Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.075.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine bir Keenetic modeli seçip MESH yapsanız daha sağlıklı olur. Farklı marka router alırsanız Hopper ile MESH yapamazsınız.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Denedim, işe yaramadı hocam. Macbook pro ve iphone 15 pro, aynı sonuçları veriyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Hopper’da 160 mhz var mı? Benim ayarlarımda 20/40/80 mevcut.

• HoneyBadger7 H kullanıcısına yanıt

Yok.

Peak DSL

Ultra

Titan

Buddy 6 ' da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBadger7

Denedim, işe yaramadı hocam. Macbook pro ve iphone 15 pro, aynı sonuçları veriyorlar.

Değişik bir durum bence konuyu ayrıca destek@keenetic.com.tr adresine de mutlaka iletmeni tavsiye ederim.

Hocam çözebildin mi? Benim de 1000mbps bağlantım var kabloluda hiç sorun yok fakat 5ghz wifide 600ü geçemiyorum modemin yanındayken.Bütün wireless ayarlarını denedim dfs hariç manuel kanal seçtim, donanım hızlandırması açık/kapalı denedim, wifi adı ve şifresini 8 karaktere kısalttım gene de aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JonnyCaqe kullanıcısına yanıt
    Valla yazılan her şeyi denedim diyebilirim, en yüksek gördüğüm 400. Sanırım önümüzdeki ay 500mbps’ye geçip daha da fazla uğraşmayacağım

Keenetic desteğe mail attım, cevaplarına göre gelişme olursa haber ederim size de.

• Arkadaşlar, extra dsl kullanıyorum, ara ara turuncu ışık yanıyor, bağlantı gidiyor,çok sık olmasa da haftada 1 oluyor en az,

Modem ayarları ile ilgili midir?(Mesh kullanıyorum, extra dsl ve omni dsl ile)

Ağ ile ilgili olduğunu çok sanmıyorum ,omni dsl den yeni geçtim extra dsl e,onda çok olmuyordu kopma

Hopper modelinde 160mhz kanal yok diye mi dedim ama, Titan modeliyle de bizim sorunumuzu yaşayan var. Hatta arttırıyorum, Asus’un ve TP Link’in AX3000 ve üzeri modellerinde de aynı durum olabiliyormuş. Mutlaka yazılımsal bir açıklaması olması lazım bu durumun.

Alacağınız cevabı bekliyorum teşekkür ederim.

Keenetic alın bence 

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hocam yeni modem alsak bunlardan hangisini tavsiye edersin?

Keenetic modemin TT modeminden daha kötü sonuç vermesi garip  mesh de sıkıntı mı oldu acaba mesh yerine kablolu bağlayıp denemek lazım

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlantıda sorunum yok 1000’e yakın şeyler alıyorum hep. Mesh’te sorun olsa dahi iki router kabloyla bağlı, wired mesh var. Yani teorik olarak iki modem de son hız yayın yapabiliyor olmalı.

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

Çok nadir bende arada yapıyor kapat aç düzeliyor

Anladım ben mesh deyince kablosuz sandım. Gerçi benim hat adsl ama bende de mesh var hiç hızı denemedim ama deneyip yazarım bakalım aynı mı hızlar 

EKLEME: Denedim ve 2 yerde de aynı hızı veriyor telefon iphone "15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Eylül 2024; 1:24:5 >

Zaten router olarak kullanabileceğin bir tek Keenetic Titan KN-1811 modeli.

Diğer Peak DSL ve Ultra'nın satışları bitti.

Buddy 6 sadece tekrarlayıcı ve erişim noktası moduna sahip. Router özelliği yok.

Altyapı sağlayıcınız kim?

Geçen grubumuzda şöyle bir mesaj beni hayli şaşırtmıştı.

Alıntı

metni:
    Selam hocam boşuna hiç uğraşma sorun com net kaynaklı Benim titan cihaza 2 tane internet bağlı İkisi de 1 gbit Türk Telekom ve Com net var Speedtest yaptığımda telefondan Türk Telekom 820 megabit çıkıyor com net 430 450 arası çıkıyor cihaz s24 ultra ve ip 14 pro
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Fibere geçince belki yenilerim dedim titan diyorsun o zaman 

Net. Başkasına bakma şu anda. 1000 nin hakkını verir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.