Şimdi Ara

Kedim kapı eşiklerinde yatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçenlerde kısırlaştırılmış dişi bir kedi sahiplendim. 3 öğün mama veriyorum, suyunu tazeliyorum.Tuvaletini yaptıktan hemen sonra temizliyorum. Ses çıkaran oyuncaklarla oynamaya bayılıyor. Ateşi var gibi. Kulakları çok sıcak, patileri sıcak değil. İshali kusması yok. Sadece kulakları sıcak. Kediler sıcak yerleri sever ama bizim kedi hep soğuk yerlerde(balkon kapısının önü,evin kapısının önü,fayans ve döşemelerde) yatıyor. Eski sahibi tuvalet kabını falan banyoya atmış acaba ondan dolayı alışkanlık haline mi getirdi bilmiyorum. Adam fazla iyi bakamamış.Bize verirken aşıları tam dedi ama sonradan 5 aydır evden çıktığı yok falan dedi. Kaç aylık bilmiyorum, aşı karnesi de yokmuş. 5 aydır onunlaymış. Kediye kötü davrandıklarını düşünüyorum , küçük bir ses duyduğunda hemen koşup saklanıyor. Yanından geçtiğimizde ona zarar vereceğimizi sanıyor. Bu konuda bana yardımcı olacak biri var mı?







  • Bence bir veterinere göstermelisiniz. belki hasta olabilir üstelik aşı karnesi de yoksa bir karne çıkartır takip edersiniz bundan sonra.
  • Tamam hocam en kısa zamanda götürmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veterinere götürdüm. Ateşi 38.9 derece çıktı. Normalmiş. Götürmeden bir gün önce kusmuştu. Midesinin rahatlaması için iğne vurdu bir tane. Mamasını değiştirdim sorun ortadan kalktı.
  • kedi pek yiyip içmiyorsa, özellikle de kendini yalayıp temizlemiyorsa bir sıkıntı vardır dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.