Şimdi Ara

Kedi alacağız ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Evcil hayvanları seven bir aileyiz Eve kedi almak istiyoruz ama evde 2 muhabbet kuşumuz 2 de guinea pigimiz var. Bahçede de bir Golden besliyoruz. Annem kedilere çocukluğundan beri ilgi duyar, uzun süredir almak istiyoruz ancak diğer evcillerimize zarar verebilir diye korkuyoruz. Acaba önerebileceğiniz bir çözüm yöntemi var mı?
    Edit: Kimse ciddiye almamış, yardım etmek bu kadar zor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 15 Eylül 2013; 1:09:43 >

• Mümkün olduğunca kuşlarınla yine pig lerini farklı odada tutmaya çalış belki bu şekilde onları kurtarabilirsin ama köpekle kedinin birbiriyle iyi geçinmeleri için köpek de kedi de yavruyken alıştırmalı. Ki muhtemelen köpeğiniz büyük olduğu için anlaşmalı zor.
    yine de bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Bookman

Mümkün olduğunca kuşlarınla yine pig lerini farklı odada tutmaya çalış belki bu şekilde onları kurtarabilirsin ama köpekle kedinin birbiriyle iyi geçinmeleri için köpek de kedi de yavruyken alıştırmalı. Ki muhtemelen köpeğiniz büyük olduğu için anlaşmalı zor.
    yine de bol şans

Kediyi ev içinde beslemeyi düşünüyoruz hocam. Gerçi goldenları bilirsiniz, diğer hayvanlara karşı çok sevecen olurlar ve pek zararları olmaz, ama aynı salonda kedi-kuş-ginepig üçlüsünü barındırmaya çalışabilir miyiz diye düşünüyoruz. Çünkü evde evcillerimizi koyacak başka yerimiz yok
    Bu arada bizim köpek kediden korkuyor hocam Sitede onu döven bir kedi var da. Daha hiçbir hayvana zarar verdiğini görmedim Maşallah. Kedi alırsak o köpeğe zarar verir mi acaba diye bile düşünmüyoruz değil dışarıda
    Toparlamak gerekirse kuşlara ve diğer hayvanlara karşı çok sevecen, kuşa asla zarar vermez diyebileceğimiz bir kedi türü var mıdır?

• Eğer kedini yavru alırsan belki yavruyken birbirlerine alışabilir.Fakat hayvanın içgüdüsü sonuçta belli olmaz. Kuşunun ve yine pig lerini kedinin girmeyeciğini belirlediğin bir yere koyabilirsin .
    Bu arada hayvanları seven bir aileye sahip olduğun için çok şanslısın. Ben de hayvanları çok seviyorum fakat annem beslememe izin vermiyor.

• Bu arada bir şey söylemeyi unutmuşum kusura bakma

Eğer tembel bir kedi alırsan sorun çıkmayabilir. Örneğin İran kedisi gibi vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi sahiplenicem fakat
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.