Bildirim
kedi veya köpeği olanlar SS atabilir mi?? (6. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
At gibi köpeğiniz var hocam o nasıl bacaktır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler hocam. -
Ormana götürmemeye çalışırım hocam şaka bi yana aldığım kişiler insan gibi bakmadığı için oldukça ürkekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
bizim dama 2 tane kedi yavrulamış sarı renkli cinsi yok cinssiz sahiplenen olursa veririm. istanbul'da ücretsiz -
-
-
Hocam cinsini öğrenebilir miyim ?
-
King Charles
-
Hocam apt da zor olmuyor mu bizim bir tanıdığımız besliyordu, köpek için de besleyen adam için de resmen eziyetti.
Husky kırması gibi duruyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: SuwaTr
Hocam apt da zor olmuyor mu bizim bir tanıdığımız besliyordu, köpek için de besleyen adam için de resmen eziyetti.
İlk 3-4 ay diş kaşıntısı yüzünden eşya ısırması oluyor. Onun haricinde hiçbir sorun yaşamıyoruz. Tuvalet eğitimini bir günde aldı zaten, tüyleri de kısa, kaliteli mamayla da besleyince tüy sorunu olmaz.
Sürekli de evde değil zaten bahçenin kapsını açık bırakıyorum o kendisi mahallede, bahçede, evin içinde kafasına göre takılıyor. -
Cinsini tam biliyorum dersem yalan söylerim. Sorana sibirya kurdu der geçerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X