Şimdi Ara

Kayseri-Gaziantep nasıl gitmeliyim-yardım- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bence 1 hafta daha bekleyin şu anca adana 11 derece toroslar pozantı-ulukışla heryer karlı havaların az daha ısınmasını bekleseniz daha iyi olacaktırki duyduğum kadarı ile kayseriyede kar yağmış.
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.

@ mbtaskale

hocam o balık çiftliği söylemişlerdi de epey bi içeri girmek gerekiyormuş sanırım. yine de o anki açlık durumuna göre karar verilmesi gerek diye düşünüyorum :)

@ dkerem2

kerem kardeşim pazar ya da çarşamba günü Allah kısmet ederse Antep'teyiz. en uygun zaman bu olunca gidelim dedik. artık ne çıkarsa bahtımıza.

bu arada narlı otoban gişelerinde nakit girişi var mı hala.
    ben yine de her ihtimale karşı shell'den smart card çıkarttırmayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar sağ salim gittik geldik çok şükür.
    kayseri-pınarbaşı-göksun-maraş üzerinden gittik. yol durumunu yazayım belki birilerinin işine yarar.
    pınarbaşı'dan sonra da 50 60 km yol duble ve güzel. göksun maraş arası ise sürekli yol yapım çalışması olduğundan yollar bozuk. virajlı dar ve yol çalışması. muhteşem üçlü yavaş ve dikkatli gitmek gerek.

bu arada nakit gişesi de otoban girişinde yok kocaman da yazı asmışlar.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

quote:

Orijinalden alıntı: omer-asit

arkadaşlar sağ salim gittik geldik çok şükür.
    kayseri-pınarbaşı-göksun-maraş üzerinden gittik. yol durumunu yazayım belki birilerinin işine yarar.
    pınarbaşı'dan sonra da 50 60 km yol duble ve güzel. göksun maraş arası ise sürekli yol yapım çalışması olduğundan yollar bozuk. virajlı dar ve yol çalışması. muhteşem üçlü yavaş ve dikkatli gitmek gerek.

bu arada nakit gişesi de otoban girişinde yok kocaman da yazı asmışlar.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

Ayın 11 'nde antepden kayseriye gidecegim yolun son durumundan haberin varmi hocam hangi guzergahi kullanalim sence ?

2 gün önce kahramanmaraş-eskişehir yaptım kayseri üzerinden. göksun'a kadar yol çoğu yerde tek yön ama inşaat pek yoktu ve yol rahattı gece olmasına rağmen. göksundan sonra da gayet güzel ve %80-90 duble yol, pınarbaşından sonra zaten duble yol. gazianttep-kahramanmaraş arası zaten duble yol (narlı'da 3-5 km lik yer hariç). ben tavsiye ederim bu güzergahı..

• 92 km. , göksunluyum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 6 Ağustos 2013; 18:50:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.