Şimdi Ara

Kayseri - Trabzon arası yol tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
19.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam teşekkürler. Hasta alıp dönmek için gidiyorum.

Çoğu kişi samsun üzeri git dedi ama yol uzuyor. Eğer şu güzergah iyi ise tercih edeceğim.

Trabzon Gümüşhane Kelkit Yalnızbağ Refahiye Sivas Kayseri

Google maps çamoluk su şehri filan daha kısa bir yol veriyor ama ana yol kadar iyi olacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Leon

Hocam teşekkürler. Hasta alıp dönmek için gidiyorum.

Çoğu kişi samsun üzeri git dedi ama yol uzuyor. Eğer şu güzergah iyi ise tercih edeceğim.

Trabzon Gümüşhane Kelkit Yalnızbağ Refahiye Sivas Kayseri

Google maps çamoluk su şehri filan daha kısa bir yol veriyor ama ana yol kadar iyi olacağını düşünmüyorum.
    Ben 7 sene önce gitmiştim erzincana varmadan sola kelkite yol dönüyor o yolda o zamanlar çalışma vardı şimdi çok iyidir eminim. Dag tırmanıyorsun biraz ama işlek bir yok. gelirken de samsun üstü geldim adanaya ama samsun yolu hem uzuyor hem bol radar var hemde sahil yolunda yol tıkanıyor özellikle ordu ve ilçelerinde. sivas üstünü tercih etmem çok virajlı oldugu ve yolun kötü oldugunu duymuştum.

• 21. yyda yol tarifi mi kaldı yav, yaz google 'a, nereyi gösterirse ordan gidecen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13-18 yılları arası 5 yıl Kelkit'te görev yaptığım için açıklayayım.

Kayseri-Sivas-Erzincan yolları çift şerit. Erzincan girişinde genelde (polis okulunu civarında) radar oluyor dikkat edin. Erzincan-Kelkit arası yine çift şerit, hatta 18 yazında hafif bozuk olan Kelkit'e 30 km'lik yolun bazı kısımları yenilendi. Kelkit ile Gümüşhane arasında 30-40 km'lik tek şerit yol var ama kötü yol değil, kafaınzda soru işareti olmasın. Gümüşhane Trabzon arasında da radar oluyor. Zigana'ya dikkat edin; yine aynı şekilde yokuş iniş çıkışlardaki virajlara.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yaz da gör nereleri dolaşıyorsun... en kısa yolu gösteriyor güya ama dağ tepe yayla dolandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 25 Nisan 2020; 18:37:33 >
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz yerlerde hız sınırı nedir acaba?

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    110 olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Leon

Yaz da gör nereleri dolaşıyorsun... en kısa yolu gösteriyor güya ama dağ tepe yayla dolandırıyor.
    evet, gümüşhane'ye gelmeden şiran yoluna yönlendiriyor kestirme olarak ama gerçekten kestirme, eğer karda kışta gitmeyecekseniz, kullanılabilir
    tek şerit gidiş geliş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı gün içinde Trabzon-Kayseri Ve Kayseri-Trabzon yapmam gerektiği için en optimum yolu seçmek istedim.

Trabzon-Gümüşhane-Kelkit-Erzincan-Refahiye-Sivas-Kayseri güzergahını tercih ettim.

Yollar genel olarak iyiydi. Bazı yerlerde asfalt kalitesi düşüyor ama kayseri sivas arası erzincan dolayları çok çok iyi. Gümüşhanedeki tünelerden sonra erzincana kadar biraz kötü. Erzincandan sivasa kadar bir ara kötü. Kalanı iyi.

Toplam 1350 km yol yaptım. 1.4 tsi golf dsg aracım ortalama 5.8 lt yaktı. 83 km ortalama hız ile yolu tamamladım. 16 saat sürdü.

Güzergah hakkında bilgi verenlere teşekkür ederim.

Bu güzergah kışın yorabilir ama hava koşulları iyi iken samsun üzeri gidip uzatmaya gerek yok.

Giresun üzeri veya gümüşhaneye gelmeden şiran üstü gitmek kısa ama kötü yolu tercih etmek oluyor. 50-60 km için değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 29 Nisan 2020; 23:20:2 >

• Trabzon-Sivas yolu hakkında güncel bilgiler vereyim. Giderken Gümüşhane-Kelkit üzerinden Erzincan-Sivas yolundan gittim. Yolculuğun en zorlu kısmı henüz bitmeyen tünel çalışmaları sebebi ile Zigana tırmanışı oldu. Bunun haricinde bölünmüş yollarda rahatsız edici bir durum yoktu.

Dönüşte farklı bir güzergah denemek amacıyla Zara'dan sonra Karadeniz sahil yoluna bağlanmak için Suşehri-Şebinkarahisar-Dereli yolunu tercih ettim, ama daha Zara'dan çıkalı 5 km olmadan pişman oldum. :( Asfalt ya mıcırlı, ya da erimiş, hangisi daha kötü bilemedim. :)

Polyannacı bakış açısı ile bu güzergahta hemen her on km'de yolda beliren inekler sayesinde ülkemizde hayvancılığın ölmediğini görmüş oldum. :)

Sürekli heyelan bölgesi uyarıları, üstünüze yıkılıverecekmiş gibi duran kayalıkları, daracık keskin virajları ile adrenalin tutkunlarının kesinlikle es geçmemesi gereken bir güzergah.

Tam Dereli'ye geldik yolu bitirdik sanmıştım ki Dereli'nin yakın zamanda afet bölgesi olması sebebi ile yollarında çalışmalar olduğu için çilemiz sahil yoluna kadar devam etti.

Siz siz olun haritalardan güzergah seçip de sadece mesafeye göre seçim yapmayın. Mümkün olduğunca iller arası bölünmüş yolları kullanın.

• 26 Aralık Kayseri Rize yol gideceğim güncel yol bilgisi alabilirmiyim hangi yol daha rahat ve güvenli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.