Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.667
Cevap
428
Favori
1.077.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OPKG kurulumu ile yapııyor görünen o ki.

Talepleri destek@keenetic.com.tr ye bildirmek en faydalı yöntem olacaktır. Aynı talepler için Keenetic karar sonrası bileşeni getirebilir.

• Cloudflare teams için ayarlar doğrumu

SPKI ile Domain yerine ne yazmam gerekiyor.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • WellsFargo kullanıcısına yanıt

Onlar boş kalıyor. Bağlantı kısmını da internete çıktığınız arayüzü seçin, diğer türlü saçmalayabiliyor. Ayrıca DoH daha hızlı, özel bir sebebiniz yoksa onu da ekleyin.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Bu şekilde tekrar düzenlendim çalışıyorum bakalım şimdilik teşekkürler.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • WellsFargo kullanıcısına yanıt

1.1.1.1 — the Internet’s Fastest, Privacy-First DNS Resolver (one.one) Buradan test edebilirsiniz, biliyorsunuzdur muhtemelen.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Digitalocean, vultr trial / deneme üyeliklerini kullanabilirsiniz.

• Ardı ardına yaptığım test sonuçlarım aşağıdaki gibi. Bana biraz tutarsız gibi geldi. İlk bufferbloat testinden "D" aldım. Sonra diğer testleri yaptım. En son testi tekrarladığımda bufferbloat testinde "A" aldım.

Sizce de bir tutarsızlık var mı?

İss : Superonline 200 mbit fiber / Ankara

Router : Keenetic Extra DSL - KN2112

Bağlantı : Cat6 - 1 gbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 13 Ağustos 2024; 22:42:37 >

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Özetle bufferbloat test siteleri aklımızı kafatasından oynatır. Hep söylüyoruz. Tutarlı değil bu siteler.

CMD den sınırsız ping atın.

ping 1.1.1.1 -t

komutu ile

O sıra download yüklenin. MS değeri ne kadar az oynuyorsa bufferbloat o kadar azdır.

• Sbaahtan beri cpmnet internet yok bu şekilde, tesisat dedi sağlayıcı, tesistla alakalı hiçbirşey olmadı bir anda kesldi çevrimdışı oldu neden olabilri szce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

arayüzde dsl tanılama menüsünden hat değerlerin var mı yok mu?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Burasımı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 14 Ağustos 2024; 0:17:19 >

2.ci resimde altta değerler olmalı onu diyor sanırım

ÖRNEK

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Arayüzlere göre trafik kısmı ozaman, pcden giremiyorum mobilden bu şekilde görünüyor. Masaüstü site görüntüle desemde, responsive olduğundan mobil görüntü veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DiagraM

Burasımı hocam

Zaten kablo kontrol edin diyor. Bir yerde fiziki bir durum olduğu aşikar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok önceki mesajınızdaki 2.ci resim benim görseldeki yer ve zaten DSL bağlantı tanıları yazıyor onun altında bendeki gibi sayılar olmalı ki arkadaşın dediği gibi bağlantın yok yazıyla görünüyor kabloyu kontrol edin diyeKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ağustos 2024; 2:32:31 >

DSL sinyaliniz yok hocam. Sağlayıcınızın dediği gibi sorun tesisat ile ilgili ancak iç tesisat mı yoksa dışarıdan mı bilemeyiz. Kontrol etmelisiniz.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Bufferbloat sitesi kesinlikle kapatılmalı. Bu site yüzünden nice koç yiğitler telef oldu :)

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

hiç yoktan iyidir. bence işe yarıyor ama a veya a+ ile uğraşmaya gerek yok. upload değerini ayarlamak için faydalı oluyor. download için kısmıyorum. zaten 50 kullanıyorum 5.5'u iptv'ye gidiyor. biraz daha kısarsam 40'a veya biraz altına düşüyor. ben b'de bırakıyorum.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Sunucusu tr'de olmayan bir test yazılımı ve sonuçları çok tutarsız. Çoğu kullanıcı oradaki verileri baz alıp neden A+ alamıyorum diye kendini yırtıyor. Demek istediğim bu.

Speedtest CLI ile daha tutarlı sonuçları görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.