Şimdi Ara

Kaza Yaptım...Kim Suçlu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
23.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sendeki suç anayola çıkıyorsun. Her ne sebep olursa olsun kendini garantiye almadan tali yoldan ana yola çıkmamalıydın... ( Can taşıyorsun arabada, hafife alma hiç bir şeyi bence, Hayatımız bu kadar ucuz değil!!! 7-8 saniye geriden değilde ileride olsa bu adam seni biçebilirdi. )
    Ondaki suç ise kendiniz belirtmişsiniz zaten HIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtilla -- 8 Ağustos 2014; 9:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ademor

Şile yolu üzerinde benzin istasyonundan anayola çıkarken benimle beraber aynı anda yola çıkan kamyon benim sol önümden beni biçti ben kamyonun sağındaydım kamyon benden önce yolun sol tarafından yola çıkmak için bekliyordu arkasında beklerken kamyonun sola sinyal verdiğini gördüm bende kamyonun sağına geçerek yola çıkmak isterken oda hareketlendi ve benim solumdan bana vurdu.sonradan öğrendiğime göre istasyondan yolun sol istikametine çıkış yokmuş...kusur kime çıkar acil bir cvp lütfen

8 de 8 kusur sizde
    geçmiş olsun
  • Burak[Alper] B kullanıcısına yanıt
    Mantik nedir bunda kamyonun yola cikarken sagini kontrol etmesi gerejmiyormu ki birde bu kamyon sola sinyal veriyordu istasyonun kamera kayitlarida var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoları gonderiyorum
     Kaza Yaptım...Kim Suçlu ?

• Fotolar

• Ademor A kullanıcısına yanıt
    Abi sen sabitsen o çarptıysa suçlu o olur büyük ihtimal ama benim bu konuda bilgim yok dediğim gibi kendinize ait ayrı bir konu açın fotoğraflarla daha iyi yorum gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ademor A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, Allah korumuş
  • İyi günler bende kaza yaptım da tali yoldan karşı tali yola inerken ve %80 lik kısmım karşı tali yola girmesine rağmen ana yoldan gelen yaşlı bi amca 83 yaşında bu arada sağ arka çamurlu kısmına vurdu suçu kime verirler acaba bana mı Onamı beyaz araba benim

• İyi günler bende kaza yaptım da tali yoldan karşı tali yola inerken ve %80 lik kısmım karşı tali yola girmesine rağmen ana yoldan gelen yaşlı bi amca 83 yaşında bu arada sağ arka çamurlu kısmına vurdu suçu kime verirler acaba bana mı Onamı beyaz araba benim

• Beyaz arabaya kusur verirler

• Ama yolu bitirip girmişim

• 12 yıl kadar önce böyle bir olay bende yaşamıştım ikimizde ara sokaktaydık benim sagımdaki binanın yüksek bahce duvarı ve köşeye parketmiş kamyon sag tarafımı görmemi engelliyordu ben yavaşlayıp büyük oranda geçtigim halde benim sagımdan gelen 18 yaşlarında yeni ehliyet almış görgü şahitlerininde demesine göre araç çok hızlı gelmesine ragmen benim sagımda oldugu için ben kusurlu bulunmuştum ozamanlar bende bu olaya çok şaşırmıştım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.