Şimdi Ara

Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün hastaneye gittiğimde arabamı park ettiğim ara sokakta yan taraftaki inşaattan üstüne direk düşmüş ve göçük oluşmuş.Görür görmez polisle irtibata geçip tutanak tutturdum.İnşaat firmasıyla görüştüm bana bi kaportacı numarası verdiler.Gidip görüştüm aynısı gibi eski haline getireceklerini 1 hafta kalması gerektiğini söylediler.İnşaat firmasının sahibiyle görüştüm durduk yerde hatasız olan aracıma boya macun yapılacak ben bu aracı satıcaktım dedim ve bunun bi değer kaybı olmalı.Satarken bana engel olucağını söyledim , sadece aracı yaptıracağını başka hiçbirşeye karışmayacağını ifade etti daha önce başına böyle bişey geldiğini onu dava edenlerin hiç bir şey alamadıklarını ifade etti.Aracım 2001 model benim haklarım nelerdir, üstelesem ne gibi şeylerle karşılaşırım bana yardım ederseniz sevinirim.

Kaza

Kaza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Değer kaybı için dava açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam ufak bi araştırma yaptım ama aracın 165000 km üstünde olmaması gerekmekte diye bir sonuç karşıma çıktı.

• ahmetmert2706 A kullanıcısına yanıt

Malesef, 165bin km ve 10 yaşı geçmemiş bir araç olması gerekiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Allah’a şükür ne ben ne bi başkası orada değilmiş.

• adamdaki rahata bak

açık açık istediğin yere şikayet et , sonuç alamazsın demiş

• Arkadaşlar bugün bi yakınımın avukatıyla görüşüp vekalet verdim.Değer kaybı davalarında karşılıklı bir kaza var ise km ve yaş sınırları varmış.Ama bu farklı bi olay dedi hem iş güvenliğinden hemde değer kaybından dolayı dava açıyorum.Gelişen bütün olayları buraya yazıcam.

• Geçmiş olsun hocam.

• Teşekkür ederim saolun

• gelişme var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.