Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.400
Cevap
396
Favori
930.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ben ayarlama hepsini denedim modemde baktim olmuyor sonra dsmarti aradim iki kere, 3 kere de sikayet ettim kutuya gelen hatti kontrol edip normal değere cektiler ve sonrasinda 16mbit hızla 1.7mb stabil download hizi elde ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi ben modemle ilgili yapılabilecekler kısmından bahsettim. 2 ay önce Türknet'i ilk bağlattığımda VAE üzerinden 13/0,8 mbit verdiler. Sonra komple tesisatı CAT6 kabloyla yenilettim, hızım 26/2,5 mbite çıktı. Sonra YAPA'YA geçirdiler. 35/5 mbit almaya başladım. Yani alınabilecek hızı etkileyen pek çok faktör var. Mesela ben modemden SNR değerini düşürerek çok rahat 5 mbit daha kazanabiliyorum. Belki SNR değerini daha çok düşürsem hızım daha çok artar ama bu sefer kopmalar olabilir. İnternet sağlayıcıların da hız konusunda kısıtlama yaptıklarına inanıyorum, her ne kadar yapmıyoruz deseler de.
  • ÖzkanÇ kullanıcısına yanıt
    Bu modemde vpn nasıl kullanıyorsunuz ücretli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemil858585 C kullanıcısına yanıt
    Yok ben de onu diyorum aslında ama yanlış ifade etmişim. Değiştirdim Snrları hepsini denedim tık etmedi en sonra Servis sağlayıcıyı arayıp çözümledim benim sıkıntı modemden değilmiş meğerse.
  • Evimdeki eski modemden kafama göre bir cihaz bulamadığım için kurtulmak mümkün olmamıştı. Geçen D'smartın vdsl teklifini değerlendirmek için vdsl modem araştırmasına girdim ve buralara kadar geldim. Sağolsun konu sahibi @micro77 hocanın ve arkadaşların yazdıklarını tek tek okudum. İnceleme videolarını izleyip diğer konu başlıklarını okudum. Diğer markaların hepsinde muhakkak bir problem bulunduğunu okudum, okudukçada bunaldım. Tercihimi nasıl yapacağımı düşünürken böyle bir ürününü varlığından haberdar oldum. Sorular, cevaplar, açıklamalar o kadar ikna edici olduki keenetic ile tanışalı 15-16 saat olmadan siparişi verdim. İnce eleyip sık dokuyan biri olarak bu kısa sürede adını duymadığım cihaza güven veren herkesin emeğine sağlık. Sanırım kararımdan pişmanda olmayacağım.Teşekkürler.
  • Arkadaşlar KN -2111 modeli modem router değil sanırım n11 kupon vs şu an 378 tl civarına geliyor alıcam gibi şu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 4 Mart 2020; 12:56:18 >
  • Beta versiyonu..
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    KN-2111 Extra DSL ADSL2+ / VDSL2 destekli DSL modem / Router üzerinde bulunan Lan portlarını WAN yaparak Router olarak da kullanabilirsin.
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Alım yaptım hocam extra dsl inşallah üzmez beni asus ac55u ile baya gidip geldim karar aşamasında ama doğru karar verdiğimi düşünüyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

Arkadaşlar KN -2111 modeli modem router değil sanırım n11 kupon vs şu an 378 tl civarına geliyor alıcam gibi şu durumda
    ac2111 modeli sitesinde bile görünmüyor sen nereden buldun
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Pardon yazım hatası oldu KN olarak düzeltiyorum

sorun değil merak edip sitesine bakınca göremeyince yazdım ama ac2111 yazınca bu çıkıyor KEENETIC KN-2111-01TR Extra Dsl AC1200 VDSL2/ADSL2+ 4Port Modem sanırım extra modeli de bu modemler çorba gibi adlarla dolaşıyor iyice kafa uçurur bu şekilde webdenal sitesine de 377 tl iyi fiyatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Mart 2020; 17:22:56 >
    KN-2111 modeli Extra DSL modem'dir...

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

Modem ihtiyacınız varsa alabilirsiniz ...

webdenal'daki fiyat gayet iyi , isteyen varsa kaçırmasın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 4 Mart 2020; 15:55:17 >

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Omni den buna geçmeye değer mi acaba ne dersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertosgali

Evimdeki eski modemden kafama göre bir cihaz bulamadığım için kurtulmak mümkün olmamıştı. Geçen D'smartın vdsl teklifini değerlendirmek için vdsl modem araştırmasına girdim ve buralara kadar geldim. Sağolsun konu sahibi @micro77 hocanın ve arkadaşların yazdıklarını tek tek okudum. İnceleme videolarını izleyip diğer konu başlıklarını okudum. Diğer markaların hepsinde muhakkak bir problem bulunduğunu okudum, okudukçada bunaldım. Tercihimi nasıl yapacağımı düşünürken böyle bir ürününü varlığından haberdar oldum. Sorular, cevaplar, açıklamalar o kadar ikna edici olduki keenetic ile tanışalı 15-16 saat olmadan siparişi verdim. İnce eleyip sık dokuyan biri olarak bu kısa sürede adını duymadığım cihaza güven veren herkesin emeğine sağlık. Sanırım kararımdan pişmanda olmayacağım.Teşekkürler.
    hayırlı olsun .

resim ler ve ilk kullanıcı yorumlarınızı beklemekteyiz.

• micro77 kullanıcısına yanıt
    aslında şeytan dürtüyor da 5760 modem de sorun yok sizce fiyat bu şekilde gider mi yoksa artar mı? 500 olmaz sanırım tekrar
  • mertosgali kullanıcısına yanıt
    cihazla ilgili olumlu olumsuz yorumlarını yazarsanız iyi olur ben keenetic markası ile tanışan ilk kullanıcılardanım diyebilirim, eski markalarla uğraşmaktan bıkmış biri olarak satın aldım iyi ki de almışım. Çok memnunum ve benim gibi diğer markalardan sorun yaşayan ve bıkan tüm forumdaşlarıma ürünü önermeye çalıştım yardım taleplerine elimden geldiğim kadarıyla Micro77 hocamla cevaplamaya çalıştım yeri geldi keeneticten para alıyorlar gibi çirkin sözlere maruz kaldım - kaldık.

Bunun için ürünü satın alıp kullanan arkadaşlar artısı ile eksisi ile burada paylaşırsa almak isteyen fakat kafasında acaba diye soru olan arkadaşların kafasındaki soru işaretleri silinmiş olur diye düşünüyorum.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

cihazla ilgili olumlu olumsuz yorumlarını yazarsanız iyi olur ben keenetic markası ile tanışan ilk kullanıcılardanım diyebilirim, eski markalarla uğraşmaktan bıkmış biri olarak satın aldım iyi ki de almışım. Çok memnunum ve benim gibi diğer markalardan sorun yaşayan ve bıkan tüm forumdaşlarıma ürünü önermeye çalıştım yardım taleplerine elimden geldiğim kadarıyla Micro77 hocamla cevaplamaya çalıştım yeri geldi keeneticten para alıyorlar gibi çirkin sözlere maruz kaldım - kaldık.

Bunun için ürünü satın alıp kullanan arkadaşlar artısı ile eksisi ile burada paylaşırsa almak isteyen fakat kafasında acaba diye soru olan arkadaşların kafasındaki soru işaretleri silinmiş olur diye düşünüyorum.
    Merhabalar,
    Ürünün elime geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Geldiği zaman kullanıp durumla ilgili bilgi vereceğim. Bizimde bir faydamız olsun :)
    Not: Keenetic KN-2011-01TR Omni modelini n11 üzerinden 50tl kupon kullanarak 257 TL'ye aldım. Uygun bir fiyata geldiğini düşünüyorum.

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    5ghz desteği , daha hızlı CPU isterseniz tabii ki neden olmasın ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.