OPKG kurulumu ile yapııyor görünen o ki. Talepleri destek@keenetic.com.tr ye bildirmek en faydalı yöntem olacaktır. Aynı talepler için Keenetic karar sonrası bileşeni getirebilir. |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1046. sayfa)

-
-
Cloudflare teams için ayarlar doğrumu
SPKI ile Domain yerine ne yazmam gerekiyor.
-
Onlar boş kalıyor. Bağlantı kısmını da internete çıktığınız arayüzü seçin, diğer türlü saçmalayabiliyor. Ayrıca DoH daha hızlı, özel bir sebebiniz yoksa onu da ekleyin.
-
Bu şekilde tekrar düzenlendim çalışıyorum bakalım şimdilik teşekkürler.
-
1.1.1.1 — the Internet’s Fastest, Privacy-First DNS Resolver (one.one) Buradan test edebilirsiniz, biliyorsunuzdur muhtemelen.
-
Digitalocean, vultr trial / deneme üyeliklerini kullanabilirsiniz.
-
Ardı ardına yaptığım test sonuçlarım aşağıdaki gibi. Bana biraz tutarsız gibi geldi. İlk bufferbloat testinden "D" aldım. Sonra diğer testleri yaptım. En son testi tekrarladığımda bufferbloat testinde "A" aldım.
Sizce de bir tutarsızlık var mı?
İss : Superonline 200 mbit fiber / Ankara
Router : Keenetic Extra DSL - KN2112
Bağlantı : Cat6 - 1 gbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 13 Ağustos 2024; 22:42:37 >
-
Özetle bufferbloat test siteleri aklımızı kafatasından oynatır. Hep söylüyoruz. Tutarlı değil bu siteler.
CMD den sınırsız ping atın.
ping 1.1.1.1 -t
komutu ile
O sıra download yüklenin. MS değeri ne kadar az oynuyorsa bufferbloat o kadar azdır.
-
-
arayüzde dsl tanılama menüsünden hat değerlerin var mı yok mu?
-
-
2.ci resimde altta değerler olmalı onu diyor sanırım
ÖRNEK
-
-
-
Yok önceki mesajınızdaki 2.ci resim benim görseldeki yer ve zaten DSL bağlantı tanıları yazıyor onun altında bendeki gibi sayılar olmalı ki arkadaşın dediği gibi bağlantın yok yazıyla görünüyor kabloyu kontrol edin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ağustos 2024; 2:32:31 > -
DSL sinyaliniz yok hocam. Sağlayıcınızın dediği gibi sorun tesisat ile ilgili ancak iç tesisat mı yoksa dışarıdan mı bilemeyiz. Kontrol etmelisiniz.
-
Bufferbloat sitesi kesinlikle kapatılmalı. Bu site yüzünden nice koç yiğitler telef oldu :)
-
hiç yoktan iyidir. bence işe yarıyor ama a veya a+ ile uğraşmaya gerek yok. upload değerini ayarlamak için faydalı oluyor. download için kısmıyorum. zaten 50 kullanıyorum 5.5'u iptv'ye gidiyor. biraz daha kısarsam 40'a veya biraz altına düşüyor. ben b'de bırakıyorum.
-
Sunucusu tr'de olmayan bir test yazılımı ve sonuçları çok tutarsız. Çoğu kullanıcı oradaki verileri baz alıp neden A+ alamıyorum diye kendini yırtıyor. Demek istediğim bu.
Speedtest CLI ile daha tutarlı sonuçları görebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X