Şimdi Ara

KDA Önemli mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ah cidden anlatamıyorum herhalde direk etkisi yok dolaylı yoldan diyorum.
    quote:

NEDEN EŞLEŞTİRME ORANIMA ÖLME VE KATLETME ORANIM GİBİ ŞEYLER DE EKLENMİYOR?
    Bu bahsettiğin oranları da hesaba katsak oyuncular oyunu bir strateji belirleyerek kazanmak yerine, daha fazla rakip katletmeye odaklanabilir. örneğin, destek şampiyonu oynayan oyuncular da olumsuz etkilenebilir; çünkü oyunda şampiyon katletmemeleri beklenir. Oyun kazanmanın öncelikli amaç olduğunu sürekli vurgulayarak, eğlenceli olmayan ve derecelendirme sürecini karıştırabilecek davranışları ödüllendirmekten kaçınmaya çalışıyoruz.

Mustafa islamoğlunun anlatabiliiiyormuyum deyişini attım sen onu al.
  • hegosder H kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki HİÇBİR etkisi yok. 0 10 giden adamla 10 0 giden adam oyunu kazanırsa ikisine de aynı etki olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Sovereign kullanıcısına yanıt
    İnternette değil 8 yaşımda öğretmenim götürmüştü ve bana izmitte yurtta özel bedava ders vermek istediler babam istemedi.(beni ne doktorlar istedi ya ah ah dhjdfhjhj)
    Tamam üstadlar siz hepiniz zeka fışkıran mükemmellersiniz ben tecrübelerinin bi bok ederi olmayan cahil biriyim lütfen siz devam ediniz tartışmalarınıza bu zekalarla daha çooook çilingir hesap yaparsınız gururla temsil edersiniz. Cahilliğimin kusruna bakmayınız sizin mükemmeliğinizi geç anlayabildim kolay gelsin.
    ilk mesajında aşırı derecede önemli diyordun.

dolaylı yoldan etkisi şöyle olabilir sadece; iyi kda lı oyuncuların oyun kazanma ihtimali daha fazla olur. 2 hesap aç. Hesaplar oluşturulduğu andan itibaren sadece birlikte oyun atsınlar. Birisi feedlesin diğeri taşısın. 1000 ranked maçın ardından ikisi de aynı ligde olur.
    Bunun zeka ile değil bilgi ile alakası var. Cehaletin de zeka ile değil bilgi ile alakası var. Sen cahilsin.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Az okuyun az okuyun bi cümleyi de anlamaya çalışın aynı etki olmayacağının lolün orijinal sitesinden kaynakla söylüyorum
    quote:

Oyun kazanmanın öncelikli amaç olduğunu sürekli vurgulayarak, eğlenceli olmayan ve derecelendirme sürecini karıştırabilecek davranışları ödüllendirmekten kaçınmaya çalışıyoruz.

En önemlisi win rate bunu vurguluyoruz yazıyor ama bunun dışında başka etkenlerin de olduğunu lakin açıklarsak süreci karıştırabilecek davranışlar olabileceği bu yüzden mmr hesaplama sistemi açıklanmıyor yani bi oyun hakkında biriyle bu kadar konuştuğumu hatırlamıyorum.
    quote:

Oyuncu sıraya tek başına girdiyse; gücü, o sıradaki kişisel eşleştirme oranı (bundan sonra MMR kısaltmasıyla anılacaktır) ve zafer sayısına göre belirlenir.
    güç mmr ve zafer sayısı mmr ve zaferi zaten biliyoruz Eşleştirme puanın ve tecrüben peki gücü nasıl anlayacaksın burdaki gücün açıklamasının yukarıda yazan başka etkenlerden oluştuğunu düşünüyorum bu etkenlerin de kda dan dolaylı yoldan etkilendiğini

Yani kdasını önemseyip doğru oynaması için aşırı önemli yazmışım bunda ne art niyet arıyosunuz ben anlamadım.
    2 si aynı ligde olmuyor kusura bakma ben üz maça giriyorum plat 5 çarda rakipler plat 4
    arkadaşım girdi onunda çar plat 5 rakipler yine plat 4 elo benzer dedik
    Girdik beraber maça ben maç taşıdım aldım 23 lp o jungledı kazandı 21 lp
  • Yuksek iq lu oldugunu idda etmene ramen yazdigim seyi anlamadin.

Demekki arkadasinin mmr i senin hesabininkinden yuksekmis.

Lafı öteleyip çekiştirme hiç boşuna... benim cahil olduğumu düşünüyorsun bende sana diyorum ki ben cahilim ama yorumlama zekama laf etme 3.sınıfa giderken sen 3x3 hesaplardın benim hocam 3 30 3 9 kaç derdi ve onu 3 snde bilirsen yenilirdin 117 bu arada hesaplama boşuna yorma senin o mükemmel beynini bu elo sistemi konusunda çok makale okudum reddit üzerinde olsun vs vs ve bu benim şahsi fikrim diyorum ki kdanın mmr a etkisi vardır doğrudan değil dolaylıdır ama küçümsenmeyecek derecede fazladır ha diyorsan ki kanıt en basit kanıtı veriyorum kdan yüksekse kardeşim win raten artar win rate de etkilemiyor dersen zaten daha konuşmaya gerek yok... daha önce dedim siz süper zekalarla ben cahil embesil tartışamam devam edin aynen böyle siz türkiyenin gururları ben toplumun güruhu.
    2000 li oldugunu bilsem hic tartismazdim 😂

Ah maça girince ona da plat 4 geliyor banada plat 4 cidden 2 lp kayması yapacak kadar elo farkı olduğunu düşünüyorsun matematiğin kaç senin?
    Ayrıca bir bilgi bu sistem genel gözlemim olarak 40da eşitleniyor 30 lp kazanırsan 10 lp kaybedersin 10 lp kazanırsan 30 lp kaybedersin.
    11 lp kazandığım çarda var 31 lp kazandığımda 20den fazla hesap boostingi yaptım ve halihazırda bu türkiye sunucusu üzerinde benden iyi bir xerath oyuncusu tanımıyorum bu güne kadar onca oyun attım 1.3m+ xer pointim var ve bunca tecrübeme sen diyorsun ki bunlar boş e o zaman bana görünen yol pek hoş.
    Daha yorum yazmayacağım size kolaylıklar dilerim Vesselam.
  • Hiçbir önemi yok basketbol gibi düşün. Yenersin ya da yenilirsin. 1 sayı fark atmakla 50 sayı fark atmak aynı puan getiriyor. Futbol gibi averajın önemi yok

• etkisi yok ya yoktur yani olmaması lazım saçma sonuçta bir maç var ve maçı kazanırsan mmr artar kaybedersen mmr azalır bence basketbol örneği çok yerinde olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.