Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.230
Cevap
427
Favori
1.050.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru konuş haddini bildirdiğim zaman yolun nereye gittiğini anlarsın.
  • energboi E kullanıcısına yanıt

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bu sözlerinizi unutmayınız. Güzel günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

kayıtsız cihazın üzerine tıkla eklenir. bu arada dediğin sürüm geri çekildi Mevcut KeeneticOS sürümü: 3.4.12 olmalıydı ilginç 

olmuyor öyle işte... bir de dediğin gibi o sürrüm olmalı güncellemede de buldu indirdi ama yüklemiyor ben ilerde kaldım beyler beni bırakın

:D

• louse dream L kullanıcısına yanıt

bilemem ben tüm cihazları öyle kaydettim başka yolu varsa bilen yazar sanırım 

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Yazılım 3.5.6 mı?

Şu an bi arkadaşım Misafir ağında telefonlar bağlanmıyor dedi. Aynı durum mu?

• louse dream L kullanıcısına yanıt
    3.5.2 fw yı kaydedip paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Yazılım 3.5.6 mı?

Şu an bi arkadaşım Misafir ağında telefonlar bağlanmıyor dedi. Aynı durum mu?

Şuan baktım hocam evet, yazılım sürümü 3.5.6 görünüyor.

Üstteki mesajınıza ithafen hayır, herhangi bir engelleme ya da kısıtlama yoktu.

İp almıyor dedi yani. Geliştirici sürüme geçer misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

İp almıyor dedi yani. Geliştirici sürüme geçer misin?

Sistem Ayarları'ndan 3.6 Alpha 11 sürümüne geçirdim cihazı ancak bir fayda etmedi hocam. Geliştirici sürümüne geçtikten sonra yeni bir segment açıp Wi-Fi'ı aktif ettim fakat IP Adresi Alınıyor kısmında kalıyor, bağlanmıyor cihazlar ikinci ağa.

• 3-4 gündğr kullanıyorum. Torrent istemcisinde biraz sorun yaşadım ama ayarla halloldu oda.
    Kapsama alanı ve hızı güzel.
    Cs go ping sorunum vardı (wifi ile anlık ping 250 oluyordu) giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Keendns verir misin özelden? Birde telegrama gelebilir misin?
  • Turk net fiberde bu modemi kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

Hocam o doğru, yanlış olsa internete bağlanamam. Yani internete bağlanıyorum sıkıntı yok şuanda, sadece web arayüzünde attığım görüntülerde bağlanmadı diyor. Ama bağlıyım halbuki

Alıntıları Göster

Çünkü iki tane bağlantı yaratmissin.yedek bağlantıya hata veriyor ama sen asıl bağlantıdan baglisin.yedek bağlantı profilini kaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

10 metre modemi daha meydana çıkartmaya yeterliyse alt linkteki kabloyu alın veya 20 metre olanı bu da yetmezse ve wifi her yerde güçlü olsun istiyorsanız tek çözüm wifi genişleticidir 

Nexans Cat6 Patch Cord Kablo 10 Mt Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)

bu arada city routere yine güncelleme gelmiş yükleyen var mı? işin garibi ana modem extra dsl e yine güncelleme yok bu nasıl iş baya gerilerde kaldı 

Geldiği gün yükledim 3.5.6 kullanıyorum,sorun yok

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

teşekkürler yükledim bende 

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Öncelikle ayarları bunun gibi düzenleyin daha sonra internet güvenliği kısmından bir DNS hizmeti seçin (Adguard veya Cloudflareden birisi olabilir) ve bu şekilde kaydedin. Cihazı yeniden başlatın ve bir süre bu şekilde kullanmayı deneyimleyin. Değişen bir şey olmazsa tekrar buraya yazın sürüm güncellemelerinden değişiklik yapmayı deneyelim.

hocam teşekkürler ,dediğiniz ayarları yaptıktan sonra şuan gece kapanmaları yok.gayet güzel çalışıuyor cihaz.ayrıca adguard dns reklam engelleme özelliği bayağı kullanışlı.gereksiz reklamlardan kurtuldum.

• arkadaşlar bu ürünü hala tavsiye eder misiniz? 3 katlı bina için kullanılacak. 2 kata konulup 3.kat ters köşedeki ev ile girişteki evden internet kullanılacak. eğer çekimde sorun olursa w8960n modem router olarak kullanılacak. bu konuda yardım edebilir misiniz?

• Ping konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?

Keenetic Citydeki durum bu

time=560.61 ms.

time=24.46 ms.

time=394.20 ms.

time=580.39 ms.

Keenetic Omni DSL de bu şekilde

time=24.33 ms.

time=24.00 ms.

time=24.10 ms.

time=24.42 ms.

time=24.39 ms.

Şaka gibi router kafayı yedi. Genişletici olarak bağlı. Mesh kapalı. Sıfırlayıp tekrar kurdum ama durum bu.

EKLEME:

Modem okey ama Router tam vakit kaybı. Devamlı bağlantısı kopuyor bağlanamıyorum. Defalarca baştan kurmam gerekti çünkü saçmalıyor. 1 Aydır kullanıyorum fakat bugün durduk yere bozuldu. Bakalım yarın firmayı arayacağım onlar ne diyecek.

Sanmıyorum hemen bir çözüm sunsunlar. Olan yine kullanıcıya oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icais -- 15 Aralık 2020; 1:40:27 >
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.