünüyorum anlatılandan.
-
Keenetic ile SNR 0 8 ve 12 değerlerinde hat değerlerini atar mısınız?
-
Resimleri yeniden yükledim.
Bende çözemedim bu bir sorun mu onuda bilmiyorum. Bazen bir şeyler çakışıyor sanki.
-
İlk attığında iki tane WR940N ip değiştikten sonra ötekisi kalmış gibi duruyor. Çok nadir 1-2 ip kamerada benzer durumu gözlemliyorum. Kullanıma bir teşkil etmiyor.
Ayrıca tekrarlayıcı durumunda olan tplink'e bağlandığında cihaz, nasıl göründüğüne emin olun.
-
-
-
O cihaza mı bağlantı tv?
-
Routere (TL-WR940N) bağlı televizyon. Bir iki tane hariç bütün cihazlar Router'dan bağlı zaten ama kendi isimlerinde gözüküyorlar normalde.
-
keenetic Ev ağı altında DHCP kısmında yaptığınız bir değişiklik var mı?
WR940'a bağlanan cihazlar görünen o ki her seferinde yeni ip almış gibi bir durum oluşuyor.
-
-
Kiralama süresi 43.200 yapıp dener misin?
-
Nokta olmadan 43200 yaptım. Modem ve router'ı kapatıp yeniden açtım. Aynısı yine oldu.
-
Tplink cihaz tekrarlayıcı da ve ona bağlanan cihazları Keenetic arayüzünde wr940n olarak raporlamasını bir yere kadar anlarım ama ip de değişiyor. Burası daha düşündürücü. wr940n dhcp kapalı olsada ip atıyormuş gibi davranmasından ziyade, wr940n e geçtiğinde yeni cihaz muamelesi gösteriyor Keenetic'te.
Şu Lock AP ' yi de kapatmayı dener misin? O şu mac'te tanımlı ap'ye bağlan gibi birşey için geçerli kılar. Sizde farklı mac'te aynı ssid'de olan başka bir yayın yapan cihaz yok değil mi?
-
Hocam tdw de hat değerleri ilk bağlantı sağlandığında geliyor ondan sonra hiç güncellenmiyor ki. Keenetic de hat değerleri kısmı birkaç saniye de bir güncelleniyor. Tdw de de sürekli veriler güncellense ondada düşüp yükselecektir.
Keenetic, tdw den 2mbps daha düşük hızla buluşmuş bu da hız testinde 2 mbps daha düşük çıkmasına neden olmuş. Bu modemlerin dmt yazılımlarından kaynaklanıyor. Modemden modeme birkaç hat değerleri birkaç mbps oynayabilir bu çok normaldir)
(Size kendi deneyimimden de bahsetmek isterim.
Daha önce 1.5 sene keenetic Extra dsl kullandım. Şuan da tdw9970v3 (köprü) + keenetic giga ya geçiş yaptım. Extra dsl de ne ise tdw de de hat değerlerim birebir aynı. İkisi arasındaki fark sadece ping oldu. Nedense tdw de her sunucuya olan pingim +2 +3 MS arttı...)
Isı konusunu kafanıza takmanıza gerek yok. Performansa herhangi bir eksisi yok. + Cayır cayır yanmıyor cihaz. Hafif bir ılıklık var o da çok normal...
O snr değerinin sürekli dalgalanması iç / dış hatta bir yerde sorun olduğunun göstergesi. Ankastre ölçümüne göre, aksiyon almanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cok teşekkür ederim yorumunuz için. Td9970 de snr degerim oynuyordu benim ama. Mevzu zaten cihazın kötülüğü yada başka birsey değil. Ancak td9970de 8olan snr keenetic de daha da düşünce canim sıkıldı doğrusu. Saha dolabina da oldukça yakinim 20m ileride duruyor. Ama snrim nedense sıkıntı çıkartıyor. 8lerde olmasi problem oluşturmuyor ama 2lere falan düşüyor anlık ozaman sıkıntı oluyor. Yak1 konnektor alıp, telefon ankastresinden direk modeme bir dsl kablo baglayacagim. Snr hala bu şekilde dalgalanirsa en azından turknete başvurduğumda bir kanitim olur diye düşünüyorum. Yok duzelirse ev tesisatına bakacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X