Şimdi Ara

Kazalı & Pert Kayıtlı Araçlar & Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hummer58

Bir şey anlamadım

Şunu söylemek istiyorum sevgili kardeşim: Araca ihtiyacım vardı, satsam bu aracın yerine başka bir araç koymak zorundaydım ancak aracın pert kaydından dolayı aşırı zarar ederim diyerek satmadım. Yaptığım masraflara bakınca -ki özellikle şanzıman kafamı çok ağrıttı- aracın hasarlarıyla ilgili birsorun değil. En azından şanzıman beynini onaran ustanın söylemesi olağan bir durum.

Sorun benim araçta meydana gelen her arızayı aracın durumuyla ilişkilendiriyor olmam.

Eğer piyasa şartlarının altında almış olsaydım yine aynı şekilde düşünür ya da davranırmıydım inan bilmiyorum.

Açıklama yapmamdaki sebep de bu, daha geçen salı günü sol arka bilyesi değişecek denildi. Değiştirdik amma ve lakin içimden "zaten olmasa şaşardım, ekstra birşey çıkmasa şaşrdım" demekten alamıyorum kendimi.

• 2010 da aldım. bilmeden. corolla 2005 model. sonrdan kaza resimlerine de ulaştım sadece sol önden vurmuş. far tampon sol çamurluk vs. içeriden de iki hava yastığı açılmış. zaten pert olmasıda hava yastıklarından dolayı. bir de arkadaşlar dikkat etsin toyota araçları kaza halinde daha çabuk perte ayrılıyor. nedeni de expertiz parça fiyatlarının çok yüksek olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

KONUYU DAĞITMADAN

SU GİRMİŞ SEL FELAKET Mİ YOKSA DENİZ SUYU DENİZ SUYU ARACA ZAMANLA ZARAR VERDİĞİNİ DUYMUŞTUM

Araç göle girdi.

Zarar gelen tüm elektronik mekanik parçalar yenilendi. Bu kadar çok parça değiştiği için ücretide belli bi boyutu aştığı için perte çıkmış zaten..

Koltuk civatalarının paslı olması dışında 16,000 km'dir hiç bir sorun yaşamadım keyifle biniyorum.

Satma sıkıntısı dışında umrumda bile değil pert oluşu..

Pert var pert var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 27 Nisan 2013; 0:49:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.