Superonline kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Superonline'da yeniyim de... Port açmaya kalktığımda CGN ip atandığını farkettim. Superonline'da IPv6 adres alabiliyor muyuz? Ya da statik ip dışında CGN havuzundan kurtulmak mümkün müdür? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Aralık 2024; 13:56:55 > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1136. sayfa)

-
-
Bağlantı hızını arttırmak için bunun bir ayarımı var? Baştan söyleyeyim tak kullan adamıyım : ) İnternet 100mbit vdsl. Eski yarım yamalak çalışan modem (ttnet modemi) 83mbit alıp verirken keenetic 2112 53mbit gösteriyor, atanabilir hızı 68mbit gösteriyor. Eğer bu alet böyle çalışıyorsa hiç uğraşmayıp ttnet tp-link alıp devam edeyim.
-
Tanılama > DSL menüsünün görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
-
IPv6 adres alamıyorsunuz. Statik ip dışında CGN havuzundan kurtulmak mümkün değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugIPv6 adres alamıyorsunuz. Statik ip dışında CGN havuzundan kurtulmak mümkün değil.
Hocam çok kötüymüş bu olay. Kablonetten Superonline'a geçtim, orada operatöre 100 lü ip bloğundan çıkarın deyip halledebiliyordum. Şimdi Superonline'da statik ip ücretlerine baktım 139 lira diyor. Çok absürd bir durum.
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.10 - 14.12.2024
Geliştirici Güncelleme Kanalında
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.10.1 - 16.12.2024
Geliştirici Güncelleme Kanalında
-
Merhaba internette kn3810in 160mhz destekligi yaziyor bu bilgi dogru mu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Var dedim ama yok mu acaba
bende böyle Titan modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Aralık 2024; 23:34:8 > -
Yanlis mi baktim diye bende arastirdim hatya gptye sordum o da var gosteriyor ama bulamadim
Merhaba, kn3810 yani hopper cihazda 160 mhz desteği yok. Keenetic ailesinde 160 mhz sadece router olarak titan modelinde var.
-
Tesekkur ederim, internette yanlis bilgi var ozaman, sagolun
Nerde yazıyor?
Güncel olarak sadece Keenetic Titan ve Keenetic Buddy 6 160mhz yayın yapabilme yeteneğine sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 17 Aralık 2024; 0:18:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eupho
Tesekkur ederim, internette yanlis bilgi var ozaman, sagolunKusura bakma yeni model sayılır diye vardır dedim ama yokmuş o an araştıramadım da
-
-
Çeviri hatası var. Bildireyim.
ilk kaynağında google-translate çevirisi ile bakıldığında.
help.keenetic.com
Just a moment...https://help.keenetic.com/hc/ru/articles/360002452739-%D0%A0%D0%B0%D1%81%D1%88%D0%B8%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%81%D0%B0-Wi-Fi
-
4.3 Alpha 8 sonrası için sürüm notlarını göremedim. Ne değişti acaba bilgisi olan var mı?
-
İşin garibi KN2111 5GHZ BİLGİSİ YOK MU BEN Mİ GÖREMEDİM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X