Şimdi Ara

Kayseri hakkındaki düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten objektif bir şekilde yorumlar mısınız? Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kötü knk bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatmekaiparker

kötü knk bence
    Neden işte açıklar mısın?

• İyi bir yer millet yobaz diye çok abartıyor ama hiçbirinin de orayı gidip gördüğü yok tamamen seçim sonuçlarını baz alıp şehre kötü damgasını vuruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F059F8BEE

İyi bir yer millet yobaz diye çok abartıyor ama hiçbirinin de orayı gidip gördüğü yok tamamen seçim sonuçlarını baz alıp şehre kötü damgasını vuruyorlar.
    Doğrudur hocam. Ben hiç görmedim, yaşayan akrabalarım var. Gayet yaşanır dedi ama emin olamadım işte. Forumda herkes kötüleyince...

• diyafontdenklem kullanıcısına yanıt
    Hocam siz buradakileri ciddiye almayın sabah akşam ona buna çamur atarlar keşke Kendileri bir baltaya sap olabilselerdi. Bir şehri seçim sonucuyla değerlendiren insancıklardan ne beklenir ki?

• ahhahah kuzenim kayseride okuyor gittiğine bin pişman?????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F059F8BEE

Hocam siz buradakileri ciddiye almayın sabah akşam ona buna çamur atarlar keşke Kendileri bir baltaya sap olabilselerdi. Bir şehri seçim sonucuyla değerlendiren insancıklardan ne beklenir ki?
    Haklısınız hocam. Eğer öyleyse cidden saçmalıyorlar. Çok teşekkür ederim. İçim rahatladı.

• 2 yıl yaşadım hiç sevmedim tabi yaşadığım semt kötüydü o yüzden nerde yaşadığına bağlı tabi genel olarak beğenmedim ama yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-29A2A4441

2 yıl yaşadım hiç sevmedim tabi yaşadığım semt kötüydü o yüzden nerde yaşadığına bağlı tabi genel olarak beğenmedim ama yine de
    Anladım hocam, şehir bazı noktalarda önemli de eğitim için yazıp yazmamakta kararsızım.

Benim agü ceng tutuyor ama şehir yüzünden yazmıycam mesela kişiden kişiye değişir tabi şehirden beklentiler

• ne okuyacağına bağlı. tıp okunur ama mühendislik için pek iyi sayılmaz bence iş olanakları açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

ne okuyacağına bağlı. tıp okunur ama mühendislik için pek iyi sayılmaz bence iş olanakları açısından
    Orada okuyorsun diye orada staj yapmak zorunda değilsin ki.. Ailem istanbul'da zaten.

• quote:

Benim agü ceng tutuyor ama şehir yüzünden yazmıycam mesela kişiden kişiye değişir tabi şehirden beklentiler
    Ben de eskişehiri öne yazsam gelir gibi bilemiyorum...

Eskişehir daha rahat Kayseri'ye göre daha memnun öğrenciler

• eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    O senin kuzenin sorunu beni ilgilendirmez. Her giden insan memnun kalacak diye bir şey yok. Ben kendi fikirlerimi söyledim

• quote:

Eskişehir daha rahat Kayseri'ye göre daha memnun öğrenciler
    Hocam gece hayatım, içkim, sigaram yok. O konuda problem yaşamam. Eskişehir daha rahattır tabi genel olarak öğrenci şehri olarak anılıyor da eğitim dili Türkçe...

• Covid istilası altında şu an, tıpta uzmanlığını yapan bir arkadaşım var şehir hastanesinde 500 yatak dolduğu için evlere falan gönderiyorlar test yapmadan. Vakalar çok yüksek
    Bilemiyorum hocam o zaman eğitim kalitesine göre tercih edin size yakın olan şehii , eğer agü düşünüyorsanız hazırlığının kaliteli olduğunu duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Covid istilası altında şu an, tıpta uzmanlığını yapan bir arkadaşım var şehir hastanesinde 500 yatak dolduğu için evlere falan gönderiyorlar test yapmadan. Vakalar çok yüksek
    Hocam ben İstanbul'dayım. Burası da korona kaynıyor. Zaten babam geçirmişti...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.