Şimdi Ara

Kedi bana tip tip baktı (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece yarısı kafama esti şöyle bir camdan bakayım dedim, o sırada gezen bir kedi vardı yolda, kafamı çıkardım etrafa bakarken beni gördü dona kaldı ve bana bakmaya başladı, ama çok garip bakıyordu bende ona bakmaya başladım, 1-2 dakika bakıştık baktım hala bakıyor kafamı içeri soktum, 1-2 dakika sonra tekrar çıktım yanda bir yerde pusu kurmuştu ben çıkınca tekrar bakmaya başladı, bu sefer 3-4 dakika bakıştık sonunda dayanamayıp içeri girdim, 2-3 dakika hala bekledi orada sonra gitti, sizce neden tip tip baktı bana?

• belkide sana sahip olmak istemiştir
  • Gizli zebani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk görüşte aşk.
  • Gözünden ışık çıktı mı? Gece camdan bakınca korkunç şeyler oluyor dışarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Karagürz

Bu mesaj silindi.
    Bende bu mesajı görünce şükürler olsun ki bu mesajı yazan asosyal değilim dedim
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    sen kimsin asosyal olduğumu nerden bildin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısını gündüz vakti yapmazsan bakmazdı, çünkü o saatte insanlar dışarıda, gece kimse yokken uzun bir ara sonrası insan görünce bakmıştır ve camdan baktığın için çok üstte gözüküyorsundur, tuhaf gelmiştir bir süre incelemiştir.

2 - Belki de sevdiği bir kediye benzetti seni o yüzden inceledi

3 - Eğer tek kişilik apartmanda yaşamıyorsan belki de tam da üst katındaki komşu da camdadır ona bakıyordur, sana bakıyor sanmışsındır

4 - Karnı açtır birini görünce yemek atacak mı diye bakmıştır atmanı beklemiştir
  • Bu gece dikkat edin cam kapaliysa bile bacadan girer baca yoksa prizden gecer sonrasi kedinin merhametine kalmis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.