Şimdi Ara

Kazada Kim Kusurlu (Resimli, Krokili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ErkekAdamınNickiUzunOlur kullanıcısına yanıt

Yav hocam 8 kere anlattim "uyaniklik" kazasi degil.

Esim 10 yil Amerikada arac surmus, kurallara uyan biri. Burdaki yollar ecis bucus, takip ettigin serit bir anda yok oluyor, seritlerde cizgiler silinmis falan filan.

Dediginiz gibi ortadan gireyim de onlerine kirayim kazasi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sol şerit yalnızca sola dönenler için ayrılmış olsaydı kavşağa yaklaşırken otoyollar ile bazı bulvar ve caddelerde olan mecburi yön levhalarının olması gerekir. Ayrıca bu yoksa bile kavşağı geçtikten sonra en sol şeridin devamı olmayacak şekilde yolun daralması gerekir. Yerdeki devamlı çizgi her kavşakta mevcut. Kısacası, en sol şeridin yalnızca sola dönenlerin kullanabileceğine dair bir işaret mevcut değil. Bu durumda, eşiniz diğer aracın geçişini beklemeden önüne kırmış oluyor ve %100 kusurlu da çıkabilir.

Bununla geçmiş olsun. Sağdan caddeye bağlanan sokağın kavşağa yakın olması sorun olabiliyor. Benzer bir kavşak Ankara Etlik'te de (Yalıkavak Sk.-Giresun Cd.) var. Sokaktan çıktığınızda ışıkta bekleyen çok araba varsa, hiç hoşuma gitmese de en sağdan sola dönmek zorunda kalabiliyorum ki bunu yüzlerce sürücü yaşıyor.

Mümkünse o kavşağın daha gerisindeki bir sokaktan caddeye çıkmak veya başka bir yolu kullanmak daha emniyetli olabilir. Navigasyon ile o yolu öğrendiyseniz ve devamlı o güzergâhta gidiyorsanız haritayı kendiniz inceleyerek farklı rotalar da oluşturabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısını bende yaşadım, sinyal vermeden orta şeritten sola dönen bayan sürücüden kuşkulandığım için ağırdan aldım ve çarpmadım.

Servisçi normalde hatalı ama kusurları nasıl yazarlar bilemem.

Önüne çocuk da atlayabilir, şerit benim deyip önümüze geleni ezelim geçelim o zaman.

Trafik ışığı sola dönenler için ayrı, düz giden ve saga dönen için ayrı.

Eğer düz gidenler için kırmızı yanarken, sola dönenler için yeşil yansa minibüsçü yolu tikayacakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Belirtilen şeritleri kullanmayı tahdit eden levha ve yol işareti yok. Bahsettiğiniz gibi olsaydı adam sadece küfür yerdi. Yalnızca trafik ahlâkı o şeride girmemeyi gerektiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.