Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.488
Cevap
425
Favori
1.066.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu garanti uzatma işi bitmiş sanırım ben bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Bağlantı hızınız 50 Mbps görünüyor.
    Normalde en azından ethernetten 50 Mbps almanız gerekiyor...
    SNR değerleri de fena değil.
    Extra DSL ile max perfonmans alacağınızı düşünüyorum.
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    Keenetic.com a girin yukarıda oturum açı seçip kaydolun sonra uygulama alanına cihazınızı kaydedin.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Keenetic.com a girin yukarıda oturum açı seçip kaydolun sonra uygulama alanına cihazınızı kaydedin.

Hocam oturum aç diye bir şey yok, sorun orada.

Buldum:https://account.keenetic.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürekli Dizi -- 28 Nisan 2020; 18:26:0 >

• X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:42:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ilk kez giriyorsan alttan kayıt ola basman gerek ben yaptım

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Nisan 2020; 19:43:29 >

• Bu cihaz ile 50-80GB arasında ki 4K filmleri wi-fi ile oynatabilir miyim? Yani TV Wi-Fi ile PC ye bağlı ve ağdan film oynatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Bende Mate 20 Pro var ve senin için bir video çektim. Videoyu kırpmadım 1.33 sn de nasıl kopmadan geçiş yaptığını görebilirsin. Geçiş yaptığında daireden çıktım ve asansöre bindim. Yani kopacak olsa mutlaka kopardı. Malum asansörler sinyali faraday kafesinden dolayı keser. Bu arada Modem salonda arada direk antre yok. Mutfak, çocuk odası, oturma odası ve merdiven boşluğu var.

Keenetic 5ghz ve 2.4 ghz arası geçiş
    Hocam cihaz listesi ekranından ekran görüntüsü atar mısın k/v/r yazıyor mu telefonun satırında bakalım

Çünkü iPhone x yeni sayılan premium bir cihaz ve bu sorunu o da yapıyor.

• Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Ben mi box ile 4K video izliyorum kablosuz 5ghz ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Ben mi box ile 4K video izliyorum kablosuz 5ghz ile.
    PCde bulunan filmi wifi ile izlemeyi söylüyor arkadaş hocam. Wifi aktarım testi vardı DH incelemesinde onu izlemesini önerebilirsin.

İkisi de aynı yere çıkıyor 4K video izleniyor mu demiş evet izleniyor

• teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Hocam minimum yasasına göre kablosuz yeterli ama usb yeterli mi bu önemli.Usb 2.0'dan 4k video izlenebilir mi asıl soru bu olmalı bu noktada.
    Edit:Google'da yeterli hızdaki usb 2.0 cihazdan izlenebilir diye okudum ve keenetic'de 12 MB/s'ye kadar usb 2.0 hızı destekliyor.Bu durumda destekler mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 28 Nisan 2020; 21:44:2 >
  • Pingim önceden en az 8ms, down 44.1Mbps alıyordum maksimum, 3.4 Beta 2 sonrası ping 6ms, down 46.1Mbps oldu ve daha stabil.. WiFi'da da gözle görülür hızlanmalar var.. Beta 2 yükleyip denemenizi öneririm.
    ( Intelliqos açık )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 28 Nisan 2020; 21:46:28 >
  • arkadaşlar ip kamerayı bir türlü görmedi nasıl yaparız? bir de bu 2.4ghz ve3 5ghz ayrı ayrı görünmüyor mu bu modemde? hep 5ghz ye bağlanıyor açıkken sn olarak hdd yi pc de gösteremedim ağ bölümünde bu nasıl olacak diğer modemde görünüyordu
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ssıd leri ayır 2.4 Ghz ve 5ghz farklı ism ver. Sonra 2.4 Ghz gelişmiş ayarlara gel 802.11 bgn seçilimi bak değilse seç kamerayı öyle dene.

Disk için de aşağıdaki makaleyi oku.

• Wifi transferleri 4K da baya yüksek olduğu için önemli bir konu. Sırf bundan dolayı TV-PC arası cat6 bağlantısı kurmak istemiyorum. Köşeden bucaktan kablo çekecem çünkü. Ama Wifi veri aktarım hızı testlerini paylaşabilirseniz sevinirim.
    En üstteki Mate 20 Pro, 2. Sıradaki P 20 Pro en alttaki Iphone XR

• Arkadaşlar ben stabil sürüm kullanıyorum beta sürümü yükledim kopmalar arttı gibi geldi o yüzden stabile döndüm tekrar.

Sizin tecrübeleriniz nedir bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Nisan 2020; 23:5:54 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hocam son beta yükledim eski hıza geri döndü 11-12 sanki daha stabil gibi. DSL snr margin 8 yaptım.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Benim hattım çok stabil olduğu için snr 3.8 - 4 aralığında geziyor ve sürekli 79876kbit bağlı

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.