32 Ortalamalı +3 savaşçı +3 soğutmalı +9 dolunayım var çevirme ile 1750 civarı vururken, 14 ortalamalı kırık taşlı kdp ile 2000+ vuruyorum
Bunun nedeni ne? Dolunay ile düz olarak hızlı ve biraz daha fazla vuruyorum ama kdp ile de skiller çok iyi vuruyor
Diyelim ki silahsız hasarın 100 Diyelim ki dolunayın hasarı 100 ortalama 30 --100+100=200+60(ortalama)=260 Diyelimki kdpnin hasarı 160 ortalama 15 --100+160=260+39(ortalama)=299
Dolunayın ve kdp'nin vuruş güçlerinden kaynaklanıyor.
o dolunayı zaten düz vuruş için takıyosun kdp vurana kadar sen 3 kere girersin adama ki dolunayın - beci çoktur kdpye göre ondan az vurur ama düz vuruşlarda adamı gömçertir
quote:
Orijinalden alıntı: Chawu$h
o dolunayı zaten düz vuruş için takıyosun kdp vurana kadar sen 3 kere girersin adama ki dolunayın - beci çoktur kdpye göre ondan az vurur ama düz vuruşlarda adamı gömçertir
Aynen öyle.Oyunu tam olarak bilmezken bedensel KDP kullandım.Yeni bir başlangıçta dolunay deniyeyim dedim daha memnun kaldım.Slot dışında vslerlede öfke ile dolunay iyi gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-
quote:
Orijinalden alıntı: Chawu$h
Aynen öyle.Oyunu tam olarak bilmezken bedensel KDP kullandım.Yeni bir başlangıçta dolunay deniyeyim dedim daha memnun kaldım.Slot dışında vslerlede öfke ile dolunay iyi gidiyor.
Haklısınız dolunay ile 3 kere vururken KDP ile 1 kere vuruyorum ama KDP skill olarak dolunaya göre daha iyi
Kdp nin hasarı daha fazla ama bedensel olduğun için dolunay kullan.Daha hızlı daha çok atak yapmış olursun.
bedensel dolunay kullanır 250 daha az vursan ölmezsin. ama yavaş vursan ölürsün.
Bedensel dolunay kullanır, zihinsel kdp kullanır diye bir şey yok. Vslerde bedensel savaşçının ortalaması yüksek bir dolunay kullanması avantajdır. Bunun yanında özellikle at üzerinden kasılırken ortalaması yüksek bir kdp daha iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: windhunter
Bedensel dolunay kullanır, zihinsel kdp kullanır diye bir şey yok. Vslerde bedensel savaşçının ortalaması yüksek bir dolunay kullanması avantajdır. Bunun yanında özellikle at üzerinden kasılırken ortalaması yüksek bir kdp daha iyidir.
böyle bir şey vardır
quote:
Orijinalden alıntı: windhunter
Ya bırak kardeşim sen 1-2 aylık oynuyosun galiba ben şurda bu oyunu 5 yıldır oynuyorum başladığımda sadece 1 tane sw vardı..(bilgine)Zihinselsen kdp sebebi ise Zihinselin güçlü bedeni savunmayi arttiriyor saldiri az kaliyo bunun için pala gibi itemler kullanılır..Bedenselin Hava kılıcı(saldırı) ve öfkesi(saldırı hızı) saldırısını ve saldırı hızını arttırır bunun için kılıçlar tavsiye edilir..Savunma Arttırmak Efsun ve Defansa kalmıştır...
BENCE skill vururken beceri hasarına bakılır ve beceri hasarı büyük olan item daha çok vurur(skill vururken) Ama düz vuruşda ortalamalı item takılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme