Şimdi Ara

KD46NAW32N-KD46NAI32N-KD46AI32N-KD46AW32N KRONİK SORUNLU SERİLER UZAK DURUN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 175 V çok düşük, diğer cihazlara da zarar verir. Doğru olduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

175 V çok düşük, diğer cihazlara da zarar verir. Doğru olduğuna emin misiniz?

Ölçümü doğruluğundan emin olduğum bir voltmetre ile yaptım malesef ölçüm doğru bugün bugün bankalar cad uğrayıp bir voltaj regülatörü almam gerek.
  • quote:

175 V çok düşük, diğer cihazlara da zarar verir. Doğru olduğuna emin misiniz?

Hocam sen söyledikten sonra voltmetrede bir terslik olabilrmi diye içini açtım baktım film kondansatörlerden birinin tek bacağı kopmuş hemen lehimleyip voltaj ölçümünü tekrarladım şuan 205 volt civarı ölçüm alıyorum buzdolabındaki sorun muhtemelen voltaj dışında bir sebepten kaynaklanıyor...
  • Kompresör sürekli devrede mi yoksa devreye girip çıkıyor mu? Sürekli devredeyse gaz sorunu olabilir, devreye girip çıkıyorsa sensör sorunu olabilir.
  • quote:

Kompresör sürekli devrede mi yoksa devreye girip çıkıyor mu? Sürekli devredeyse gaz sorunu olabilir, devreye girip çıkıyorsa sensör sorunu olabilir.

Kompresör normal şekilde devreye girip çıkıyor. Buzdolabı için bir termometre alıp kontrol edeceğim dediğin gibi sensor hatasıda olabilir.
  • Kapağı da kontrol edin, bazen conta vs sebebiyle tam kapanmayabiliyor ya da hava alıyor, bu durumda da soğutma yapmaz.
  • quote:

Kapağı da kontrol edin, bazen conta vs sebebiyle tam kapanmayabiliyor ya da hava alıyor, bu durumda da soğutma yapmaz.

Hocam contayı sıkı bir muayneden geçirdim herhangi bir hata görünmüyor kapı tam kapanıyor conta tüm yüzeye temas ediyor sıcaklığı kontrol ettikten sonra servis çağıracağım ilgi alakan için teşekkür ederim.
  • Buzdolabı -18 e ayarlıyken termometre ile ölçümde -18-23 derece arası soğutma yaptığını gördüm. Alarm duyduğumda ısıyı kontrol edip sonucu paylaşacağm.
  • Arkadaş ne sorunlu cihazmış cihaza ısı alarmı veriyor diye dijital termometre bağladım bakıyorum -20 derecede 1 saat sonra tekrar bakıyorum sıcaklı -9 a düşmüş bu nasıl iştir kapakta hiçmi izolasyon kullanmamışlar şimdi alarmda vermiyor ya ben kurcaladım alarmı devre dışı bıraktım yada cihaz kafayı yedi alarm ışığıda yanmıyor. Kapı açık kalınca hatırladığım kadarıyla 1 dakika sonra alarm veriyordu şimdi 2 dakika sonra alarm veriyor ben bu makinayı çözemedim gitti Bu seriden alacak olan varsa kesinlikle uzak dursun !!!
  • Bugün servis geldi doğal olarak buzdolabında sorun bulamadı ısı alarmının ötmesi yaz ayına bağlıymışşşş elbette bu açıklamayı kabul etmedim birkaç gün sonra gelip buzdolabına ısı değişimlerini ve buzdolabının seyrini kayıt edecek bir cihaz bağlayacaklarmış bakalım nedir ne değildir göreceğiz.
  • sonuç? tam alacaktım yazıyı gördüm soğudum
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    Cihazda sorun yok dendi ama devamlı alarm çalıyor termostatı yine arıza yaptı o sebeple tavsiye edeceğim bir buzdolabı değil maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Bugün servis geldi doğal olarak buzdolabında sorun bulamadı ısı alarmının ötmesi yaz ayına bağlıymışşşş elbette bu açıklamayı kabul etmedim birkaç gün sonra gelip buzdolabına ısı değişimlerini ve buzdolabının seyrini kayıt edecek bir cihaz bağlayacaklarmış bakalım nedir ne değildir göreceğiz.

Hocam bende 4 aylık siemensin başka modeli var yarın bölge müdürlüğünden servis gelecek sesleri mail yoluyla attım bana gaz dolumu yapacak dediler ayrıca dolap kapısını kapatıncada tıpkı üstteki videoda olduğu gibi ses geliyor onun içinde tamir gerekiyormuş itiraz ettim makineyi değiştirin diye yarında değiştirmek için bişey yapmazlarsa tüketici mahkemesine gitmeyi planlıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_97466637/tm.htm (buda benim başlığım)

• Bu dolabı tercih etme sebebiniz derinliğinin 60cm olması mı? Şahsen ben max 65cm derinliği olan dolap arıyorum ama piyasada yok gibi bir şey. olanlarda çok düşük model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 22 Eylül 2014; 20:53:16 >
  • s_ezen kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun değişim 1 ayı geçtiyse zor gibi parça değişimine gideceklerdir can sıkcı işler kolay gelsin.
  • En sonunda 1 sene içersinde 3 defa termostat arızası sebebiyle iade noktasına geldik bu ve benzer seri buzdolabı alacak olan varsa kesinlikle uzak dursun !!!
  • Buzdolabı bugün itibarıyla değişti aynı termostat ses sorunu bundada var şuan düşük seviyede ancak 1 ay içerisinde aynı duruma gelip buzdolabı yerine helikopter almışız dedirteceğine adım gibi eminim dostlar Bu seri kronik sorunlu bir seri kesinlikle satın almayın aldırtmayın fabrikadan konuya hakim birini çağırtacağım bu işe artık adam akıllı bir çözüm üretilmeli çözüm üretilemezse para iadesi alıcam yapacak birşey yok
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Üstadım sizin görüşleriniz benim için kıymetlidir buzdolabının asıl vazifesi olan soğutmada sıkıntı yok ama bu seriden ses sorunları nedeniyle randıman alamadık sorun bizdemi buzdolabında mı şuan iç hacmin ancak 3 te 1 dolu kapılar devamlı kapalı içindeki yiyecekler hep vakumlu yada sterç film kaplı kaplarda içine sıcak tencere koymayız yeni buzdolabında belki daha ciddi bir sorundur bilemiyorum kompresör ilk çalışma sırasında 3-5 dakika oldukça gürütülü ve sarsıntılı çalışıyor zemindede sıkıtı yok dengesi iyi hangi yolu izleyelim görüşünüz nedir paylaşırsanız çok memnun olurum.

Ek bilgi: kompresör Jiaxipera R600a N1113Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 28 Şubat 2015; 12:04:05 >
  • Gürültü anını video çekip eklemeniz mümkün mü acaba? Rahatsız edecek kadar dikkat çekiyorsa bir sorun var demek ki.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Fırsat bulduğumda eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.