Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.667
Cevap
428
Favori
1.077.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Superonline'da yeniyim de...

Port açmaya kalktığımda CGN ip atandığını farkettim. Superonline'da IPv6 adres alabiliyor muyuz? Ya da statik ip dışında CGN havuzundan kurtulmak mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Aralık 2024; 13:56:55 >
  • Bağlantı hızını arttırmak için bunun bir ayarımı var? Baştan söyleyeyim tak kullan adamıyım : ) İnternet 100mbit vdsl. Eski yarım yamalak çalışan modem (ttnet modemi) 83mbit alıp verirken keenetic 2112 53mbit gösteriyor, atanabilir hızı 68mbit gösteriyor. Eğer bu alet böyle çalışıyorsa hiç uğraşmayıp ttnet tp-link alıp devam edeyim.

• krtkartal K kullanıcısına yanıt

Tanılama > DSL menüsünün görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

IPv6 adres alamıyorsunuz. Statik ip dışında CGN havuzundan kurtulmak mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

IPv6 adres alamıyorsunuz. Statik ip dışında CGN havuzundan kurtulmak mümkün değil.

Hocam çok kötüymüş bu olay. Kablonetten Superonline'a geçtim, orada operatöre 100 lü ip bloğundan çıkarın deyip halledebiliyordum. Şimdi Superonline'da statik ip ücretlerine baktım 139 lira diyor. Çok absürd bir durum.

• YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.10 - 14.12.2024

Geliştirici Güncelleme Kanalında

• YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.10.1 - 16.12.2024

Geliştirici Güncelleme Kanalında

• Merhaba internette kn3810in 160mhz destekligi yaziyor bu bilgi dogru mu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Arayuz uzerindr bunu acabilecek yeri bulamadim, seceneklerde yalnizca bunlar cikiyor ayri bir yerden mi aciliyor acaba

• Eupho E kullanıcısına yanıt

Var dedim ama yok mu acabaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  bende böyle Titan modeli

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Aralık 2024; 23:34:8 >
  • Yanlis mi baktim diye bende arastirdim hatya gptye sordum o da var gosteriyor ama bulamadim

Merhaba, kn3810 yani hopper cihazda 160 mhz desteği yok. Keenetic ailesinde 160 mhz sadece router olarak titan modelinde var.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, internette yanlis bilgi var ozaman, sagolun

Nerde yazıyor?

Güncel olarak sadece Keenetic Titan ve Keenetic Buddy 6 160mhz yayın yapabilme yeteneğine sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 17 Aralık 2024; 0:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eupho

Tesekkur ederim, internette yanlis bilgi var ozaman, sagolun

Kusura bakma yeni model sayılır diye vardır dedim ama yokmuş o an araştıramadım daKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Keeneticin kendi sitesinde veya gpte sorabilirsiniz o da evet destekliyor seklinde bilgi veriyor.

Çeviri hatası var. Bildireyim.

ilk kaynağında google-translate çevirisi ile bakıldığında.

• 4.3 Alpha 8 sonrası için sürüm notlarını göremedim. Ne değişti acaba bilgisi olan var mı?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

İşin garibi KN2111 5GHZ BİLGİSİ YOK MU BEN Mİ GÖREMEDİMKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.