Şimdi Ara

Keçi sakalı uzatmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Suprémacy

4-5 ay kadar uzattım rahat 3 santim olmuştu. İşe girdiğim için mecbur kesmek zorunda kaldım. Bence uzat gayet yakışıyor.

Hocam saçlarım uzundu benim bir de şimdi uzadı biraz. O dönem hiç sakal bırakmıyordum. İlk defa bu yıl bırakayım dedim güzel oldu ama maknieyle kestiğim için çok sık çıkmıyor ve yavaş uzuyor. Berbere gidip usturayla aldırtmayı düşünüyorum faydası olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TurkuazHayaller

Ben daha gür çıksın diye kestim

Traş bıçağıyla mı kestin?

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

4-5 ay kadar uzattım rahat 3 santim olmuştu. İşe girdiğim için mecbur kesmek zorunda kaldım. Bence uzat gayet yakışıyor.

Hocam saçlarım uzundu benim bir de şimdi uzadı biraz. O dönem hiç sakal bırakmıyordum. İlk defa bu yıl bırakayım dedim güzel oldu ama maknieyle kestiğim için çok sık çıkmıyor ve yavaş uzuyor. Berbere gidip usturayla aldırtmayı düşünüyorum faydası olur mu?

Hocam kimisi faydası olur diyor kimisi alakası yok diyor ama bence faydası var. Kökler rahat hava güneş alıyor en azından kök gelişimine faydası olur. Ayrıca makinayı boşver kendin jiletle kesmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Hocam kimisi faydası olur diyor kimisi alakası yok diyor ama bence faydası var. Kökler rahat hava güneş alıyor en azından kök gelişimine faydası olur. Ayrıca makinayı boşver kendin jiletle kesmeni tavsiye ederim.

Hocam tatilin son gününe kadar uzatacağım. Ardından berbere usturayla almasını söyleyeceğim. Sonra traş bıçağıyla kesebilirim kendim. Umarım keserim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.