ARKADASLAR KE YE GIRMEK ISTEDIGIMDE BU SORUN CIKIO SANIRIM BIRI TARAFINDAN KULLANILIYO DIYO. RESME BI BAKIN bu nedemk oluyo yazarmısnız
aga sana cevap bu hata bendede oluyor okele gene çıkarsa çık oyundan yine gir oda oplmazsa bilgisayarares at bendede oluyo buda bir bug sorunu
hayır kac kere denedım olmadı.restart attım olmadı lutfen yardım
aga ozaman bende bişi deyemecem bende geçiodu bilmem inşallah charına bişi olmaz .umarımkı en yakın zamanda düzelir
aga bende de disconnet olup oyundan çıkıpta bidaha girmeye çalışınca ve de oyun çook dolu olunca bende de çıkıodu ok diyodum olmuodu restart la alakası yok sen bi 20 dk filan bekle yine girmeyi dene olur herhalde yarım saat filan bekle arada denersin....
restart ı bekliycez
neden restartı beklıcez.bıde restart ne zaman atılır tarıhı falan bellımı
ARKADASLAR KE YE GIRMEK ISTEDIGIMDE BU SORUN CIKIO SANIRIM BIRI TARAFINDAN KULLANILIYO DIYO. RESME BI BAKIN bu nedemk oluyo yazarmısnız
aslında 'şifreniz kullanımda' gibi bişey demek oluyo ama sanırım server a reset atılınca da aynı hatayı verio
[Deleted by Admins]
hayırrrrrrr o olayı tam olarak olmasa da bayağı yaşadım biliyorum o cidden şifrenin kullanımda olduğunu söylüyo. belki değildir die arkadaşla denedik. o girdi benim şifremle ben girmeyi denediğimde o çıkıyodu. yani kısaca büyük ihtimal biri senin şifreyle oynuyo arkadaşım ok cancel filan çıkıo ya sayfaya ordan ok a bascaksın bkaç dakka bekliyceksin. senin yerine oynayan disconnet oluyo bu sayede.(bunu da denedik arkadaşla) sonra da wakit kaybetme sen gir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme